14 Şubat Sevgililer Gününde Ne Yapıyorsunuz?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 127 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    127

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Son düzenleme:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

:hih1:
 
Son düzenleme:

Azat

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Şub 2023
29
1,549
78

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Gününde ne yapıyorsam her yıl çok aynı şekilde geçiriyorum. Başlıca yapmak istediğim şey birazcık keyifli ve romantik özel vakit geçirmek. Bunu sıradan bir şekilde kutlamam gereken diğer tüm sevgililer günlerinde olduğu gibi.

Evde eğlenmek için öncelikle küçük bir sürpriz hazırlıyorum. Sevgilimin hoşuna gidecek küçük bir hediyelik bulmaya çalışırım. Ayrıca sevgililer gününün her zamankinden daha anlamlı olması için evden küçük bir çıkış var.

Belki bir aşık gibi çıkmak ve yakında yemek yemeye gitmek, konser katılmak veya bir gösteriye gitmek işe yarayabilir. Sosyal medya da paylaşmaktan çok özel anlarımızı paylaşmak daha anlamlı bir seçenek.

Son olarak, Sevgililer gününde ikimizin ateş etmesini sağlamak için en sevdiğim yemekleri, özgün yemekleri ve baharatları seçiyorum. Uygun olan bir arkadan dans ederiz veya masa arkalığında romantik bir kapanış şarkısı dinleriz. Davranışlarımızı paylaşarak ilişkimizin güçlenmesini sağlamak iyi bir fikir değil mi?
 

Bakara

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Şub 2023
40
1,875
83

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü herkes için çok özel ve unutulmaz günlerdir. Her yıl Sevgililer Gününü farklı bir şekilde kutlamanın kalp heyecanını yaşıyorum. Yakın arkadaşlarımla buluşup günü kutlayabileceğimiz ve muhtemelen özel olduğu ortak bir ortam ve atmosfer oluşturabileceğimiz türlü aktivitelere katılmayı seviyorum. Bunlar inanılmaz zaman geçirmek için harika bir yoldur. Sevgililer Gününü sabah kahvaltı, akşam yemeği gibi temel yemeklerimizi paylaşmak için buluşmak için arkadaşlarımla buluşmayı seviyorum. Hatta bazen çoğu arkadaşımla bir aktivite planlayarak ya da kendi gözlemimizi yaparken birkaç zaman geçirmek de seviyorum. Her yıl farklı bir programla Sevgililer Günü'nü kutlarken Sevgililer Günü'nde aynı zamanda bu günün özel anılarını toplamak ve iki büyük hayranın mükemmel bir ölçüde zaman geçirmesi için mümkün olduğunca çok zamanımızı birlikte geçiriyoruz.
 

Sabri Abi

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Şub 2023
30
1,327
83

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü farklı insanlar için değişik anlamlar taşıyabilir ama akılla kabul edilir ki, bu gün aşk ve sevgi arasında aranmış bir ortamdır. Bütün evli çiftler arasında, bunu en iyi tanımlayan kişi kendileridir.

Bir çok insan bu günü romantik bir yemek, yürüyüşler, hediyeler, alışveriş veya kutlamalarla kutluyor. Sevgililer Gününde, bir çok insan evlerinde kalır ve kısa bir tatil geçirir. Bazen, biraz zaman harcamak için çiftler tatile giderler.

Bir çok insan Sevgililer Günü için sevdiklerinin istedikleri gibi birşeyler alır. Bunlar arasında, kolyeler, saatler, üzüm en güzelhediyelerdir. Bunun yanında, bazı çiftler maddi değerleri olmayan hediyeler almak için çaba harcarlar.

Bir çok çift de sevgililer gününde film izlemek için bir araya gelir. Özelliklede kaynaştıkça eğlenceye geçecekleri ortamlar teklif ederler. Bazen, havuz masaları oynanabilir ve filme bile gidilebilir.

Bir diğer seçenek, güzel gün batımı izlemek veya bir parti planlamak olabilir. Çiftler arasındaki ilişkinin taze kalması için, aralarına farklı ve eğlenceli etkinlikler katarak eğlenmeyi isteyebilirler. Farklı günler için farklı etkinlik seçenekleri ayarlayarak zamanda biraz emek harcazalsalar bile oldukça lezzet verir.

En sonunda, 14 Şubat Sevgililer Günü için en önemli şey eşinizle vakit geçirmektir. Evde kalmak ya da onlarla birlikte geçirmek için zaman ayırmak, sizin aranızdaki aşkı kurtulmaz hale getirir.
 

Nurdan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Şub 2023
48
2,546
83

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü, dünyanın her yerinde sevdiğiniz kişiyi övmek ve saygı göstermek için çok özel bir gündür. Sevgiliniz için bir şeyler yaparak sözlerinizi gerçekleştirmek istemez misiniz? Sevgililer Günü herkes için farklı bir anlam ifade ediyor, bu yüzden ne yapıyorsanız elbette kendinize göre olmalı.

Sevgilinizi Sevgililer Gününde memnun etmek için yapabileceğiniz farklı değişen seçeneklerin arasından mücadele etmek çok zor olabilir. İlk önce onun zevklerine göre bir plan yapın. Eğer onu yakında görmek istiyorsanız, tanıdık bir alanda sevgi dolu ve anlamlı bir akşam yemeği planlayın. Sevgiliye özel yemekler pişirmeyi seviyorsanız, özel yemekler yapın ve onunla zaman geçirin. Onun sevdiği kadın - erkek arkadaşlarınızla da bir araya gelebilirsiniz ve beraber vakit geçirebilirsiniz.

Eğer bir ilişkiniz yoksa, kendinizi Sevgililer Gününde özel hissetmek için evinizin rahatlığının keyfini çıkarın. Evde spa günü düzenleyebilir ya da arkadaşlarınızla ya da aile üyelerinizle özel bir akşam geçirebilirsiniz. Eğlenmek isterseniz, arkadaşlarınızla bar, kulüp veya gece kulübüne gidebilirsiniz.

Sevgililer Günü yaklaşıyor veya geçtiyse, ona günün anlamını anlatan romantik bir mesaj gönderebilirsiniz ya da küçük bir hediyeye göz atarak onu şaşırtabilirsiniz. Çiçek, şarap veya ayın mesaj bile olabilecek küçük şeyler olabilir.

Bunun dışında, uzun bir süre aramadığınız yakınlarınızla iletişime geçin. Sevgililer Gününde duygu paylaşmayı, insanlarla etkileşime girmek,onları dinlemek, kendinizi açmak ve potansiyelinizi ortaya çıkarmak için idealdir. Ona zaman ayıracak olmanız gerektiğinden, arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle Sevgililer Gününde daha fazla zamanı paylaşmak asla saçma değildir. Sevgiliyi mutlu etmek istediğiniz günde, insanlara iyi hissettirecek şeyler yaparak daha fazla sevgi yaymaya çalışın.
 

Enki

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Şub 2023
26
1,373
78

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günü olarak bilinen aşk ve sevgi münasebetlerini kutlamak için kullanılan milli bir bayramdır. Bu güne özel çeşitli etkinlikler ve teklifler vardır. Aşkta hayatınızın geri kalanını yansıtan sevgiliyle ne yapacaksınız?

Birlikte akşam yemeği pişirin. Sevgililer Gününde birlikte yemek hazırlamak ve yemek yiyerek çok eğlenceli olabilir. Tarifleri seçin ve birlikte hazırlayın. Eğer davetli iseniz, sevgilinizle başka bir çiftin evine gidin. Evdekilerin kocasından veya genç kızlarının annesinden tarifleri öğrenebilirsiniz.

Gezin. Sevgililer Gününde birbirinizi daha iyi tanımak ve güzel vakit geçirmek istiyorsanız, başka bir şehir veya yerlere gidebilirsiniz. Daha önce keşfetmediğiniz güzel bir şehre gidin ve güzel bir hafta sonu geçirin.

Seyahat. Hedeflerinize küçük ölçekte bir tatil planlayın. Abartıya kaçmamak daha iyi olacaktır. Elinizdeki mevcut ödenekle hassas bir plan oluşturmanız gerekecektir.

Gösteriler ve konserler izleyin. Sevgililer Gününe özel olarak hazırlanmış gösteriler izleyebilir ve müzik konserlerine katılabilirsiniz. Başlangıç olarak, her ikinizin karşılıklı olarak sevdiği sanatçıları arayın.

Romantik bir akşam yemeği. Sevgililer Gününde her ikinizin de favori yemekleriyle bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Seçkin bir restoran seçmek yerine, yemeklerinizi evde birlikte yapın ve keyifli bir şekilde kutlayın.
 

Bal

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Şub 2023
25
1,288
78

İtibar Puanı:

Sevgililer günü, aşklarımızı ve sevgiliyi yürekten övmek için mükemmel bir zaman. İşte Sevgililer Günü'nde ne yapabileceğinize dair birkaç öneri:

1. Eşsiz bir sürpriz hazırlayın - Evet, sevgiliye bir sürpriz hazırlamak en popüler Sevgililer Günü hediyesidir. Düşünceli bir hediyenin sevgiliyi ne kadar çok etkileyeceğini gördükten sonra, hayal etmek kolaydır. Ortamın, sevgilinin sevdiği şeyleri veya mükemmel bir anıyı hatırlatan mükemmel küçük dokunuşlarla desteklenebileceği gibi, sürpriz hamlenize özel olsun.

2. Güzellik günü yapın - Sevgilinizle birlikte bir güzellik Günü yapmak, özel bir an yaşamak için mükemmel bir fikirdir. Uçuş eğitimleri, spa günleri ve yemek gezileri gibi farklı faaliyetleri deneyebilirsiniz.

3. Hakimiyet dışı bir şey planlayın - Sevgilinizin hayatına yeni bir pencere açmak için, bu sevgili günü için hakimiyet dışı bir plan yaratın. Bir geziye çıkın, sürpriz bir parti ayarlayın veya şehir dışına çıkıp birkaç gün kaçın.

4. Sevgiliyi iletişim kurmak için zaman ayırın - Sevgiliye zaman ayırmak, her zaman önemli görevlerden biridir. Uyumlu bir şekilde ayrılırsanız, iletişimin kalitesini artırmak için, Sevgililer Günü'nde biraz fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

5. Gezgin olun - En yaratıcı sevgi gösterilerinden biri, Seviler Günü'nde zamana harcamak ve yeni yerler araştırmaktır. Yerel veya uzaktaki yerleri keşfetmeyi arzulayan çiftler için, bir seyahat mağazasıya gidenlerden, alt yapı hakkında konuşan gezginlere kadar her türlü zambak vardır.

6. Güzel bir akşam yemeği yiyin - Sevgiliye güzel bir akşam yemeği ikram etmek, özellikle bu özel günün havasına uygun harika bir seçimdir. Kafanızın içindekileri anlamaya, hakkınızdaki düşüncelerinizi paylaşmaya ve hayatınızın kıvrımları hakkında konuşmaya çok fazla zaman ayırmaya değecektir.

7. Fotoğraf çekin - Muhtemelen hayatınızın her zamanını kutluyor olduğunuz için, Sevgililer Günü fotoğraf çekmek için harika bir fırsat olacaktır. Süpriz olarak, sevgiliyi neşeli bir ortama götürün ve özel bir anı kaydetmek için profesyonel bir fotoğrafçıyla çalışın.

8. Çıkarları paylaşın - Laçalarınızı, hobilerinizi ve hobilerinizi paylaşmayın. Güzel ve unutulmaz bir gün için beraber bir faaliyet bulun. Bunlar, bisiklet sürmek, yürüyüş yapmak, herhangi bir tür sanat çalışmak veya neşeli bir gün gezisi organize etmek olabilir.

Bu özel günde, hayatınızın aşkına ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Yaratıcı, romantik ve zaman zaman hareketli bir Sevgililer Günü planıne sahip olmak sizin elinizde. Mükemmel bir gün paylaşmak üzere!
 

Azra Akel

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
28
2,391
78

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü işte! Sevgililer Günü yılın en romantik günlerinden biridir ve herkes sevgililerine özel şeyler yapmak veya almak ister. Şimdi tüm mücadelelerinin arasına girdiğinizde, ne yapabileceğiniz konusunda biraz fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Birçok çift Sevgililer Gününü onların ilk buluşmalarının yerinde ya da bunun gibi bir mekanda kutlamak için kullanır. Bununla birlikte, evde ikiniz arasında özel ve romantik bir vakit geçirmek için daha iyi bir plan olabilir. Yemek veya film izlemek sizin için ideal olabilir. Bununla birlikte, biraz güzel müzik, ikiniz için kokteyl hazırlamak veya yaratıcı oyunlar oynamak gibi diğer seçenekler de mevcuttur.

Birçok çift, özel sevgililer günü mirası oluşturmak için ikinci seçenek olarak seyahat planına sahip olur. Sevgilinizin veya sevgilinizin kalbini çalmaya ve benzersiz anılar olgunlaştırmaya hazırlanabilirsiniz. Eğer sevgilinizle Dinlenmeyi seven biriyseniz, doğa yürüyüşü ya da kamp turları ya da ekstrem sporlar yakında olmayı seviyorsa, bunlar da iyi bir seçenek olabilir. Umut ederim bunun gibi bir etkinliğe katılırken, yürüyüşe çıkarken ya da dalışa çıkarken bir kamera edinin ve özel anılarınızın kalıcı olmasına izin verin.

Size uygun bir Sevgililer Günü planınıza erişebilirsiniz veya sevgilinize mükemmel bir hediye alabilirsiniz. Eğer sahip olabileceğiniz zaman sınırlıysa, en basit hediyeler bile sevgiliyi mutlu edebilir. Hediyelere birçok farklı seçenekler vardır ve bunlar arasından seçim yapmak çok kolay. Yüzük, kolye, kolye veya mücevher de dahil olmak üzere çok çeşitli hediyeler mevcuttur. Girişimci duygularınız uyarılırsa, ev kadar kolay yaratıcı hediyeler de mevcuttur. Mesela, sevgilinizi evinizde yerel bir yemek pişirme dersine davet edebilirsiniz ya da yaşam birlikte ilerlemek için özel bir tören hazırlayabilirsiniz.

Her iki seçeneğin de size kazandıracağı, sevgilinize harika bir Sevgililer günü yaşatmak için çok şey var. Hediye almak ya da seyahat etmek için ne kadar para harcayacağınız sizin tercihinize kalmış olsa bile, Sevgililer Günü sadece maliyet değil, daha çok sevgilisine armağan ettiğiniz süreçtir.
 

Sosyoloji

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Şub 2023
28
1,777
78

İtibar Puanı:

Sevgililer Günü her yıl olduğu gibi farklı yollarla kutlanır. Çoğu insan Sevgililer Günü için hediye almak, yemek yemek veya romantik zaman geçirmek ister. Bu benim için de geçerli. Sevgililer Günü'nde, bu sevgi gününde birbirimize karşı olan sevgimizi göstermek için çeşitli projeler oluştururuz.

Bu projeler birebir zaman geçirmekten, sevdiklerimize gönderdiklerimizi çerçevelememize kadar değişebilir. Ortak ilgi alanlarımız veya hobilerimiz etrafında bazı özel anılar oluşturmak ve her ikimizi de eğlendirmek için birbirimizle sohbet etmek de mükemmeldir. Sevdiğimizin arka planı hakkında öğrenmek, onların benimsemiş oldukları değerler ve inançlar hakkında konuşmak isterim.

Mesela, Sevgililer Günü'nde, yakın arkadaşlarımızla onun doğum günü partisini organize ederken, günün tüm çalışanlarının hakkını vermek için biraz zaman ayırdıktan sonra günü daha iyi kutlayıp tüm arkadaşlarımız arasında bir çiçek dağıtımı da planlıyoruz. Ayrıca, özel bir şölen hazırlamak için ailemizi davet edebiliriz.

Günün sonunda, Sevgililer Günü'nü kutluyoruz ve sevdiklerimizle kalıcı anılar ortaya çıkarmak, beslemek ve bunları anımsamak için birebir zaman geçirmeyi planlıyoruz. Sevgililer Günü'nü yoğun bir günde bitirmek için herkesin erken yatmasını öneririm.
 

Elif Evin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
48
2,642
83

İtibar Puanı:

Bana ve sevgilime göre, Sevgililer Günü kutsal bir gün. Bu yüzden her yıl, özel bir şekilde kutluyor, her birimizi çok sevdiğimizi gösteriyoruz. Sevgililer Gününde özel cinsel randevulara veya akşam yemeklerine çıkmaya çalışıyoruz. Biz çoğu zaman tamamen özel, özel bir yemek yiyoruz ve yanından başka yiyecek almıyoruz. O özel gün, bizi şarj etmek için iyi bir fırsat olan benzersiz bir zaman aralığıdır.

Sevgililer Gününde, bazen sevgilimle birlikte romantik bir macera yaşamaya çıkıyoruz. Bazen şehirdeki muhteşem bir obaya ya da ormana gidiyoruz. Bir araba kiralarız ve arabamızla gezmekten büyük bir keyif alıyoruz. Gezimizin bir parçası olarak, güzel bir yerde piknik hazırlıyor, çok lezzetli yemekler yiyor ve muazzam doğa manzaralarından zevk alıyoruz.

Ayrıca, Sevgililer Gününde, sevgilim ve ben birlikte çok fazla film izliyoruz. Bazen komedi filmler izliyoruz, bazen de aksiyon veya korku filmleri. Her gece farklı bir tema hakkında film izleyebilmekten her ikimiz de çok keyif alıyoruz.

Tek seferlik şarkılar veya kısa konuşmalar hazırlığı yapıyoruz. Sevgilim, uyumlu şarkı parçalarını keşfeder ve onunla el ele çalar çıkarırız. Ayrıca, konuşmalarımızın her zaman eşsiz olduğundan emin oluyoruz.

Son olarak, Sevgililer Gününde, bol öpücük ve kucaklayış alıp veriyoruz; çünkü her birimizin her birimize olan sevgisini ve desteğini gösteriyoruz. Sevgililer Günü, sevgi ve şefkat gösterme sırasında Birleşik Devletler'de en popüler günlerden biri olarak kaldı.
 

Kerem Akil

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
46
2,476
83

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü her yıl karşıdan karşıya sevgi göstermek, çiftler tarafından selamlanmak ve kutlanmak için özel gün olarak kabul edilir. Arkadaşlar ve sevgililer arasındaki ilişkiler kutlanmak için her zamankinden daha romantik, duygusal ve eğlenceli olabilir. İşte, 14 Şubat Sevgililer Gününüzü daha anımsanacak kılmak için birkaç fikir:

- Sürpriz bir hediye almayı düşünün. Bir arkadaşınız yada sevgiliniz için en sevdiği şeyleri alabilir veya belirli bir temayla bir sevgililer kutusu hazırlayabilirsiniz.

- Lezzetli bir akşam yemeği hazırlayın. Sevgilinizle bir akşam yemeği planlayın. Onların favori yemeklerini çevredeki bir restorana sipariş edebilir ya da evinizde bir romantik yemek hazırlayabilirsiniz.

-Güzel bir gezi planlayın. İki kişilik dışarı çıkmayı düşünebilirsiniz. Düz bir piknik günü, sanat etkinliklerine katılmak, doğa yürüyüşleri veya eğlenceli etkinlikleri planlayabilirsiniz.

-Şık bir şarap veya kahve içmek için bir kafeye gidin. Kafeye romantik ve rahat bir ortam için gidin. Bir çift her zamankinden daha iyi sohbet etmesi, unutulmaz kahkahalar atması ve krizantemlerle kaplı masalarda vakit geçirmesi için idealdir.

- Siz ve sevgiliniz için filme gitmek. Siz ve sevgiliniz için aşk ve romantizm filmlerine gidin. Filmi izlemek sevgililer gününün en keyifli etkinliklerinden biri olabilir.

- Evde film izle. Evinizde kendi etkinliklerinizi düzenleyebilirsiniz. Bazı lezzetli atıştırmalıklar, özel bir playlist, kanepe üzerinde ılık bir battaniye veya özel yastıklar hazırladıktan sonra, sevgilinizle bir film veya televizyon dizisinde vakit geçirebilirsiniz.

- Eski fotoğraflar izleyin. Eski fotoğraflar, kişiler arasında yakın anılar olmak aynı zamanda sevgi göstermek için mükemmel bir yoldur. Sevgililer gününde eski fotoğraflarla geçirdiğiniz vakit ilişkinizi özel kılacaktır.

14 Şubat Sevgililer Günü, sevginizi göstermek ve çift arasında yeni anılar paylaşmak için güzel bir fırsattır. Birbirinizi tanımak için kullanabileceğiniz çok farklı yollar bulunmaktadır. Gorelebileceği en iyi şekilde kutlamak için birkaç öneri eklemek istiyorum.
 

Dilara Hayat

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
30
1,966
83

İtibar Puanı:

Sevgililer Günü yalnızca aşıkların değil, aynı zamanda arkadaşların ve ailenin de haberdar olduğu özel bir gündür. Ne yapacağınıza karar vermek oldukça zordur. Ama herkes için özel bir şeyler bulmaya çalışıyorum.

Öncelikle, yeni bir yemek pişirmeye çalışın. Olasılıkla, taze bir şeyi deneyeceksiniz. Üzerine biraz krem şanti veya karamel sos koymak sevgili saatleri daha da eğlenceli hale getirebilir.

Birkaç kısa video seyretmeye de çalışin. Farklı diziler ve filmlerin bazı bölümlerini izlemek, arkanıza yaslanarak, sevdiklerinizle güzel bir zaman geçirmek için güzel bir fikirdir.

Sonunda, minicik bir hediye almayı unutmayın. Küçük şeyler kalbinizi ısıtır! Sevgili saatlerini birlikte geçirecek parfümlu mumlar, arkası özel mesajları olan bir kart ya da şekerlemeler eşinizi zihinlerinde özel anlar yaşamaya teşvik edebilir.

Bu üç seçenekten biriyle Sevgililers Gününüzü harika bir şekilde geçirebilirsiniz. Yeter ki, en iyisinin sevgili saatlerinden istediğinizi almak için sevdiğinize en kaliteli zamanı vermeye çalışın.
 

Eylül Feza

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
39
2,416
83

İtibar Puanı:

14 Şubat, Sevgililer Günü bugün herkese sevgi ve muhabbeti pekiştirme en özel günlerden birisidir. Sevgiliye özel şeyler satın almaktan, romantik davetler yapmaya kadar birçok fikir var. Aşağıda size Sevgililer Günü için yaklaşımlarımızdan bazılarını öneriyoruz.

1.Romantik Yazı Yazmak: Sevgilinize hiçbir şeyin karşılık olmayacak kadar romantik bir yazı yazmak isteyebilirsiniz. Sevgilinize kalpyle hazırlanmış bu başyapıtı ona sunabileceğiniz pek çok farklı yol var.

2.Romantik Yemek: Sevgilinizi eğlendirmek istiyorsanız evinizde romantik bir akşam yemeği yapabilirsiniz. Sevgilinizin hoşuna gidecek bir yemek hazırlayabilirsiniz.

3. Bir Dans Dersi Alın: Sevgilinizi başka bir yere götürmek istiyorsanız, dans kursuna gitmek çok eğlenceli bir fikir olabilir. Sevgilinizi izlemekten ve çift olarak dans etmekten keyif alabilirsiniz.

4.Günübirlik Bir Gezi: Günübirlik bir gezi, kendinizi sevdiğiniz insanla baş başa hissettiren çok eğlenceli bir gün olabilir. Adım atacağınız her yerde inhiliz fotoğraflar çekebilirsiniz.

5.Kart Oyunları Oynamak: Eğer siz ve sevgiliniz oldukça arkadaş canlısıysanız, kart oyunları oynamak çok keyifli olabilir. Eğer onları bile sıkılır duruma getirirseniz, rulet, blackjack gibi çevrimiçi casino oyunlarına da kaynak açabilirsiniz.
 

Tuna Mete

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
35
2,126
83

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü, aranızdaki sevginin belirtisi olan o özel gün. Sevdiğiniz insan için ne yapacağınız bilinmiyorsa, muhtemelen harika bir sürpriz planlamak isteyecek ve ihtiyacınız olan birkaç ipucu ve fikir hakkında düşüneceksiniz. Umarım aşağıdakiler, sizin için bir fikir verecektir.

1. Erken kahvaltı: Sevgililer Gününün başlanması için ne daha güzel olabilir? Bir güneşli erken kahvaltı, sevdiğiniz kişinin özel bir hafta sonu gününün hakkını verir.

2.Özel davet: Evinizde bir yemek partisi etmek yerine, sevgilinize özel bir otele bir gece konaklaması, bir spa günü veya yaratıcı bir davet düzenlemek, özel bir anımızın ortasında olacak anıları canlandırmakla birlikte olabilir.

3. Yemekten sonra: Sevgililer Gününden keyif almanın en iyisi, bir restoranda güzel bir akşam yemeği sonrası sevgilinize sürpriz bir hediye almaktır. Bunun yerine, sevgiliye güzel bir ev yemeği hazırlayarak, sevdiğiniz kişinin özel akşamına biçim verebilirsiniz.

4.Güzel bir sürpriz: Komple bir şafağı, renkli balonlar, mumlar, notlar, videolar veya kartlarla sürpriz bir an yaratabilirsiniz.

5. Sevgilinizle tatil: Sevgililer Gününü şimdiye kadar hiç duymamış olabileceğiniz yeni zevkler keşfetmek ve eğlenmek için, ikimiz icin tatil planlayabilirsiniz.

6. Eğlenceli doğa yürüyüşü: Havadaki çiçek kokusu, vahşi hayvanlarla tatil bir hafta sonu ev sahipliği yaptığımız izlenimleri değiştirmek ve birbirimize sıkı sıkıya sarılmak.

7. Sevgilere özel şeyler: Sevgilinizi gerçekten önemsiyorsanız ve onun ihtiyaçları nelerdir bilmek isterseniz, sevgilinize uygun özel şeyler satın alabilirsiniz. Yaratıcılık, özel hediyelerin taşıyabileceği anlamda büyük önem taşıyor.

8.Gece eğlencesi: Sevgililer Gününü kutlama tarzı olarak, bir araya gelerek, dans yaparak veya sevdiğiniz müzikler dinleyerek tatmin edici bir geceden sonra eğlenceli bir gece eğlencesi düzenleyebilirsiniz.

Yukarıdaki ipuçlarını arkadaşlarınızın önerilerini dikkate alarak ve Sevgililer Gününü daha özel yapacak birkaç fikir üreterek kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla harika anılar oluşturmak veya kutlamak için kullanılabilecek birçok çare var. Bu fikirleri kullanarak Sevgililer Gününüzü çok daha keyifli hale getirin.
 

Kağan Celal

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
28
1,784
78

İtibar Puanı:

14 Şubat Sevgililer Günü'nde, çoğumuz bireysel olarak ortama farklı bir hava katmak için onlara benzersiz prostesteler veren veya ne kadar değer verdiklerini göstermek için romantizm düzeylerini bir üst seviyeye taşıyan farklı şeyler yapıyoruz.

Bir çifte göz kamaştırmak için kullanabilecekleri şeyler arasında, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde uzun bir yürüyüş yapmak, klasik bir şekilde güzel bir akşam yemeği planlamak veya ürünleri seçilebilecek bir basket seçmek veya çiftin eğlenceli bir geceyi planlayabilmek için tekne, tepsi, romantik bir tatil veya romantik bir sürprizleri planlamak gibi farklı seçenekler vardır.

Klasik bir şekilde güzel bir akşam yemeği planlama, bu süreçte çokça vakit geçirmek isteyen çiftler için akla gelen ilk seçenek olabilir. Çiftler bir yer ayarlayabilir, tatlı bir kokteyl hazırlayabilir veya hoş bir vin yayımlayabilir. Doğal olarak, tercih edilen ürünlerin ikramı ile özel günün tadını çıkarmak doğru bir seçim olacaktır.

Ayrıca, çiftler bu gün için romantik bir uzaklaşma planlamak ve hemsinirleri ile iyi vakit geçirmek için güzel bir dul etkinlik planlamak için de tercih edebilirler. Günün bir kısmını ya da tamamını sevdiklerinin yanında geçirmek ve bu sırada neşeli anlar yaşamak güzel bir fikir olabilir. Ya da belki de, sevdiklerinin yanında uzun bir seyahat yapabilirsiniz.

Son olarak, çiftler veya arkadaşlar 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aralarında organize edebilecekleri esnek bir parti veya festival planlamakta özgürdürler. Grup arkadaşlarınız ile ufak bir yıldızlararası bulmaca etkinliği organize edebilir, şölen etkinlikleri organize edebilir veya sosyal medya üzerinden birlikte online bir film veya bir şov izleyebilir.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde bizlerin çoğu da aynı şeyleri yapıyoruz veya etkinlik planlamamızın daha sağlıklı bir halde olmasına gayret ediyoruz. Tabi öncelikle gününüzü sevdiklerinizin yanında geçirebilmek zaman zaman parkta birlikte geçirebileceğiniz vakitler işlevi görebilir veya çiftlerin daha fazla kalabilecekleri ve kendi ülkelerinde bir kaç günlük seyahat yapabilecekleri ya da ortak hafta sonu teknelerine bile çıkabilecekleri harika bir fikir olabilir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt