istikbal düşünmeden tertcih edilebilir.ben istikbal seçerdim çünkü daha çok mağazası var.
istikbal düşünmeden tertcih edilebilir.ben istikbal seçerdim çünkü daha çok mağazası var.
İtibar Puanı:
bence fark ediyor.Çok farketmez herhalde ikiside aynı kalitede mobilyalar üretiyor.
3 yıl istikbalde 17 ay bellonada çalıştım her iki marka hatta mondiyide ekleyelim bu 3 marka bire bir aynı fark yalnızca tasarımda istikbal daha avangard ve daha ağır takımlar üzerinde çalışırken bellona daha genç kesime hitap eden ürünler üzerinde çalışıyor. burada istikbal ya da bellona daha iyi diyen arkadaşlar hiç fabrikaya gitmiş mi ? aynı yerde üretilip birisine bellona damgası basılırken diğerine istikbal basılıyor..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Doğru ikisinde kalite olarak belkide aynı sadece fark olarak ürettikleri ürünlerin tarzları farklı. Size hangi markanın tarzı daha çok uyuyorsa onu tercih etmelisin.
istikbal benceİstikbal Mobilya mı Bellona Mobilya mı?
Arkadaşlar selamlar.
Kuzenim evleniyor, istikbal ve bellona fark etmiyor diyorlar ama bence öyle değil,anlıyorum aynı yere bağlı onuda biliyoruz. Kullananlar veya tecrübesi olanlar bu ikisi hakkında seçim yapsanız hangisini seçerdiniz?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bellona geride gibi mi görünüyor mağazalarına girip bir karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bellona şuan en pahalı mobilya markası nasıl geride görünüyor olabilir.Bellona biraz daha geride gibi gözüksede aslında Bellona da gayet kaliteli ve güzel ürünler üretiyor.
İtibar Puanı: