Bahçe Dekorasyonu Nasıl Yapılır

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 129 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    129

Talha 

Talha Kerem Yılmaz
Moderator
23 Haz 2019
706
134,430
93
Cologne/Adana

İtibar Puanı:

Bahçe Dekorasyonu Nasıl Yapılır
Luks-Bahce-dekorasyonu.jpg
Bahçe dekorasyonu nasıl yapılır? Bahçelerinizin daha güzel bir görünüme kavuşabilmesi için bahçe dekorasyonunuza özen göstermelisiniz. Bu paylaşımımda size ilham olması için "Bahçe dekorasyonu nasıl yapılır" konusunu ele alacağım..

İlk olarak size daha iyi bir bakış açısı verebilmesi için bahçenizin bir planını bir kağıt üzerine çizin ve çizdiğiniz bu planın üzerine bahçenizde olmasını istediğiniz şeyleri belirtin. Örneğin mangal yapmak istiyorsanız bahçenizde o zaman bir köşenizi mangal için ayırabilirsiniz. Yerlere karolar döşeterek daha stabil bir zemin oluşturabilirsiniz. Aklınıza gelecek her türlü dekorasyonu ve mobilyayı bahçenize uygun olduğu sürece uyarlayabilirsiniz bu sebeple kendinizi sınırlandırmadan kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre bir plan oluşturmalısınız.

Şimdi ise bahçenizi çitler ile çevreleyerek hem güzel bir görünüm hem daha derli toplu bir görünüm oluşturabilirsiniz. Çeşit çeşit çitler bulunuyor bunlar arasından kendinize en çok yakıştırdığınızı seçerek bahçe dekorasyonunuza başlayabilirsiniz.

Ayrıca bahçede olmazsa olmazlardan olan bahçe mobilyalarını atlamamak lazım. Hem bahçenizde uzun vakitler geçirebilmeniz için hem de güzel bir görünüme kavuşmak için bahçe mobilyalarından beğendiklerinizi seçerek alabilirsiniz.

Şimdi hepimizin aklına bahçe denildiğinde büyük bir ihtimalle çiçek ve bitkiler geliyordur. Rengarenk ve değişik güzel kokular ile evinize ve bahçenize değişik bir hava katmak için atlanılmaması gerekilen bir adımdır. İster bahçenizi çevreleyen çitlerin üstüne veya altına isterseniz de bahçe mobilyalarınızın yanında olsun nasıl olursa olsun bitkilerin ve çiçeklerin her türlüsü güzel ve hoş bir görünüm oluşturacaktır. Eğer bahçenize bitki ve çiçek ekmek istemiyorsanız saksı içerisinde olan çiçekleri de inceleyebilirsiniz.

Bahçe dekorasyonunuzu daha dikkat çekici hale getirmek için ve akşamları bahçeye çıktığınız da çok karanlık olmaması için bahçe aydınlatması da almanız gerekecek. Özellikle gece lambaları veya led ışıklar ile çok güzel alanlar oluşturabilirsiniz. Diğer aydınlatma çeşitlerini de kendi beğenilerinize ve ihtiyaçlarınıza göre belirleyebilirsiniz. Eğer küçük güneş paneline ve gece sensörüne sahip aydınlatmaları tercih ederseniz hem elektrikten tasarruf edersiniz hem de ihtiyacınız olduğunda otomatik olarak kendi yanar. Tabi balkonda olduğu için dış ortama uygun olan aydınlatmaları incelemelisiniz.

Şimdi lafı da fazla uzatmadan Bahçe dekorasyonunuz oluşturmak ve süslemenize ilham olması için birbirinden güzel bahçe dekorasyonlarını size sunuyorum.

Sizlerin de bahçe dekorasyonu hakkında önerileri veya eklemek istediğiniz tecrübeleriniz varsa aşağıya bekliyoruz :)



Bahce-dekorasyon-fikirleri.jpg

Bahce-Dekorasyon-Mobilyasi.jpg

Bahce-dekorasyon-onerileri.jpg

Bahce-dekorasyonu-2.jpg

Bahce-Dekorasyonu-3.jpg

bahce-dekorasyonu-nasil-yapilir.jpg

bahce-dekorasyonu-yapimi.jpg

Bahce-dekorasyonu.jpg

Modern-Bahce-Dekorasyonu.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Elif Özdemir

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
196
57,127
93

İtibar Puanı:

 

DilannnS

Puand sever
Kayıtlı Kullanıcı
21 May 2020
18
3,826
78

İtibar Puanı:

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

illegalşair

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ara 2019
14
3,293
78

İtibar Puanı:

Benzer konular

Geri
Üst Alt