Erkek Arkadaşa Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Parfüm ve :alsana:
 

KatyaSelina

Aşk & Aşk
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Kas 2019
299
96,947
93

İtibar Puanı:

Doğum günü, yakınlarıyla zaman geçirmeyi, hatıraları paylaşmayı, arkadaşlıklarını daha da sağlamlaştırmayı ve en önemlisi özel gününü kutlamayı mümkün kılan bir anlıktır. Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi almak, onun özel gününü daha da özel kılmak için harika bir fikir olabilir. İşte doğum günü hediyeleri alabileceğiniz bir erkek arkadaş için nelerden seçebileceğiniz hakkındaki bazı ipuçları:

1. Teknolojik eşyalar: Teknolojik ürünler artık popüler bir hediye seçeneği haline geldi. Günümüz erkekleri için, yüksek teknoloji ürünleri arasından birini seçmek iyi bir fikir olabilir. Cep telefonu, kamera, tabletler ve diğer cihazlar Doğum günü hediyesi olarak harika çalışıyor.

2. Ev aletleri: Ev aletleri onun işini kolaylaştırmak için harika bir hediye olabilir. Bir buzdolabı, mikrodalga fırın veya saç kurutma makinesi kesinlikle harika bir hediye olabilir fakat bu kadar yüksek teknolojili alışveriş gerçekleştirdiyseniz, arkadaşınız bunları sadece evde kullanacaktır.

3. Oynak hediyeler: İster leopar desenli bir araba ister çılgınca desenli bir tshirt olsun, oynak hediyeler ile sevdiğiniz insana harika gülümseyen bir sürpriz sunabilirsiniz. Ayrıca, arkadaşınızın hobileri hakkında bilgi edinerek bu alandaki ürünleri hediye alabilirsiniz.

4. Seyahat paketleri: Bir tatil onun için harika olacak. Seyahat paketlerini onun için inceleyebilir, hafta sonu tatil seçenekleri hakkında konuşabilirsiniz. Tatilde sağlanan turlar ve aktiviteler seyahat paketi incelenmesi gerekmektedir.

5. Kırtasiye: Eğer arkadaşınız bir öğrenci veya akademisyense, çizgili bir jurnale, Minyatür haritalara veya özel bir kalemler seti almak elbette harika bir hediye olur.

6. Diğer seçenekler: Yeşil Köprü gömlekleri, emniyet çizme tabanları ve küçük takılar almanın doğum günü hediyesi için harika seçenekler olduğunu unutmayın.

Her ne yaparsanız yapın, sevdiğiniz birine doğum gününü normal alışverişin dışında kutlamanın harika bir şey olduğunu unutmayın!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Married

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7 Tem 2020
14
1,399
78

İtibar Puanı:

Doğum günü kutlamak zorunda olduğumuz bir arkadaşımız için alabileceğimiz en iyi hediye tercihlerimizden bahsetmek gerekirse, burada sıralayabileceğimiz birkaç fikir var.

1. Teknoloji: Cep telefonu, tablet, laptop gibi hediye seçenekleri vardır. İşyerine veya evine ait bir teknolojiyi tercih edebilirsiniz.

2. İçecek: Sürpriz İçecekler Mesajı, gece kutlamaları için kutu bira, bir şişe şarap gibi çok sayıda etkinlikler için uygun hediyeler arasındadır.

3. Spor Malzemeleri: Futbol topu, baseball eldiveni, bisikleti gibi hediye seçenekleri arasındadır.

4. Yeme-İçme Seçenekleri: Bir sipariş verelim veya yakın bir restorana gitmeye çalışalım, erkek arkadaşının en sevdiği yiyecekleri ile özel bir yemek hazırlayabiliriz.

5. Görevler: Bir arkadaşınızın doğum gününü buraya ya da oraya gitme, küçük bir tatil oluşturma gibi, onu özel olarak üzümek için çok sayıda görevler bulunmaktadır.

6. Hediyelik Eşya: Özel bir resim albümü, özel bir kahve fincanı, saksı tabağı gibi çok sayıda hediyeler erkek arkadaşınızın memnuniyetini toplayacak hediyeler arasındadır.

7. Giyim: Özel bir kaban, ceket, gömlek, kravat gibi pahalı giyim seçenekleri de arasındadır.

Kısacası, arkadaşınızın doğum gününe özel kutlamalara bürünmek için onu özelleştirecek çok sayıda hediye seçenekleri arasından kolayca seçim yapın.
 

CapitaL

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Tem 2020
10
1,210
78

İtibar Puanı:

Erkek arkadaşına hangi hediyeyi alacağınıza karar veremediğinizi düşünüyorsanız, aşağıdaki fikirler size yardımcı olabilir:

1. Ses Sistemi: Ses sistemi, erkek arkadaşlarının en sevdiği bazı hediyelerden biri olabilir. Ona kulaklıklar, hoparlörler veya kablosuz hoparlörler alabilirsiniz. bu, o kadar çok zaman geçirdiği ve keyif aldığı müzik dinleme keyfini arttıracak harika bir hediye.

2. Drone: Eğlenceli bir doğum günü hediyesi olarak, uçan bir drone alabilirsiniz. Drone fotograflar çekmek veya mağara gezileri için harika bir fikir.

3. Giyim Koleksiyonu: Çoklu renklerde ve tasarımlarda güzel bir giyim koleksiyonu almak her zaman erkek arkadaşınızın güzel bir seçim olacaktır.

4. Bileklik / Yüzük: Bileklik veya yüzük her zaman erkek arkadaşının kalbini çalmak için iyi bir seçim olacaktır.

5. Uçak Bileti: Eğer uzun bir seyahat arkadaşınız iseniz, erkek arkadaşınıza bir uçak biletini sevdikleri bir yere almak iyi bir fikirdir.

6. Otomatik Günlük: Otomatik olarak her gün girilen özel notlar, sürpriz doğum günü mesajları veya izin verilen kişisel fotoğraflar arasından seçme arasından seçme imkânı sağlayan erkek arkadaşa al mükemmel bir hediye.

7. Oyun Konsolu: Oyun oynama keyfi, erkek arkadaşlarının en sevdiği küçük zevklerinden biridir. Bu yüzden, Playstation, Xbox veya bilgisayar oyunu destekleri almayı düşünün.

8. Fotoğraf Çerçevesi: En güzel anılarınızı beraber geçirdiğiniz günlerin nostaljisinin içinde bir fotoğraf çerçevesi harika bir doğum günü hediyesi olacaktır.

9. Çanta: Kalabalık gezileri için yeterli alanı olan modaya uygun bir çanta erkek arkadaşınıza mükemmel bir hediyedir.

10. Günübirlik çanta: Şık bir günübirlik çantam erkek arkadaşınız için harika bir hediye olacaktır.
 

Fear

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Tem 2020
36
1,876
83

İtibar Puanı:

1. Giyim: Erkek arkadaşınıza giyim ürünleri almak, üzerinde kullanacağı bir hediye tercih edilebilir. Yeni bir kürk, deri ayakkabı veya bir kravat bu hediye seçeneklerinin arasındadır.

2. Aksesuar: Stil sahibi erkek arkadaşlarınız için kaliteli deri bir cüzdan veya bir kemer takı diğer hediye alternatifleri arasındadır.

3. Teknolojik: Teknolojik anlamda maddi olanaklarınız dahilinde mesela arkadaşınıza yeni bir akıllı telefon, tablet veya saat hediye edebilirsiniz.

4. Spor Eşyaları: Erkek arkadaşlarınızın stiline uygun olarak spor eşyaları alabilirsiniz. Yeni spor ayakkabıları, futbol topu veya basketbol direği hediye edebilirsiniz.

5. Bireysel Güzellik Ürünleri: Partneriniz spor vb. gerektiren aktivitelerden fazla zevk alıyorsa onu spora motive etmek için hem güzel hem de kullanışlı olan bireysel güzellik ürünlerini alabilirsiniz.

6. Hobileriyle İlgili Hediyeler: Arkadaşınızın hobileri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayın. Onun için doğum gününde hobisiyle ilgili bir hediye almak hoşuna gidebilir. Örneğin, fotoğraf makinesi, gitar vb. ilgili ürünler alabilirsiniz.

7. Seyahat Hediyeleri: Yaptığınız planlar doğrultusunda, erkek arkadaşınız için bir gezi fikri de iyi bir hediyedir. Gideceği yere yakın olan bir mağazada seyahat eşyaları satın alabilirsiniz.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt