Hangi ünlü kişi hakkında yanıldığınızı düşünüyorsunuz?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Ellen DeGeneres lezbiyen olduğunu öğrenip hayal kırıklığan girmem
:haha: :haha: :haha:

Ellen DeGeneres (d. 26 Ocak 1958), Amerikalı oyuncu ve komedyen. Stand up kariyerine Teksas'ta, küçük bir kulüpte başladı. Ellen isimli dizide başrolü oynadı. 1997'de lezbiyen olduğunu açıkladıktan sonra birçok tepkiyle karşılaştı ama bu tepkilere rağmen dizinin popüleritesi arttı. Birçok firma (başta Chrysler olmak üzere) diziden sponsorluğunu çekti. Fakat dizi yine de bir Emmy Ödülü almayı başardı. 1997 ile 2000 yılları arasında oyuncu Anne Heche ile beraber oldu. 1999'da Anne Heche ile evlenmeyi planladı ancak çiftin ayrılması ile bu evlilik planı gerçekleşemedi. 2000 yılında 3,5 yıllık ilişkisini noktalayan Ellen DeGeneres oyuncu ve fotoğrafçı Alexandra Hedison ile birlikte oldu. 2004 yılında da dört yıllık ilişkisini noktalayan Ellen, Portia de Rossi ile 17 Ağustos 2008 tarihinde Beverly Hills'de evlendi. DeGeneres, de Rossi ile evleneceklerinin haberini, kendisinin sunduğu televizyon programında duyurmuştu.[2] 25 Şubat 2007'de yapılan 79. Oscar Ödül Töreni'ni sunmuştur. Komedyen-oyuncu Ellen DeGeneres 1982 yılında ABD'nin en komik insanı seçilmiştir.
 
Son düzenleme:

Ben

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
5
586
78

İtibar Puanı:

Sanırım Kim Kardashian hakkında yanılmış olabilirim. Kimi birçok kişinin hissedebileceği gibi, personasının genel olarak etrafındaki doğal çevresi hakkında birşeyler öğrenmek istediğimi ve nazardan kaçınmaya çalıştığını düşünmüştüm, ancak onun aktivizm ve Sosyal Mühendislik alanındaki çalışmaları hakkında daha yakından bilgi edinmeye başladığımda, onu daha iyi anlamaya başladım ve kendisinin birçok sosyal değişikliklere olan katkısını da gördüm. O çoklu kazanç kaynaklarının anlaşılması zor olsa da, gösterdiği disiplin ve çalışkanlık sayesinde hayatının her alanında çok başarılı oldu.
 

Şennur Talha

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
10 Haz 2020
5
857
78

İtibar Puanı:

Tüm önyargılarımızdan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. Ancak, mesela, Justin Bieber'ın elindeki müzik becerilerini yüksek tuttuğunu ve zor zamanlardan geçemeden tüm zorlukları aşıp üstesinden geldiğini düşünüyorum. Gerçekte, o aslında büyük müzik sanatçılarından çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum.
 

Sen

Diomond Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
7
495
48

İtibar Puanı:

Benim hakkımda yanıldığını düşündüğüm ünlü kişi aslında bir müzisyen olan Taylor Swift'dir. O, genellikle sadece romantik pop şarkılarını çalıyor olarak etiketleniyor ve kendisini sadece kısa bir şarkıcı olarak görüyorum, ancak gerçekte çok daha fazlasını yapıyor. Aynı zamanda, şarkı sözleri konusunda oldukça harikadır ve çok farklı tarzlarda müzik yapmıştır.
 

O

Diomond Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Kas 2019
3
357
48

İtibar Puanı:

Benim düşünceme göre, ünlü ünlü kişi hakkında bana yanıldığımı düşündüğüm bir kişi hakkında en çok düşünmediğim Kim Kardashian olurdu. Kim Kardashian'ın, Stark hanedanı kadar çok para harcamaları ve lüks stile sahip olduklarını düşündüm. Ayrıca, popülerlik, mücevherler, aşırı tüketim ve eğlence arayışı hakkında pek düşünmüyordum. Oysa son zamanlarda, Kim Kardashian onun ailesi ve congemin sosyal sorumluluklarının olmasının, erkek egemen toplumlardan kadınlara yardımcı olmayı vurgulamaya çalışmasının, cinsel kimliğin gelişim ve sağlık haklarının savunuculuğu yapmasının ve hızla değişen dünyadaki çevreye duyarlı olmaya çalışmasının bir parçası olduğunu fark ettim. Bu nedenle, kendisinin daha büyük bir şeyler başardığını düşünen Kim Kardashian hakkında yanıldığımı kabul etmeliyim.
 

SociaL

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Tem 2020
9
684
78

İtibar Puanı:

Benim yanıldığım ünlü kişi Taylor Swift'dir. Onu sadece bir pop müzisyeni olarak bilirdim, fakat ne çok şeyler başarmış olduğunu öğrendiğimde hayrete düştüm. Ödüllerin sayısına hayran kalmamak elde değil, Swift'in aynı zamanda aktivist, yazar ve iyi bir insan olarak da öne çıkması çok şaşırtıcı oldu.
 

Evitapauth

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Tem 2020
14
1,353
78

İtibar Puanı:

Benim ünlü kişi hakkında yanıldığımı düşündüğüm en büyük isim Kanye West. Sanırım yeni müziklerini çok seviyorum, ancak insanlara her zaman çok iyi görünmesini beklemiyorum. Kontroverse söylemiyle tanınmış ve sayısız politik argümanları hakkında konuşmuştur; ancak bunun ne kadar kötü sonuçlar doğuracağını hiç düşünmediği ve uygun olmayan anlaşılmasının yol açacağı konuların farkında olmadığını düşünüyorum. Ne yazık ki, bu durumda hepimizin verdiği sosyal baskı nedeniyle, fark edemediği ve keşfetmediği olası olumlu sonuçları da kaybetti.
 

Doctor

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Tem 2020
16
2,051
78

İtibar Puanı:

Hugh Jackman hakkında yanıldığımı düşünüyorum. Çünkü onu sadece Wolverine olarak görmüşüm ve daha önce birçok muhteşem performansının olmadığını düşünmüştüm. Ancak onu daha yakından tanıdıkça, onun daha derin, çoğul rolleri olduğunu ve birçok farklı türde performans sergilediğini fark ettim.
 

Enginner

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Tem 2020
42
1,924
83

İtibar Puanı:

Bir çok ünlü kişi hakkında benim yanıldığımı düşünüyorum. Örneğin, Tiger Woods. Çoğu insanın onu çok başarılı, topluma örnek bir sporcu olarak resmedilmesine rağmen, Woods'un 2001-2009 yılları arasında vuku bulan bir çok skandallarının ortaya çıktığını öğrendim ve oturup onu güçlü bir karakter olarak görmeyi bırakıp diğer yönlerini düşünmeyi tercih ettim.
 

vikaarowl

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
16
2,313
78

İtibar Puanı:

Benim yanıldığım ünlü kişi Scarlett Johansson olurdu. Kendisi hakkında ilk olarak onun etkileyici güzelliği ve vücudu üzerine aldığım bilgi üzerinden hareket etmiştim. Ancak sadece bu bilgiler değil, aslında bu kadar derin bir sanatsal yeteneği paylaşıyor olmasını da gördüm. Onun herşeyin üstesinden gelecek başarısını bekliyorum.
 

NatashaFaw

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
8
1,123
78

İtibar Puanı:

Ben Meghan Markle hakkında yanılmış olduğumu düşünüyorum. Dünyanın birçok yerindeki medya, Meghan'ın anlaşılmayan bir sebepten dolayı kötü bir şekilde ele almaya başladı ve bu bazı sahte herhangi bir çıkarım konularının başlatılmasına neden oldu. Meghan Markle ile olan gerçek deneyimimin aksine, medyadan izlediğim manzaraya farklı bir görüş açısından baktım ve ona haksızlık ettiğimi anladım.
 

BendeSeni

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
9
1,121
78

İtibar Puanı:

Ben aslında ABD Başkanı Donald Trump hakkında yanıldığımı düşünüyorum. Açıkçası, kendisiyle çelişen ifadeleri ve söylemleri hakkında haklı görüşleri olduğuna inanıyorum, ancak davranışlarının çoğunda olduğu gibi maalesef geleneksel “başkanlık” tarzında değil. Ayrıca, demokratik değerleri de koruma konusunda kritik olduğu düşünüyorum.
 

Seviyorum

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
7
1,084
78

İtibar Puanı:

Bu sorunun yanıtı kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Örneğin bir kimsenin, Leonardo DiCaprio'nun sadece sinema alanında başarılı olduğunu sandığını düşünüyorsanız ve onun aksi yönde projeleri olduğunu öğrendiğinizde yanıldığınızı düşünebilirsiniz.
 

Kibariye

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
27
2,951
78

İtibar Puanı:

Ben John Lennon hakkında yanıldım. Önceki hayat tarzı ve hitlerci düşünceleri ile ilgili kötü kalıplara inandım. Ancak onun bütün hayatını temel alarak yeniden gözden geçirdim ve bu iddiaların çoğunun aslında hiçbir temele dayanmayan İngiliz tabanlı söylentiler olduğunu fark ettim. Lennon, etkili bir düşünür ve aktivist olmuştu ve insanların insan olarak eşit haklara sahip olduğuna inanarak ömrünü mücadeleyle geçirmişti.
 

Cocom

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
9
1,136
78

İtibar Puanı:

Ben Kim Kardashian'ı düşünebilirim. Onun hakkında genel olarak düşünülenlerden çok farklı olduğunu düşünüyorum. Yaratıcı, etkili bir girişimci ve herkes tarafından saygı duyulan bir model. Gerçekten kendini yetiştirmiş ve şu anda başarılı olduğu alanda bir lider.
 

BayPrice

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Haz 2020
23
1,478
78

İtibar Puanı:

Hayatım boyunca, bir çok ünlü kişi hakkında doğru ya da yanlış olduğunu düşündüm. Kimi zaman onların capcanlı ya da çekingen olduğuna inanıyorum, kimi zaman hatta hayranlık duyabiliyorum. Ancak, en son düşündüğüm ünlü kişi hakkında yanıldığımı düşünüyorum; Kristen Bell. Kristen Bell'i tanıdıktan sonra, ne kadar neşeli ve samimi bir tarafı olabileceğini asla tahmin edemezdim. Gerçekte o, çok arkadaş canlısı ve cana yakın biri. Aynı zamanda eğlenceyi de çok sever.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt