Abc Mobilya Yorumları | Sayfa 3 | Mobilya Takımları - Kapsamlı Mobilyacılar Sitesi

Sorun Cevaplayalım

Mobilya hakkında merak ettiğiniz tüm soruları yanıtlıyoruz.

Çözümlenmiş Sorunlar

Yaşanan Mobilya sorunlarının kolay çözüm yolları ve anlatımları.

Destek Ekibimiz Sizlerle

0322 613 45 45

EceYılmaz33

Platin Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Ağu 2019
Mesajlar
238
Tepkime puanı
15,091
Puanları
93
Yaş
27
Konum
İstanbul

İtibar Puanı:

valla hakkında o kadar çok şikayet var ki okuyunca şoka girdim. ben alışveriş yapmadığım firmayı eleştirmeyi saçma buluyorum. o yüzden şubeleri olan bir firmanın mutlaka ayıbıda olacaktır. müşteri her zaman haklı olduğu için diyecek birşey bulamıyorum. umarım sorunlarını çözerler
ben de bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum
 

MeRaLc

Platin Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Tem 2019
Mesajlar
190
Tepkime puanı
19,292
Puanları
93

İtibar Puanı:

abc mobilya nasıl dediklerinde ne cevap vereceksin diye sorsalardı önce kullanmam gerekli 1 moblya göndermesi lazım sonra düşünürüz :D ama şuan kullanmadığım bir ürün için yorum yapmak abc mobilya ya haksızlık olur. ondan dolayı ben iyi biliriz diyip geçmek zorundayım.
 

M O B i L Y A

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Ara 2019
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1

İtibar Puanı:

abc mobilya nasıl dediklerinde ne cevap vereceksin diye sorsalardı önce kullanmam gerekli 1 moblya göndermesi lazım sonra düşünürüz :D ama şuan kullanmadığım bir ürün için yorum yapmak abc mobilya ya haksızlık olur. ondan dolayı ben iyi biliriz diyip geçmek zorundayım.
çok açıklayıcı 123 abc gibi olmuş :)
 

SudeBatur

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ara 2019
Mesajlar
43
Tepkime puanı
2,257
Puanları
83

İtibar Puanı:

Ailemden bir kaç kişi abc mobilyadan mobilya takımları aldılar ama maalesef umdukları gibi kaliteli çıkmamıştı.
 

MeryemKaya16

Platin Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Tem 2019
Mesajlar
402
Tepkime puanı
28,308
Puanları
93
Konum
Bursa

İtibar Puanı:

Mobilya tasarımlarını bana göre bulmasam da gayet başarılı bir mobilya firması.
 

Melanie

Platin Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Tem 2019
Mesajlar
196
Tepkime puanı
18,296
Puanları
93

İtibar Puanı:

Abc mobilyanın kalitesine bir şey diyemem çünkü daha hiç almadım almamamın sebebi ise tasarımlarını çok zayıf buluyorum.
 

Cansu

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
9
Tepkime puanı
201
Puanları
28

İtibar Puanı:

Oturma grublarını güzel ve kaliteli buluyorum ama gerisini pek beğenmiyorum
 

Sevda Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mar 2020
Mesajlar
139
Tepkime puanı
6
Puanları
18

İtibar Puanı:

ben mobilya firmaların hepsinin kapasitesinin aynı olmadığını bildiğim için, olaya ürettikleri mobilyanın kalitesiyle / fiyatını yan yana getirip ona göre değerlendirmeyi doğru buluyorum.
 
Üst