2021 Mobilya Trendlerini Keşfedin

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
505
184,745
93

İtibar Puanı:

2021 Mobilya Trendlerini Keşfedin
koltuk-takimi.jpg


Eğer siz de dekorasyon dünyasının trendlerini takip etmek ve en son trendlerden beğendiğiniz mobilyalarla dekorasyonunuza yeni bir hava katmak istiyorsanız işte 2019’da çok seveceğiniz yepyeni mobilya trendleri ve ev dekorasyon fikirleri!

Evinizi yeni bir döneme hazırlarken bazı değişiklik ve yenilikler yapmak isteyebilir, mobilya trendleri ya da renkler hakkında ilham verecek fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Tıpkı giyim modası gibi dekorasyon dünyasının da her yıl yenilenen bir modası ve trendleri var. Bu noktada ev dekorasyonunda en çok ön plana çıkan ve dönemsel olarak yenilenen ürünlerin başında mobilyalar gelmektedir. Genel mobilya tasarımlarından, mobilyalarda kullanılan malzemelere, kumaş çeşitlerinden, renklere ve desenlere kadar pek çok detay trendleri yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Gelin şimdi hep birlikte 2019’da mobilya seçiminizi yaparken size alternatif fikirler sunabilecek trendleri inceleyelim:

2021’un Favori Renkleri
2019’un en çok öne çıkacak renklerinin başında sevgiyi ve sıcaklığı, mercan resiflerinin büyüleyici tonlarıyla evinize taşıyacak olan “canlı mercan” geliyor. Pek çok farklı tonla kombinleyebileceğiniz canlı mercan ile evinizi hem ferahlatacak, hem de zarif bir rahatlık hissi oluşturabilecek dokunuşlar için 2021 Yılının Rengi: Canlı Mercan yazımızı okuyabilirsiniz.

Canlı mercan tonlarının yanında yılın öne çıkan diğer rengi ise gri ve tonları. Gri yapısı sebebiyle rahatlıkla kullanılabilen bir renktir. Açık renk koltuk takımları arasında modası geçmeyen renk olan gri ve tonları 2021 koltuk modelleri arasında da sıkça yer almaktadır.

Özellikle oturma alanlarınızda tercih edebileceğiniz gri; hem ana renk, hem de arka plan rengi olarak rahatlıkla kullanılabileceğiniz nötr bir ton. Grinin avantajlı yanlarından bir diğeri de mavi veya bej gibi farklı renk tonlarına bürünebilmesidir. Bu yapısıyla dilerseniz koltuk takımınızın tamamını gri tonlar ile dizayn edebilir, dilerseniz de yalnızca berjerlerinizde ya da tamamlayıcı parçalar olan aksesuarlarınızda griyi tercih ederek oturma alanlarınızda farklılıklar yaratabilirsiniz. Açık renk koltuk takımlarını daha koyu renkte olan Konfor Mobilya Furion Berjer modeli ile kombinleme yapabilirsiniz.

Konfor Mobilya
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
505
184,745
93

İtibar Puanı:

Geri
Üst Alt