Adana ve Çevresinde ikinci el notebook & leptop masası arıyorum | Forum Mobilya Takımları
Bey Azura

Adana ve Çevresinde ikinci el notebook & leptop masası arıyorum

ZaferGB

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2019
27
2,474
78

İtibar Puanı:

Notebook Masası Arıyorum
Merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum, Adana bölgesine civarı yanınıza arabayla gelip alabileceğim masa arıyorum.
Örnek:
77

Bu standartlara uygun yer kaplamayacak yazlık için bir bilgisayar masası arıyorum.
Eğer koltuk varsa onada talibim. Fiyatlarınızı konu altına iletişim bilgilerinizi özel mesaj yolu ile iletirseniz sevinirim.
 

ERSAN.NET 

Ersan Karavelioğlu
Site Kurucusu
21 Haz 2019
800
76,260
93
37
Adana
www.ersan.net

İtibar Puanı:

Çok güzel bir ürün gerçekten yazlık için bende 1 tane almak istiyorum.
 

ERSAN.NET 

Ersan Karavelioğlu
Site Kurucusu
21 Haz 2019
800
76,260
93
37
Adana
www.ersan.net

İtibar Puanı:

Bunu 70 tl satıyorlar, ancak evde zaten bilgisayar masası var, 1 aylık tatilim var, belki ihtiyacı olmayan veya kullanmak istemeyenler vardır. Yoksa zaten 70 tl vereceğim sıfırını alacağım.
Ben sıfırından birtane sipariş geçiyorum ama biraz farklısını ben yatak üstünde kullanabileceğim bir seçim yapacağım
 

ERSAN.NET 

Ersan Karavelioğlu
Site Kurucusu
21 Haz 2019
800
76,260
93
37
Adana
www.ersan.net

İtibar Puanı:



Ben yazlık için şöyle birşey aldım, önerim eğer 2nci el bulamazsanız böyle birşey alabilirsiniz. Leptop içinse :)
 

ZaferGB

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2019
27
2,474
78

İtibar Puanı:

en pahalısı 300 tl olan bir ürünün ikinici elini almak çok gereksiz.
Kardeşim zaten gidip 300 lira verecek olsam alırım, normalde masam var yani ihtiyaç ikinci eli karşılıyor. Ancak şu aşağıdaki resim ilgimi çekti. İlk mesajda yazmıştım. Durumu anlatım.


Ben yazlık için şöyle birşey aldım, önerim eğer 2nci el bulamazsanız böyle birşey alabilirsiniz. Leptop içinse :)
Bunu inceleyeceğim çok teşekkürler.
 

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
430
75,839
93
Bursa

İtibar Puanı:



Ben yazlık için şöyle birşey aldım, önerim eğer 2nci el bulamazsanız böyle birşey alabilirsiniz. Leptop içinse :)
Vaaay bu model gerçekten çok güzelmiş hem yatakta daha rahat olur kullanmak :D
 

Emily

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
21
4,664
78

İtibar Puanı:

Melanie

Adayadayı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
206
41,462
93

İtibar Puanı:

:oops::oops::oops::oops:
 
Two Piece Sets width=
  • Two Piece Sets
  • Üst