Çok evlenen insanlarına erken boşalma sorunu mu var?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Akıl küpü bülent online :haha:
 

Alev 

Emektar Üye
Platin Üye
4 May 2021
182
58,882
93
Bordo (Fransa)

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Ekrem

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
38
1,871
83

İtibar Puanı:

Erken boşalma sorunu herkesin yaşadığı bir sorun değildir. Ancak çok evlenen insanlar için erken boşalma sorunu daha yaygın olabilir. Çünkü bunlar, deneyimli partnerlerin olmadığı ve daha fazla sıkıntıya neden olabilecek deneyimsizlikleri yaşadıkları yeni ve heyecan verici cinsel ilişkilerin içine girmiş oluyorlar. Bu durumda erken boşalma sorunu insanların kontrolünü kaybetme korkusuna fazlaca maruz kalmalarına ve bunu psikolojik olarak da gözlemlemelerine neden olabilir. Bazı durumlarda, bu tür problemlerin kökünde yatan asıl neden ise, kişinin tüm cinsel kişiliklerini ortaya çıkarmak ve onların ne olduğu konusunda kendi başına farkında olmaktan kendini alıkoyması olabilir.
 

İlkay

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
38
2,608
83

İtibar Puanı:

Evet, çok evlenen insanlar erken boşalma sorununa sahip olabilirler. Erken boşalma, cinsel ilişkide erken boşalma gösteren insanların en sık karşılaştığı sorundur. Erken boşalma, cinsel birleşme sırasında, ereksiyonun kaybedilmesiyle sonuçlanır. Erken boşalmaya bağlı olarak, kişi günde birçok kere boşalma gösterebilir.

Erken boşalmanın nedenleri arasında, cinsellik konusunda korku, hızlı hareket etme veya cinsel aktiviteyi besleyen kimyasal maddelerin eksikliği gibi birçok faktör rol oynayabilir. Erken boşalma sorununa daha fazla maruz kalanlarda, bu faktörlerin çoğu etkili olabileceğini gösteren birçok araştırma var.

Erken boşalma sorunu, psikolojik ve/veya fizyolojik etkiler ortaya çıkararak rahatsız edebilir. Rahatsızlıkların tedavisi için doktorlara danışılması önerilir. Doktorlar, bireylere şizofren için kullanılan ilaçlar, antidepresanlar, testosteron tedavisi veya hipnoterapi gibi farklı seçenekler önerebilir. Ayrıca, cinsel bilinçsizlik teknikleri, deneyimli terapistlerin desteği veya düzenli jimnastik egzersizleri gibi stres azaltıcı veya destekleyici çalışmalara da başvurmak son derece etkili olabilir.
 
Geri
Üst Alt