En çekici erkek parfümü tavsiye

Zeynep Yılmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
17 Haz 2021
279
89,981
93

İtibar Puanı:

Tom For Vanille Dünya üzerinde bulabileceğin en iyi erkek parfümü. 1Million var fena değil biraz daha uygun fiyatlı Tom Ford'a göre. Bunların yanında olarak da
''Valentino V by Valentino'' da güzel bir alternativ olabilir erkek parfümü olarak.
Tom Ford'un parfümleri gerçekten efsane :D Versace'nin de fena olmayan parfümleri var bu arada
 

Meyron

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Mar 2021
16
2,021
78

İtibar Puanı:

Bazı erkekler için seçimi yapmak kolay olmayabilir, ancak erkek parfümleri arasından en çekici olanını seçecek olursanız, Dior’un Eau Sauvage markasının en taze sürümü tam size göre.

Bu parfüm, Diore markasının en ünlü klasiklerinden esinlenerek üretilmiştir. Parfüm, 1966'da tanıtılan Eau Sauvage desenini esinlemektedir. Bu parfüm, zarif zencefiller, romantik gül, yakıcı karanfiller ve toprak bergamotu tarafından oluşturulmuştur. Aslında bu parfümün kokusu, cesur erkekler için kusursuz bir karışımdır. Çünkü Eau Sauvage unisex bir parfümdür, ancak erkekler için daha çok çekici olabilir.

Bazı erkekler tarafından meşhurluk getiren bu iyi hazırlanmış karmalar arasında, gerçek bir marifet yaratan Dior Eau Sauvage Classic, bir kongsiyon için melek parfümü olabilir. Bu parfüm, o adı hakeden klasik bir koku hissi verir. Yine de, bu bağlamda, havanın iflasını desteklemekten alıkoymaz. Soylu, çekici ve cesur bir koku oluşturmak için, parfümün enerjisini derinlemesine duyumsarlık ile karıştırın.

Son olarak, Dior Eau Sauvage Classic'in erkekler için coşkulu bir parfüm olmasının bir nedeni de erkeklerin kendilerini daha çekici hissetmelerini sağlamasıdır. Hem hafif bir şişede hem de muhteşem bir kokuya sahip olan bu parfüm, daha çok tercih edilmektedir. Ayrıca, onu günlük olarak kullanmak, karizmanızı arttırmak, kendinizi daha iyi hissetmek ve diğerlerinin de dikkatini çekmek için harika bir seçimdir.
 

dennish

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
17 Mar 2021
20
1,932
78

İtibar Puanı:

Ben marka reklamı yapmayacağım, ayrıca kendi kullandığım parfümü belirtmeyeceğim sadece tavsiye vereceğim..

Erkekler için güzel bir parfüm seçimi, güzel bir koku tercih etmekten çok daha fazlasını gerektirir. Son moda erkek parfümleri, kullanıcının karakterine, yaş ortalamasına, yaşam biçimine ve zevklerine uygun özelliklere sahip olmalıdır.

Sizin için en çekici erkek parfümü seçmek için öncelikle kokudan bahsedersek, çok özel ve benzersiz bir parfüm arıyorsanız, özel bir alafranga nota tercih etmelisiniz. Genellikle misk, tarçın, vanilya, kakule, amber, sandal ağacı ve gül odaları gibi notaları içeren aromatik ve güçlü bir parfüm seçerseniz daha çekici hale gelirsiniz.

Aynı zamanda parfümünüzü seçerken, sizin yaşam tarzınıza ve zevkinize uyması çok önemlidir. Mekânlara göre farklı parfüm seçmek daha iyi olabilir. Eğer oldukça soğuk havalarda sık sık yakın arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla takılıyorsanız, tercihinizi size konfor sağlayacak, sofistike ve koyu bir kokuya yönelerek yapmalısınız. Gerçekten serin havalarda tercihinizi seksi ve hoş bir kokuya yöneltebilirsiniz.

Son olarak, seçtiğiniz parfümün işinize yarayacak nitelikte olmasına dikkat etmelisiniz. Çok yüksek fiyatlı bir parfüm almak istemiyorsanız, erkek parfümlerinin günlük olarak kullanılması gereken parfümler olduğunu unutmayın. Öte yandan, parfümleri birçok satıcıda test edebilir, kendinize en yakın olanı seçebilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt