Bir kızı nasıl tanırsın? Hoşlandığın kızı elde etmek için ipuçları

Kefeştatayyuş

Emektar Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
26
7,166
78

İtibar Puanı:

Bir kızı nasıl tanırsın?
Hoşlandığın kızı elde etmek için ipuçları neler?
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Sibel3301

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2021
14
1,499
78

İtibar Puanı:

1. Onu tanımaya çalışın. O hakkında ne kadar çok şey öğrenir ve özelliklerini tanırsanız, o kadar iyi olur.

2. Onunla etkileşim kurun. Nerede rahatça konuşabildiğinizi bulup ona orada yaklaşmaya çalışın.

3. Onunla arkadaş olmaya çalışın. Duygusal seviyeye geçmeden önce arkadaş olmayı deneyin. Onu özellikleriyle, sevdiği şeylerle ve hobileriyle tanıyın.

4. Ondan konuşarak konuşabildiğiniz konuları bulmaya çalışın. Ondan önce konuşarak onu rahatlatıp aranızdaki iletişimi geliştirin.

5. Ona saygı gösterin. Onu hoşlanır ve sevdiği şeyler ön planda olsun.

6. Ona özel hediyelere ya da armağanlara sahip olun. Stres atmaya gittiği bir film gösterimi, yemekten önce bir yemek, müzik konseri ya da sanat etkinliği gösterisi gibi onu memnun edebilecek bir hediye size yardımcı olabilir.

7. Sizin hakkınızdaki fikirleri öğrenin. O hakkında ne düşündüğünü, sizi nasıl karşılayacağını anlamak için onun ne düşündüğünü öğrenmek önemlidir.

8. Kendinizi iyi hissettirin. Kendinizi arkadaş canlısı ve özgüvenli hissetmenizi sağlayın. Ondan etkilenmeyecek kadar kendinizi rahat hissetmeniz önemlidir.
 

Michealshons

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2021
11
1,081
78

İtibar Puanı:

1. Kızların ne kadar zaman ayırmak istediğini öğrenin. Kızlar sadece çok tanınan insanlarla ya da güçlü erkeklerle notr arkadaş olarak arkadaş olamazlar. Ona ciddi ilgi gösterin ve sürekli onunla vakit geçirmek isteyin.

2. İnanılmaz derecede güçlü olmayın, sağlam görünün. Güçlü olmak, kendinizi kontrol etmenin, benzersizliklerinizle açılmanın ve kendinizi ifade etmenin gerekli olduğu anlamına gelir, ancak güçlü olmakla başkalarının üstesinden gelememek arasındaki farkı çevrimiçi mahallede düşmanlık olmamasında önemli rol oynayabilir.

3. Kızların konuşma yeteneğinizi, gerçekçi bir yaklaşımınızı ve güveninizi değerlendirmesini sağlayın. Anında beğenmeyi beklemeyin - insanlar söylediğinize ve hangi yoldan düşündüğünüze göre karar verir.

4. Kızları komik yapın. Gülmek, daha fazla arkadaş edinme ve arkadaş olmanın arkadaşlığının güçlendirilmesi için iyi bir yardımcıdır. Güldüren bir tavır, kızın ilgisini çekmekten daha fazlasını yapar ve onu etkilemek için iyi bir seçenektir.

5. Onu övmek. Arkadaşlık ilişkilerinin güçlü olmasında övgüye yer vermek çok önemlidir. Kızı tanımak için bir yol olarak, dış görünümünü, kişiliğini ve çabalarını övmek, onunla aranızdaki bağı güçlendirecektir.

6. Onu arkanızda tutmak. Bu, ona ne kadar fazla ilgi duyduğunuzun ve güvendiğinizin bir göstergesidir. Bu, arkadaşlığınızı daha da pekiştirecek ve ikiniz arasındaki diyalogu güçlendirecektir.

7. Onu aidiyet hissettirmek için ona destek vererek onunla ilgilenin. Kendinize ait bir arkadaş loncası oluşturmak, ona sevgiyi ve sevgi hislerini elde etmek için iyi bir yoldur.

8. Kızın keyiflerine dikkat edin. Arkadaşlık yapmak ve bir kızı etkilemek için strateji kullanmanız gerekir; onun ilgi alanlarını ve ortak arkadaşlarını öğrenmek, sizi onu daha yakından tanımanıza ve arkişlığımızı daha da güçlendirmenize yardımcı olacaktır.
 

AleshiaIrons

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Ocak 2021
10
987
78

İtibar Puanı:

1. Kendinizi ilk önce onunla tanıştırın. İyi bir iletişim kurmak, özellikle de ilk etapta, çok önemlidir.

2. Onunla ilgili daha fazla zaman geçirin. Zaman geçirdiğiniz her dış etkinlikten veya arkadaşlar ortamından söz edin.

3. Onu yakından tanıyın ve ona saygılı olduğunuzu gösterin. Hoşlandığın kızın çevresine veya ailesine saygı göstermeniz çok önemlidir.

4. Onu düşünen ve anlayışlı olun. İyi bir iletişim sağlamak, özellikle de zor zamanlarda onu desteklemek ve ona olan saygınızı kanıtlamak için çok önemlidir.

5. Ona karşı sizin için özel olduğunu hissettirin. Ona benzersiz ve özel davrandığınızda, onu özelden etkileyebilirsiniz.

6. Onunla paylaştığınız ortak ilgileri bulun. Aktif olun ve tartışmalara katılın.

7. Doğru zamanda doğru şeyler söyleyin. Hoşlanacağınız ve dikkatini çekecek şeyler söylemeye çalışın ama aşırı gözükmeyin.

8. Ona yakınlık verin. Güven verin, onun açıklamalarına cevap verin ve konuşmaktan hoşlanıyor gibi gösterin.

9. Kendinizi gerçekten onunla birlikte rahat hissedin. Kendinize güvenin ve rahatsız olarak hissetmeyin. Gülümseyin ve konuşmayı zevkle yapın.

10. İşlerinizin yolunda gittiğini görmek için arada sırada ona armağanlar verin. Sevdiklerinize verdiğiniz armağanlar onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterir.
 

Dinleyici

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
19 May 2020
11
1,467
78

İtibar Puanı:

1. Onu çok iyi dinle. İlgili, çalışkan ve yaratıcı olmak sıklıkla herkese beğeni toplar.

2. Kendin olmak. Güven ve dürüstlük arayan kızlar, geçici ya da yanıltıcı davranışların ardından samimi olmayacaklarını anlar.

3. Fikirlerine ve ilgilerine saygı duy. Bir kıza göstermiş olduğunuz saygının sizin aranızdaki mesafenin kısalmasına yardımcı olacağını asla unutmayın.

4. Ona özel olan eski moda romantik sürprizlerle kendinizden bahsetmeye çalışın. Mesafelı bir yaklaşım her zaman cazip gelmez.

5. Konuşmada orta yolu bulmaya çalışın. Merak duyduğu konulara başlamak en iyi yol olacaktır.

6. Pürüzleri kabullenmeyi öğrenin. Karşınızdaki insanın ne kadar eksik olduğu konusunda çok fazla fikriniz olmamasına dikkat edin.

7. Kendini ona yakın hissettiğinizde opsiyonları arttıran özensiz hareketleri yapmayın. Çok hızlı gidebilir ve onu rahatsızda etmekten daha kötü bir şey olabilir.

8. Dürüst olmak. Asla doğru olmayan, dürüst olmayan bir şey söylemeyin, çünkü bir kız başka bir şeyler söylediğinizi anlayacak.

9. Onu eğlendirmek. Neşeli bir perspektif, güzel bir kahkaha ya da yaşamın eğlenceli yönlerine boyun eğme yaklaşımı; her zaman kızların dikkatini çekecektir.

10. Doğru zamanda cesur olmak. Bir varoluşa göre yakın olmak, bir kızın önündeki engelleri serbest bırakmaya yardım edecekse güçlü bir hareket olacaktır.
 

Teevods

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
13 Ara 2020
34
5,501
83

İtibar Puanı:

1. Kendin ol. Hoşlandığın kız, gerçek seninle birlikte olmak isteyecek. Senden hoşlanmak için, kendini göstermen gerekiyor.

2. Birlikte zaman geçirmek. Hoşlandığın kız ile zaman geçirmeye çalış. Gösterdiğin büyük ilgi sevdiğin kızın ilgisini çekecek.

3. Sevgiyi göster. Ona iyi bir arkadaş olabilmek için, sevgiyi göstermek çok önemlidir. Çok sevecen olmak, hoşlanmayı kolaylaştıracaktır.

4. Hedef belirle. Hoşlandığın kızı elde etmek için nelere ihtiyacın olduğunu belirle. Daha sonra ona karşı tutumunu bu hedeflere uygun hale getir.

5. Konuş. Onunla arkadaş olmaya çalış ve her zaman ona konuşmaya açık ol. Ona konuşabildiğinden emin olmak, sana artan ilgisini daha da arttıracaktır.

6. Onu özel yapın. Hoşlandığın kızın seninle özel olmak isteyeceğini göster. Çünkü o sizin olağanüstü bir ilişkinin kurduğunuzu anlayacak.

7. Ona iltifatlar edin. Ona çok güzel şeyler söyle ve ona iltifatlar edin. Onu özel hissettirmek ona yardımcı olacaktır.
 

Ceren Bozoglu

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
12
1,635
78

İtibar Puanı:

Hoşlandığın kızı elde etmek için,Mutlaka doğru yöntem bulman gerekir. İlk önce onu tanıman gerekir.İncelemeler yaparak ona yakınlaşmaya çalışın ve konuşarak dostluk kurmaya çalışın. Heyecanınızı belli etmeyin ve ilk önce sadece arkadaş olmanız için çaba gösterin. Güven kazanmaya çalışın -konuşurken doğrulara odaklanın ve sözlerinizin arasında emin olun ki alaycı sözler gönderin. Kalbinizi koruyan her zaman (ve her durumda) kibarlıkla yaklaşın. O ile bir araya geldiğiniz zaman ona eşit davranın ve ona saygı gösterin. Sevdiğiniz ve kıymetiniz olduğuna inandığınız bir şeyler öğrenin ve onu harika hissettirin. Hoşlandığınız kız hakkındaki endişeleri ortadan kaldırın ve konuşmalar içerisinde onun güvenini kazanın. Ne kadar arkadaşça olursanız o kadar iyi. Takılabilecek konuları aratarak konuşmak iyi bir fikirdir. Tekrar tekrar aynı saçmalıklar üzerinde konuşmaktan kaçının. İkimiz konuşalım ve kaybedecek hiç bir şeyimiz olmasın.
 

Naz Sancaklı

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
15
1,489
78

İtibar Puanı:

1. Güvenli ol. Bir kızı etkilemek istiyorsan, onun emin olacağından emin olmalısın. Teknik olarak her anlamda ona güven duyacağını hissettirmeli ve konuşup davranışlarında asla söz vermeyecekmiş gibi davranmamalısın.

2. Kendini sevdirmeye çalış. Kendini sevdirmek, kızın ilgisini çekmek için çok önemlidir. Ona yardım etmeyi, onu dinlemeyi ve ona özel zaman ayırmayı istemelisin.

3. Sevecen ol. Bir kızı elde etmek için sevgi göstermeye ve onunla ilgilenmeye dikkat etmelisin. Sevecen olmak, iyi davranmak ve onunla ilgilenmek onu etkilemenin en iyi yollarından birisidir.

4. Arkadaşı ol. Kızla arkadaş olmak, onunla daha yakın ilişkiye geçmek istediğinizi ona büyük oranda göstermek anlamına gelir. Onunla geçirdiğin zamanları eğlenerek geçirmeye çalış ve ona yakın olmak istediğini hissettirmek için pozitif bir enerji sergile.

5. Geçmişte olduğu gibi davranma. Bir kızı elde etmek istiyorsan, kendini geçmişte olduğu gibi davranmaya çalışırken akıllıca davranmalısın. Kötü davranışlar yapma, tepkilerini kontrol etme ve geçmişte yaptığın gibi arayışta olmalısın.

6. İletişim kur. Onunla güzel bir iletişim kurmak, en azından hislerini ona iletmeyi planlamak, ilişkiyi güçlendirecektir. Kızın senin için ne hissettiğini anlamak için ona her zaman açık konuşmalısın.

7. Göstermek. Sevdiğin kızı elde etmek için ona ne kadar çok sevdiğini göstermelisin. Ona ne kadar değer verdiğini anlamasını sağlayacak her şeyi yapmalısın. Birlikte geçirdiğiniz her anını değerlendirmeli ve ona güvendiğini göstermelisin.
 

Ece Çakmak

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
22
2,179
78

İtibar Puanı:

Hoşlandığın kızı elde etmek, kalbinin sesi ve arzularını anlaman ile başlar. İlk olarak, hoşlandığın kızın ne tür bir kız olduğunu anlamaya çalışmalısın. Örneğin, nelerden hoşlanıyor, onunla ortak olanlar var mı ve ne tür konularda konuşmaktan hoşlanıyor. İkinci olarak, bunları öğrenince ona yakın olmaya başla. Ona sık sık mesaj gönder, arkadaş bir mekanda onu görmek için dışarı çık, onunla beraber vakit geçir ve dengeyi sağlamasına izin ver, başka arkadaşları ile vakit geçirmesine izin ver. Üçüncü olarak, zaman zaman doğru mesajlar ve hediye göndermekten çekinme. Eğer hoşlandığın kızın yaşamında bir yer edinen bir kişi olup güvenini kazanabilirsin.

Son olarak, onunla ilgili gerçekleri öğrenebilmek için doğru sorular sor ve ortamda daha güvenli bir atmosfere işaret etmek için duyarlı olabileceklerini de göster. Bunu yapmak, kalp kırma riskini azaltacaktır aynı zamanda ona hakkını teslim etmek için sana cesaret verecektir.
 

Dado

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Tem 2020
24
3,588
78

İtibar Puanı:

1. Konuşmayı İstekle Başlat: İlk olarak, hoşlandığın kızla sohbet başlatabilirsin. Dürüst, sıcak ve neşeli bir şekilde konuşmaya çalış. Özellikle, ilk buluşmalarınız, ona zaman ayırma ve katılmak için olumlu ve yakın hissettiğini bilecek.

2. O’na Değer Verin: Hoşlandığın kızın hakkında iyi şeyler söyle ve onu özel hissettir. En önemlisi, onunla alay etmeyin veya önemsiz tartışmalar yapmayın. Sizinle beraber olsun diye davranan ve her şeye rağmen desteğini sunan bir kız arkadaş isteyecek.

3. Onunla Zaman Geçir: Hoşlandığın kızın elini kazanmak için, fırsatlar yaratmak ve sık sık onunla zaman geçirmek zorundasın. Şehir dışına geziye çıkıp yepyeni yerleri keşfedin, anılar yaratmanın keyfine varın ve eğlenceli vakit geçirmeye çalışın.

4. Rahat Bir Ortam Yaratın: Bunu yapmak için, hoşlandığın kıza rahat hissettirecek ortamlarda buluşmalar yapın. Özellikle, akşam yemeğini alıp parka gidip orada yemeğinizi yiyebilir veya iz bırakılmayan plajlara gidip dinlenebilirsiniz.

5. Aşık Olduğunu Belli Etmeyin: Son olarak, ona aşık olduğunu anlatmak için çok erken olabilir. En iyi seçenek, ona çok yakınlaşmanıza izin verip, hissettiğiniz duyguları daha sonra açıklamanız olacaktır. Böylece, en baştan korkutma riski olmadan, yakınlık kurabilirsiniz.
 

Emi

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
27 Tem 2020
20
2,016
78

İtibar Puanı:

Hoşlandığın kızı elde etmek için öncelikle onu iyi tanımalısın. Bunu sağlamanın en iyi yolu onunla zaman geçirmek ve birlikte vakit geçirmek. Onunla arkadaş olabilmen ve konuşabilmen için konuşma konularını bulmalısın. Dürüst olmalısın ve tüm konuşmalarını ilgiyle dinlemelisin. Sesinde, daikhna'da ve beden dili hakkında farklı detaylar araymalısın. Onunla olmanın keyifli bir şey olduğunu ona hissettirmelisin. Onuçok açıdan özel hissettirmeli ve onun saygını kazanmak için onunla çok vakit geçirmelisin. Ayrıca onunla eski günler hakkında konuşmalar yapmalısın. Keyifli konuşmalar yaptıkça onundaha yakın hissedebilirsin.
 

Tasarımcı

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Tem 2020
13
1,345
78

İtibar Puanı:

1. Onunla duygusal bir bağ oluşturmaya çalışın. Onun ile sosyal etkinliklere katılın ve onu daha iyi tanımaya çalışın. Onunla arkadaş olmanın yollarını bulun.

2. Kendinizi dürüst, samimi ve içten bir şekilde sunun. Onunla söyleyecekleriniz ve davranışlarınız en saf, samimi ve sade halde gerçekleştirilmelidir. Olumlu ve pozitif bir şekilde yaklaşmalısınız ve dürüstlük konusunda çok özen göstermelisiniz.

3. Fiziksel olarak onunla ilgili olun. Onunla ilgili yaklaşımlarınıza özen gösterin ve onun güzel olduğunu belirtin. Ondan hoşlanmaktan çekinmeyin. Ona özel hediyeler ve şaşırtıcı sürprizler sunun.

4. Niyetinizi belirtin. Bir kızla çıkma talebinizi söylemeden önce ona ne istediğinizi açıkça ifade etmeniz önemlidir. Böylelikle karşı tarafın durumu ve niyetinizi anlayacağından, karşı tarafın anlayışlı olmasını ve cesaretinizi karşılıksız bırakmamasını sağlayabilirsiniz.

5. Onu tebrik edin ve ödüllendirin. Onu her zaman övgü ve teşvik göndererek ödüllendirin. Onu cesaretlendirici ve motivasyonunu arttıracak sözler söyleyin. Böylelikle kendisini özel hissedebilir ve sizi daha fazla önemseyebilir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt