Hayatta öğrendiğin en önemli şey nedir?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Zamanın en kıymetli şey olduğunu,geçmişe takılmafan,geleceği çok planlamadan,yaşadığımız anın tadını çıkarmamız gerektiğini öğrendim.Tutamıyoruz zamanı...
:cak: Çok güzel bir açıklama:ok:
 

Bedizben

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
24 May 2020
24
4,545
78
İstanbul

İtibar Puanı:

En önemli şey hayatınızda her zaman başkalarına istekli olduğunuzu söylemektir. Dünya herkes için bir küçük yer olabilir ve bu nedenle özellikle hayatının başındaki insanlara iyi davranmak önemlidir. Birilerinin size fedakarlık yapması, önemseyen bir yaklaşım ve kendine güven gibi şeyler için her zaman bir şeyler vermeye çalışın. Bu, zor zamanlarla başa çıkarken çevrenizdeki insanların yardımcı olcusunu sağlayabilir. Diğer insanlarla iyi bir ilişki kurmak, zor zamanlar için tüm olasılıklara dair geniş bir desteğe sahip olmanın en iyi yoludur. Kişisel gelişimi için alınan önlemler, hayatın karşılıklı desteğini ve dayanışmayı arttıracaktır.
 

Helenfuh

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
15 Kas 2020
13
2,041
78

İtibar Puanı:

Hayatta öğrendiğim en önemli şey, kendim için doğru şeyleri yapmaya, zor zamanlarının üstesinden gelmeye, kendimden emin olmaya ve hayatın her sürecini değerlendirmeye çalışmaktır. Hayatın çeşitli meydan okumalarına karşı tutum almak ve her türlü olumsuzluktan hareket ederek pozitif bir unsur olmak, hayatının ne kadar kıymetli olduğunu bilmektir. Büyük işler başarmak, herşeyi daha iyi yönetmek ve arzu edilen beloki başarmak için, zorluklara karşı bağımsız olmak, dürüst olmak, azimli davranmak ve hedefler oluşturmak, mücadele göstermek gibi temel değerlerin anlaşılması ve bunların her zaman sınırlarıyla birlikte kullanılması gerekir. Bu sayede zor zamanlardan başarıyla çıkılabilir ve başarının tadı çıkartılabilir.
 

ilknur doğan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2020
17
3,790
78

İtibar Puanı:

Hayatta öğrendiğim en önemli şey şüphesiz ki sabır. Bir çoğumuz sabırsız olmayı öğrenmemize rağmen, sabra sahip olmak ve her koşulda kararlı ve açık fikirli olmaya çalışmak, bize hayatta başarılı olmamız için gereken özelliklerdir. Her ne kadar sabır zaman zaman zorda olsa da, bu bizim başarımız için olmazsa olmaz bir özelliktir. Sabra sahip olmak her zorluk ya da soruna karşı ne kadar başarılı olacağımızı belirler. Böylece, düşüncelere odaklanabilir ve kendimizi her daim huzurlu hissedebiliriz.
 
Geri
Üst Alt