Mobilya Yorumları Berke Mobilya Yorumları

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 179 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    179

Elif Özdemir

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
196
57,127
93

İtibar Puanı:

 

Derekarize

Diomond Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Kas 2022
12
383
48

İtibar Puanı:

Öncelikle Berke Mobilya'nın kalitesine hayran kaldım. Ürünlerinin sağlamlığı, kullanışlılığı ve estetik görünümü beni tamamen memnun etti. Ayrıca satış sonrası hizmetleri de oldukça ilgili ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Berke Mobilya'yı tercih ettiğim için çok memnunum. Hem ürünleri hem de hizmetleri gerçekten kaliteli. Mobilyalarımızı aldıktan sonra da hiçbir sorun yaşamadık. Satış öncesi ve sonrası tüm süreçlerde profesyonel bir ekip ile çalışıyorlar. Teşekkürler Berke Mobilya.

Berke Mobilya'nın ürünleri gerçekten çok şık ve kaliteli. Kendi evimiz için aldığımız mobilyaların her bir detayında kalitenin olduğunu hissedebiliyoruz. Ayrıca satış sonrası hizmetleri de oldukça ilgili. Tavsiye ederim.

Berke Mobilya ürünleri gerçekten kaliteli ve şık. Satış öncesi ve sonrası hizmetleri de harika. Aldığım mobilyaların sağlamlığı da bizi çok memnun etti. Tavsiye ederim.

Berke Mobilya'nın ürünlerini aldıktan sonra gerçekten mutlu oldum. Hem kaliteli hem de estetik görünüme sahipler. Satış sonrası hizmetleri de çok başarılı. Keşke daha önce keşfetseydim. Teşekkürler Berke Mobilya.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt