Tavsiye Çok Acil Mobilya Tavsiyesi Arıyorum

BaharCik

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Kas 2019
50
13,196
83

İtibar Puanı:

Çok Acil Mobilya Tavsiyesi Arıyorum

Evlilik telaşı değil sadece daral geldi, yoksa daha evlenmeyi düşünmüyorum. Ancak gelin görün ki mobilyarımın değişme zamanının geldiğini düşünüyorum. Sizce en iyi mobilya markası hangisi? Hangi mobilya mağazasını tercih edersiniz ya da hangi mobilya mağazasının hangi koltuk takımlarını seçersiniz?
Parasının önemi yok piyango tutmuş, ondan Mobilya dekorasyonu değişimine karar verdim.

Yoruma atılan mesajlarda İstenilen karakter özellikleriniz bizi aydınlatıyor, bunu belirtmeniz de fayda var.
  1. Ne olursa olsun bu okuduğunuz yazıya Yaşınız 21 veya 35 arası ise cevap verebilirsiniz.
  2. Yaşınız bunların arasında değilse attığınız mesajın bir önemi yok eziklerle uğraşamam.
  3. Yaşınız başını alıp gitmişse cidden sıkıntı olabilir. (Cadı değilim)
Not: Evlenmiyorum dediysem evde kalacağım anlamına gelmez, ancak ben evdeyim, tostumu yedim hatta üzerine 2 bardak çay içtim, ne gelen var, ne de giden yok, "koltukları döşeyeyim" be abla" dediler sağol kalsın abim, ben döşerim dedim. Ondan acil Mobilya Tavsiyesi alıp, mobilyaları değişmem gerekiyor. Lütfen doktoru bırakın, lütfen yaşınız tutuyorsa cevap verin.
  1. Ne olursa olsun bu okuduğunuz yazıya Yaşınız 21 veya 35 arası ise cevap verebilirsiniz. Yaşım: bunların arasında söylemem.
  2. Yaşınız bunların arasında değilse attığınız mesajın bir önemi yok eziklerle uğraşamam. (ezik değilim)
  3. Yaşınız başını alıp gitmişse cidden sıkıntı olabilir. (Cadı değilim) (bende cadı değilim)
merhabalar tatlişkocum, bende senin gibi çok acil mobilya tavsiyesi arıyordum.. hatta bir kaçtane buldum sonra senin mesajını okudum başvuru formunu doldurdum. Bence seçenekler çok fazla ben bulduğum mobilya tavsiyesi seninle paylaşmak istedim.
En iyi mobilya tavsiyelerimin başında gelecek olan yatak odası tavsiyesi diye düşündüm. Çünkü mesajının içerisinde anladığım kadarı ile mobilyacıların gazabına uğramışsın :) ondan yatak odası tavsiyesi öncelikli olarak tercih ettim.
Şimdi gelelim ikinci aşamaya, sonuç olarak yatak odası tavsiyesini hallettiysek sıra Oturma Odası Tavsiyeleri , oturma odası tavsiyesininden sonra ise yine çok önemli olan Yemek Odası Tavsiyeleri
 

Melanie

Adayadayı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
215
79,892
93

İtibar Puanı:

Başta belirtim, ben ezik dilim, sanırım acil olan bir mobilya tavsiyesi arıyorsun canım, bence parada sıkıntı yoksa, her türlü alırız. İçini rahat tut bulacağız, hatta ben sana bu konu hakkında, çok yardımcı olacağım. Öncelikli olarak daha önce forumda okumuş olduğum, mobilya şirketlerinin dekorasyon tavsiyelerinden tut, en güzel önerilerin bulunduğu koltuk takımları , köşe koltuk takımları , dünyanın en ilginç mobilyaları, dünyanın en pahalı mobilyası, gibi konular var. Buralardan yararlanarak mobilya mağazası yada mobilya firma seçimine gidebilirsin. Bunun haricinde koltuk takımlarını döşemek isteyen abiye yada kişiye imkan vermelisin, devir tasarruf devri, ekonomiye katkıda bulunmanız, piyangodan öte olmalı.
:LOL::LOL::LOL::LOL:
 

Meryem Kaya

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
50
11,652
83

İtibar Puanı:

Aramaya devam et o zaman
aramaya devam etmemek istiyorsan da dekorasyon önerilerine bak çünkü o zaman aramayı bırakacaksın.


 

SherrylFew

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Eki 2020
9
787
78

İtibar Puanı:

Fazla da aceleye gelmesin :D
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt