Mobilya Yorumları Doğtaş Mobilya Yorumları

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 227 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    227
M

Melek Güler

Kayıtsız Kullanıcı
Doğtaş Mobilya Yorumları


Doğtaş Mobilya Yorumları bölümüne hoşgeldiniz, Doğtaş Mobilya Yorumlarınız bizim için önemli, lütfen Doğtaş Mobilya ile ilgili tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşır mısınız?
ben genel olarak doğtaş mobilya müşterisiyim, yaklaşık 15 yıldır kullanıyoruz, önerebileceğim mobilya firmasıdır.
 

Burcuşahin06

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
19 Ara 2019
27
3,560
78

İtibar Puanı:

Öğrencilik zamanımızda arkadaşlarla öğrenci evine mobilyaları buradan almıştık. Ben mezun olalı 2 yıl oldu yani mobilyaları alalı aşağı yukarı 3-4 yıl oldu arkadaşım hala mobilyaları kullanıyor. Ben gayet memnun kaldım ?
Bu nasıl öğrencilik yaa bizim bırak doğtaşı vivenseden zor aldık mobilyaları ?
 
B

Birsen Dokur

Kayıtsız Kullanıcı
Hayatım boyunca bir firmadan aldığım bir üründen pişman olmadığım mobilya firması :D Düğün telaşından fazla araştırma imkanım olmamıştı baya bir tereddüt içerisindeydim ama şuan gayet memnunum ve herkese tavsiye ederim Doğtaş mobilyanın mobilyalarını.
 

Cana002

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
24 May 2020
17
3,886
78
Ankara

İtibar Puanı:

Öğrencilik zamanımızda arkadaşlarla öğrenci evine mobilyaları buradan almıştık. Ben mezun olalı 2 yıl oldu yani mobilyaları alalı aşağı yukarı 3-4 yıl oldu arkadaşım hala mobilyaları kullanıyor. Ben gayet memnun kaldım ?
🙏 (y)
 

SessizGemi

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2020
8
985
78

İtibar Puanı:

Hacı Ali Doğan tarafından 1972 yılında küçük bir mobilya atölyesi ve Doğan Mobilya olarak temel taşları atılan Doğtaş Mobilya; 1987 yılında Doğtaş A.Ş. olarak kurumsallaşır. İlk olarak Çanakkale’de açılan mağazada satışa sunulan Doğtaş mobilyalar; İtalya ve Almanya’dan getiren yüksek teknoloji makinelerle üretilir. 1994 yılında ilk ihracatını yapan firma bu tarihten itibaren gerek ülkemizde gerekse diğer ülkelere yaptığı ihracat faaliyetleriyle hızla büyümeye devam etmiştir. Kronolojik olarak her yıl da marka adına önemli gelişmeler yaşanmıştır. 2000 yılında 30 bin metrekarelik kapalı alana ulaşan firma bundan bir yıl sonra ise üretim kapasitesini 1.500.000 metrekareye çıkarmıştır. İlerleyen yıllarda yatırım faaliyetlerini arttıran Doğtaş Mobilya 10 milyon dolarlık yatak, kanepe ve baza fabrikası yatırımı yapılarak kapalı alan kapasitesini 70.000 metrekareye çıkarmıştır. Kullanıcılara kaliteli ve güvenceli ürün sunmak yolunda da çalışmalar yapan firma; 2007’de tüm yataklara CE Belgesi alarak yatakların medical cihaz sınıfına yükseltilmesini sağlamıştır. Ayrıca yine aynı yıl genç odalarında yüksek kalite ve güvenliği temsil eden LGA Belgesi de alınmıştır. “Dünya Markası” olmaya aday firmalara verilen Turquality destek programına da dahil olan Doğtaş, 2009’da Doğtaş Exclusive konsepyt mağazasına geçmiştir.

Doğtaş Exclusive Hakkında

Doğtaş Exclusive, Doğtaş Mobilya’nın yenilenme ve değişim döneminin bir temsilcisidir. 2009 senesinde Doğtaş’ın Doğtaş Exclusive mağaza konseptine geçmesiyle tasarım, hizmet ve perakendecilik adına farklılığın ve yeniliğin belirleyicisi olma konumuna yükselmiştir. Doğtaş Exclusive yatak odası, TV ünitesi, yemek odası, yatak, oturma grubu gibi pek çok mobilya yelpazesinde başarılı ve modayı yakından takip eden tasarımlarıyla hem evini yenileyeceklerin hem de yeni evlenecek çiftlerin adresi olmayı başaran Doğtaş Exclusive çok sayıda şubesiyle ziyaretçilerini beklemektedir. Doğtaş, mobilyalarında tasarım, moda ve trend olanı sunmak amacıyla dünyaca ünlü modacı ve mimarlarla bir araya gelmektedir. Bu faaliyetlerinin emeğini alarak Capital Dergisi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2011, 2015 ve 2016” sonucuna göre Doğtaş, mobilya sektörünün en beğenilen şirketi olmaya hak kazanmıştır.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt