Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 157 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    157

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Clubhouse En iyi Clubleri Hangileri ?
Clubhouse en iyi clubleri, Clubhouse türkçe odaları, clubhouse en iyileri, clubhouse kaliteli içerik üreticileri hangileri ?

683E0CF7-A634-4573-B57C-F144004F6055.jpg

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Clubhouse en iyi clubleri hangileri onlar hakkında bilgi vereceğiz. Bildiğiniz üzere Clubhouse Sosyal ağ kullanımının her geçen gün artması sonucunda birçok platform oluşturulmakta ve insanların kullanımına sunulmaktadır. Son dönemlerde piyasaya sunulan bir uygulama olan Clubhouse da yeni piyasaya sunulan sosyal platformlardan biridir.


Clubhouse, kullanıcıların gerçek zamanlı sesli sohbetlere katılabildiği bir sosyal medya platformudur. Uygulama içinde birçok farklı kulüp bulunmaktadır ve hangi kulüplerin en iyi olduğuna dair birçok farklı görüş bulunabilir. Bu nedenle, Clubhouse'daki en iyi kulüpler hakkında tam bir liste yapmak zor olabilir.

Ancak, birçok kullanıcı tarafından önerilen ve popüler olan kulüpler şunlardır:


Clubhouse da hangi clubleri takip etmelisiniz?
👇
Öncelikli olarak Clubhouse odaları arasında 7/24 Hizmet veren tek clubü takip etmelisiniz.
Muhabbet Fm adından da anlaşıldığı üzere Fm kıvamında dinleyebileceğiniz, bir club olup takip etmenizi tavsiye edebilirim :cal:
Muhabbet Fm'i Takip Etmek için👇

Clubhouse da düzenli ve kaliteli içerik üreten Clup isimleri arasından özenle seçilmiş olanları sizlere paylaşmaya devam ediyoruz.

🔘 Uzun süre aynı yerde ve aynı kişilerle kalmaktan sıkılan ruhlar için.
🔘 Bulunduğu yeri veya çevreyi kimi zaman değiştirmek, daha değişik yerleri görüp gezmek, yeni insanlar tanımak, kişinin sıkıntısını giderir; ona rahatlık verir.
🔘 Atalarımız boşuna dememiş Tebdil-i mekânda ferahlık vardır. ✳Club Admin Kişisel Hesabını Takip Etmek için👉 Neslihan Şimşek
Etkinlikleri instagram hesabınızdan takip edebilirsiniz. :bye:

On Air Club House Takip Etmek için👇


Adanalıların buluştuğu nokta, seviyeli, kaliteli insanları tanımak için
Adana Takip Etmek için👇

Ankara Takip Etmek için👇

"Simplicity is the ultimate sophistication" Leonardo Da Vinci Kulüp Kurucusu ve Yöneticisi: Dr Ulaş M. Çamsarı
İşlenmiş Kulüp konuları
: -Kaygı Bozukluğu (Anksiyete) -Bipolar Bozukluk-Mani -Psikotik Bozukluklar -Skinner Kutusu Ögrenme Kuramı -Sosyal Medya ve Bağımlılık -Obsesif Kompulsif Bozukluk -Antisosyal Kişilik ve Psikopati -Sosyal Medya ve Bağımlık(2) -İntihar (Özkıyım) -Post Travmatik Stress B. -Delüzyon, Obsesyon ve Kıskançlık -İlgi Açlığı, Narsisizm ve Sosyal Medya -Tartışma Âdâbı, Öfke Yönetimi ve Clubhouse -Şüphecilik, Paranoya ve Komplo Teorisyenliği -Esrar bağımlılık yapar mı, yasal olmalı mı? -Alkol bağımlılığı nedir, tedavisi var mıdır? -Bilinç, Bilinçaltı, Algı ve Hipnoz -Psikoterapi mi, İlaç tedavisi mi? -Bir Soru Bir Cevap Üç Dakika: DEPRESYON -Bir Soru Bir Cevap Üç Dakika: KAYGI -Intihar (Özkıyım) ve Enes Kara üzerine -Özgür İrade ve İntihar(Özkıyım) üzerine -Clubhouse'da "Çok Bilmek" : Halo Etkisi -Frontal Lob sunar: Ahlâk nedir, doğuştan mı gelir? -Monolog #1: Algı ve Sanal Evren (Metaverse) üzerine -Clubhouse: Bir Psikoterapi Modeli? -Monolog #2: Kaygı (Anksiyete) üzerine -Monolog #3: Kısķançlık üzerine -Monolog #4: Depresyon nedir -Monolog #5: Bipolar Bozukluk ve Mani üzerine -Kestirilebilir Ödül Şartlanması (Skinner Box Variable Ratio) -Monolog #6: Bağımlılık nedir? -Monolog #7: Kişilik Bozukluğu kavramı üzerine -Monolog #8: İntihâr (Özkıyım) üzerine -Çerçeveleme Yanılgısı (Framing) -Onaylama Yanılgısı ve Yanlı Gerekçelendirme -Monolog #9: Şüphecilik, Paranoya ve Aşı Karşıtlığı -Monolog #10: Romantik Aşk ve Bağımlılık Kavramı Üzerine -Delirten Deli Doktoru #1: Çok Serbest Çağrışımlar -Delirten Deli Doktoru #2: Narsissistik Kişilik Bozukluğu -Delirten Deli Doktoru #3: Obsesyon, Kıskançlık ve CH İfşâları -Delirten Deli Doktoru #4: "Outcome Bias" ve Huzur Kavramı -Delirten Deli Doktoru #5: Tecrübe yanıltıcı mıdır? (False Prior Bias) Delirten Deli Doktoru #6: Kendine Güven Kavramı, Kruger Yanılgısı ve Sosyal Medya Delirten Deli Doktoru #7: CH Moderatörlerine Özel- İçgörü ve Muhakeme Monolog #11: IQ, EQ ve Zeka üzerine Monolog #12: "Keyif almak" nedir, "Bağımlı olmak" nedir? Monolog #13: "İnsan sarraflığına giriş- Söz ve Eylem Farkı Monolog #14: "Pattern Recognition" (Örüntü Tanıma) Monolog #15: Post Travmatik Stres Bozukluğu Diyalog #1:post Travmatik Stres Bozukluğu (Soru/Cevap) Diyalog #2: Psikiyatrik İlaçlar (Soru/Cevap) Davranışsal Ekonomi nedir? Monolog #16: Obsesif Kompulsif Kişilik ve Kapitalizm

Herkes için Psikiyatri Takip Etmek için👇
Clubhouse club da değerli club isimleri belirli zaman aralıklarla güncellenecektir.
Peki dostlar sizin önerebileceğiniz club isimlerini paylaşmak ister misiniz?

Bilinçaltı Dönüşüm

 
Son düzenleme:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Benzer konular

Geri
Üst Alt