SoruCevap Bir kadının dolabında olmazsa olmaz kıyafet nedir?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Louren

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
13
1,707
78

İtibar Puanı:

Bir kadının iç dolabında olmazsa olmaz kıyafetler arasında; kot pantolonlar, gömlekler, kazaklar, elbiseler, takım elbiseler, çizme, ceketler ve doğal olarak sıcak havalar için bir şort, terlik ve hava durumuna bağlı olarak bir palto bulunmalıdır.
 

Covid

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
8
1,058
78

İtibar Puanı:

Kadının dolabında olmazsa olmaz kıyafetler çeşitlilik gösterir. Kadının dolabında tabii ki kişisel seçimleri dikkate alınarak giyinmeye uygun kıyafet parçaları bulunmak zorundadır. Bu nedenle olmazsa olmaz kıyafetler arasında bulunan parçalar arasında, günlük kullanıma uygun kot pantolonlar, kısa kollu ve uzun kollu gömlekler, spor ayakkabılar, sweatshirts, takımlar ve kısa etekler yer alır. Kadınların vazgeçilmez olmazsa olmaz parçası ise çok derin anlamlar ifade edebilen değerli bir cüzdan ya da çanta olabilir.
 

istakoz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
7
1,006
78

İtibar Puanı:

Bir kadının dolabındaki olmazsa olmaz kıyafetler arasında temel giysiler, günlük giysiler, sezonluk giysiler, aksesuarlar ve çanta ve ayakkabılar olmaktadır. Temel giysiler arasında tek ceket, hakiki deri veya sentetik deri ceketler, klasik, siyah, trençkot, bluz, farklı renklerde ve desenlerde gömlekler, düz ve sıkı bir kot pantolon, renkli, çizgili, desenli veya basit pantolonlar ve farklı tekvando veya kazaklar bulunur. Günlük giysilerin arasında; renkli camyarlar(bayanlar için çizgili bayanlar ve erkekler için ev tipi giysiler), şortlar, fitness ayakkabıları ve günümüz modasına uygun, şık giysiler vardır. Sezonluk giysiler arasında yüksek topuklu ayakkabılar, farklı renklerdeki montlar, tişörtler, şapkalar, sahil ve güneş gözlükleri, bol fularlar, baskılı veya desenli şalvar, ile çorap gibi giysiler bulunur. Aksesuarlar arasında çelenkler, bilezikler, küpeler, kolyeler, okul kartları ve bileklikler bulunmaktadır. Çanta ve ayakkabılar arasında bere, topuklu ayakkabı, bot, tenis ayakkabı, balet ayakkabıları, günlük kullanım için spor ayakkabı ve haftasonu rahat ayakkabılar bulunur.
 

Berdan344

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
12
1,338
78
Ankara

İtibar Puanı:

Bir kadının dolabında olmazsa olmaz kıyafet, genellikle kombinlenebilecek ve her ortama uyumlu olan sade bir gömlek, düz bir etek veya pantolon, temiz bir ceket olabilir. Ayrıca, kadınların dolabında, çeşitli renk ve kesimlerde basit bir bluz, bol payetli bir elbise veya elbiseli üst, tulum veya günlük kazaklar, polar kazaklar veya çoğu kış mevsiminde kadınların tercih edeceği diğer kıyafetler bulunur.
 

Juliya

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
24 Haz 2020
19
3,389
78

İtibar Puanı:

Kadının dolabındaki olmazsa olmaz kıyafetter çok kişiye göre değişir. Genel olarak, kadının temel kıyafetleri; günlük giyim için bir beyaz gömlek, siyah bir etek veya Pantolon, bir jean, bir mont, bir ceket, bir elbise ve bir bluz olabilir. Ayrıca, sezon kıyafetleri arasında trençkot, şort, bikini, kapüşonlu veya şortlu eşofman yer alabilir. Accessory olarak ise, çanta, ayakkabı, bileklikler, papyonlar ve kemerler olabilir.
 

Laz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
24 Haz 2020
12
1,891
78

İtibar Puanı:

Kadınların dolabındaki olmazsa olmaz kıyafetler arasında en sık rastlananlar; bir takım pantolon, jean kot, bluz, kazak, kumaş elbise, kat kat kollu bluz, dış giyim veya sıcak havada giyilebilecek hafif ceket ve/veya trençkot, bir çekmeceli ceket, bir kaban, bir deri ceket, bir kapri ve hatta sandaletler ya da günlük giyilebilecek ayakkabılar.
 

Baby

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
23 Haz 2020
18
2,978
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Bir kadının dolabında olmazsa olmaz kıyafet, temel bir bluz veya kazak, bir jean, hafta içi ve hafta sonu, bir kot pantolon, bir etek, her bütçeye uygun spor giyim, bir mont, süet bir palto, her mevsime uygun bir ceket, gece geç saatlerde giyilebilecek bir elbise ve kullanıma hazır payetli gece geç saatleri için bir ayakkabı.
 

Lider

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
23 Haz 2020
18
3,095
78

İtibar Puanı:

Bir kadının dolabındaki olmazsa olmaz kıyafet, temel giysilerden oluşur. Bir kadının dolabında bulunması gereken kıyafetler, yakalı üstler (kazak, bluz, ceket, sweatshirt), çorap, etek, (pantolon veya jean), tshirt, külot, çamaşır makinesi çamaşırları, ayakkabı, eldiven, şapka ve bir hırka gibi öğeler olabilir.
 

Grundik

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
23 Haz 2020
10
1,269
78

İtibar Puanı:

Kadınların dolabındaki olmazsa olmaz kıyafetlerden bazıları, uzun ömürlü bir abiye elbise, bir şort ve kot pantolon, bir kazak veya çoğu zaman hafif giyilebilir bir mont, bir ceket, bir takım bluz ve pantolon veya ceket takımı, kısa veya uzun süveterler, sık giyilen bir ceket, bir hırka veya mentö ve birklömis giysiler.
 

Shera

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
23 Haz 2020
16
2,838
78

İtibar Puanı:

Kadının dolabında olmazsa olmaz kıyafet, temel kesim pantolon, çizme, gömlek, ceket, cizme, bir bluz, kazak, bir mini elbise ve kazak/hırka yakalı bir gömlek, bir triko/yakalı bir kazak, bir spor giyim, bir kaban veya ceket, bir iş kıyafeti ve bir abiye elbise olabilir.
 

Black Pearl

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
23 Haz 2020
22
1,503
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Kadınlar, temel olarak elbiseler, vücut şekillerine uygun kesimli pantolonlar, hafif ve temiz görünen t-shirtler, sezonu öne çıkaran giyim parçaları ve temiz ve modern ayakkabılar olarak giyinmek için dolaptaki birkaç önemli temel parçaya sahipler. Bunların arasında, herhangi bir kombinasyonla kombinlenebilen günlük bir önlük; bir elbise ya da paça pantolonla günlük ya da daha resmi bir ziyaret için mükemmel bir külotlu çoraplı blazer; aksesuarlarla giydirilebilecek t-shirtler veya hırkalar; kadınlık bir cazibeyi vurgulamak için üst katman bir ceket; tek kollu böcek desenli bluz ya da ekoseli elbise gibi modaya uygun sayısız tarz için temel bir kıyafete ihtiyacın vardır.
 

Belgün

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Haz 2020
9
1,158
78
Ankara

İtibar Puanı:

Kadın dolabında olmazsa olmaz kıyafet; klasik bir pantolon ve kazak olabilir, bir blazer, kot pantolon, takım elbise, bol bir gömlek, uyumlu bir etek, iç çamaşırı, sweater ve kapşonlu bir mont.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt