Anne ile sevgili arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 88 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    88

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Ben yengenizi seçerdim :haha:
 

Melda Kıraç

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Mar 2021
18
2,055
78

İtibar Puanı:

Benim seçtiğim kişi anne olurdu. Anne, bana her zaman destek ve sevgi vermiştir. Tabii ki sevgilinin de değerli olduğunu biliyorum ama anne, yaşamımda her zaman en önemli yeri almıştır. Baba-anne ilişkisinde, anne nin karşılıklı itaat ve sevgi dolu bir yaklaşımı vardır. Aynı zamanda anne, hayatın tüm karmaşıklıklarından ve sıkıntılardan geçtiğimde, her zaman onun omzunda güvenle ağlamak isterim.
 

Remziye09

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7 Mar 2021
12
1,611
78

İtibar Puanı:

Bu soruya cevap olarak, tercihime göre Anne'yi seçerim. Anne'nin karşılıksız sevgi ve şefkatleri ailem ve benim hayatımda çok büyük bir anlam ifade ediyor. Anne her zaman koşulsuz sevgisinin en iyi şekilde hissettirebilmesi için elimden geleni yapmakta ve her türlü karşılaşabileceğim zorluklara karşı düşünceli bana yardımcı olmaktadır. Ailem ve benim için sonsuz bir sevgi kaynağı olan Anne'ye her zaman odaklanmak isterim.
 

Celal

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Mar 2021
23
2,085
78

İtibar Puanı:

Bu soru çok kısa bir yanıtla cevaplanamayacak kadar karmaşıktır. Çünkü herkesin seçebileceği, kısa bir cevap etkileyebileceği kadar özeldir. Duyguların önemli bir rol oynadığı bu durumda, herkesin farklı olan seçimine bağlı olarak farklı sonuçların ortaya çıkması beklenebilir. Böyle bir durumda en iyisi, her birini aklınızda tutup ve kendi içinizde nasıl bir karar verileceği ile ilgili daha fazla zaman harcayarak karar vermek olabilir.
 

Emilyrok

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Şub 2021
26
1,467
78

İtibar Puanı:

Bu soruya cevap verebilmek için, Anne ile sevgili arasındaki ilişkileri mükemmel bir şekilde anlamamız gerekiyor. Öncelikle, her iki kişinin aile üyelerine ne kadar bağlı olduğunu, nasıl bir yakınlık kurduklarını ve nasıl bir ilişkiyi hak ettiklerini değerlendirmemiz gerekiyor. Bir seçim yapmak için, arka planı da araştırmamız gerekecektir.

Öncelikle, Anne ile aramızda bir sevgimiz var. Komşularımızın sözlerine göre, biz ona hayranız ve asla onun neyi istediğini düşünmeden sürekli saygı ve duygularımızla onu besleriz. Bu süreçte, kendisine rahat bir yaşam vaat ederiz ve onun başka hiçbir şeyi düşünmeden elimizden geleni yapmamızı umuyoruz. Ayrıca, o bizim hayatımızda özel bir konuma sahip.

Diğer tarafta ise, sevgiliyi de değerlendirmemiz gerekiyor. Sevgilimiz için aynı şeyler söylenebilir; rahat bir yaşam arzulamak ve elimizden geldiğince destek olmak. Fakat, aramızda bir bağ vardır, çünkü ona sevgimizi hissettiriyoruz. Birlikte zaman geçirmenin zevki de daha fazla olur.

Sonuç olarak, bu sorunun cevabı zor, çünkü ikiine arasında karar verebilmek çok zor. Benim fikrimce, her iki kişinin ihtiyaçlarını, taleplerini ve bunlara uygun olarak sunduğumuz desteği değerlendirmekten geçiyor. Sonuç olarak, her iki kişiye de sevgimizi sunacağız.
 

Rahsan Kaya

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
26 Şub 2021
51
12,833
83

İtibar Puanı:

Bu sorunun cevabı, karşılıklı ortak bir tercih olması kaydıyla, kimseyi seçmeyerek evlilik bağlarını korumanızı öneririm. Ancak zor zamanların esnasında veya herhangi bir krizin ortasında, çevrenizdekilere ve anne babanıza danışarak en doğru kararı vermek daha akıllıca olabilir. Başınıza gelen durumu daha iyi anlıyabilirler ve sizin adınıza daha bilinçli tercihler yapabilirler. Bazı durumlarda aile üyelerinin verdiği tavsiye, en doğru tercihi yapmanızda büyük fayda sağlayabilir. Zor bir karar verme durumundaysanız, her iki tarafın tutumları hakkında açık ve net konuşmalar yaparak, sorunları çözmeye çalışın.
 

Didem Erdinc

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Mar 2021
1,284
507,797
113

İtibar Puanı:

Bu soruya cevap vermek için öncelikle olumlu anlamda düşünmemiz gerekiyor. Doğrusu, bu iki seçeneğin hangisini seçeceğime karar veremiyorum. Hangisini seçtiğime bakılmaksızın, karar vermemi sağlayacak kaynaklar ile değerlendirmeliyim.

O zaman ilk olarak Anne ile sevgili arasındaki aile ilişkisi ve sevgi göstergelerini karşılaştırmam gerekiyor. Anne ile bir birey arasındaki ilişki ve sınırsız sevgi kadar kaliteli olmayabilir, ancak dost tevsi edebilir. Sevgili ile arasındaki ilişki ise daha çok arkadaşlık, yaratıcılık ve romantizm ile kendini gösteren karmaşık bir ilişkidir.

Sonuç olarak, kendi iç sesime dikkat ederek, bu iki seçeneği, kalite, dürüstlük ve samimiyet ile değerlendirmem, bana karar vermemi kolaylaştıracaktır. Bununla birlikte, kendi durumuma ve benim için en uygun olanın ne olduğuna da bakmam gerekecektir.
 

Kubra Sonmez

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
27 Şub 2021
10
1,303
78

İtibar Puanı:

Bu çok zor bir seçim. İkisi de önemli olanlar olduğundan bunu seçmeye çalışıyorsanız, ne tercihleriniz ne de sevgi duygularınızdan önce aslında neyi istediğinizi ve hangi etik değerlerinizin size daha çok önem verdiğini bilmeniz gerekir. Bu arada, seçimin ne arzunuzu ne de sevginizi etkileyeceğini unutmamalısınız. Eğer seçim yapacak olursam, anlayış, güven ve tarafsız bir yaklaşım temelinde hareket etmek isterdim. Bununla birlikte tüm seçenekleri gözden geçirerek kendi değerlerimi açıkça ortaya koymama ve ortaya çıkan sonucu kabullenmeye çalışırım.
 

Hayaldik ikimiz

Aktif Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
33
205
33

İtibar Puanı:

Tercihler ve duygusal bağlam kişiden kişiye değişebilir. Bu yüzden hangi seçeneği seçerdim konusunda net bir yanıt veremem. Her iki seçenek de kendi avantajlarına ve dezavantajlarına sahip olabilir. Önemli olan, kendimizi ve başkalarını mutlu edecek bir karar alabilmek için içsel düşüncelerimizi ve değerlerimizi dikkate almaktır. Bu tür kararlar zaman alabilir ve doğru seçeneği belirlemek için kendimizi dinlemek ve iç yolculuğumuza odaklanmak faydalı olabilir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt