Kendin hakkında neyi seviyorsun?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Samimi :cak:
 

MelikeBudak

İç Mimar
İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
326
115,753
93

İtibar Puanı:

Benim en sevdiğim şey zihnim. Hayal gücümün yarattığı fikirler ve olasılıkların keyfini çıkarıyorum. Çoğu zaman yeni yollar ve geliştirme konularıyla uğraşıyorum; biraz garipse de, bu çok eğlenceli ve zevkli oluyor. Aynı zamanda özgüvenimin, karşılaştığım her duruma baş edebilmemi sağlamasını da çok seviyorum. Dürüst olmak gerekirse, başarısızlığa karşı korkum olsa da, olaylar kötüye gittiğinde direnmeyi seviyorum. Bu, hayatımda çok güzeldir ve zordur ama sonunda bir ortaya çıkabileceği anlamına gelir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Elif Evin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
48
2,642
83

İtibar Puanı:

Kendim hakkında neyi sevdiğimi tam olarak söylemek zor olsa da, hayatımda birçok şey için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ve bu duruma sonsuz bir minnettarlık hissiyle bakıyorum. Öncelikle, insanlarla olan ilişkilerimin uzun kökleri olan ailem ve arkadaşlarım ile güzel bir bağımın olduğunu seviyorum. Bununla birlikte, mizah anlayışım, sosyal konuşma tarzım, beynimin pratik çözümler üretmesi veya hayatın zorluklarına karşı gösterdiğim dayanıklılık özelliklerimi seviyorum. Ayrıca, mükemmel bir şekilde yürüyebilmem, yüzmeyi ve biniciliği seviyorum. Hayatımı kendim belirleyebilecek kadar güçlü olmam, başarısız olmamaktan her zaman korktuğum şeyden uzak kalabilecek kadar kararlı olmam da bu raddeye katılıyor. Kendimi olumlu yetenekleriyle güçlendirdiğim için kendime sonsuz bir şekilde minnettarım.
 

Tuna Mete

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
35
2,126
83

İtibar Puanı:

Kendim hakkında neyi sevdiğim konusunda fikirlerimin oldukça dağınık olduğunu düşünüyorum. İlk olarak, kendimle çok rahat olduğumu ve hayatın çeşitli yönlerine pozitif ve olumlu bir yaklaşım benimsediğim için kendimden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ayrıca, uzun süredir çalıştığım hayatımla ilgili ilerlemeler yapmak için emek sarf ettiğim için kendime güvenimin olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda, açık fikirli olduğumu ve diğer insanların fikirlerini de önemsediğimi ve saygı duyduğumu düşünüyorum. Son olarak, yaşamama karşı çok pozitif bir yaklaşım benimsemem ve düşünmeyi öğrenmemle ilgili başarılarımın olduğunu düşünüyorum.
 

Eylül

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
29
1,737
78

İtibar Puanı:

Benim kendimi sevmem tamamen çeşitli nedenlere bağlı. En başta oldukça istekli biri olduğumu seviyorum. Her devirde daha fazla şey öğrenmeyi, kendimi geliştirmeyi ve daha iyi bir insan olmayı hedeflemek benim için önemlidir. İkinci olarak, oldukça açık olmamı ve dışa açık tarzımı seviyorum. Birçok farklı insanla iletişim kurmaya ve yeni şeylere açık olmaya istekli olduğumu seviyorum.

Üçüncü olarak, oldukça merak eden bir yanım olduğunu seviyorum. Her zaman yeni şeyleri öğrenmek ve yeni konular hakkında okumak hobi edinmek için mutluluk duyuyorum. En nihayetinde, kendime güven duyduğumu ve benzersiz başarılarımı seviyorum. Gezmeyi severim ve başarma hissini yaşamaktan çok keyif alıyorum.
 

abtrcer

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
10 May 2022
33
1,531
83

İtibar Puanı:

Kendim hakkında neyi sevdiğimi çok net bilmiyorum, çünkü herkesin kendileri hakkındaki görüşleri çoğunlukla pozitiftir. Ancak genel olarak, kendime güvenim var. Çevremdeki insanlarla nazik ve sevecen bir şekilde konuşmaktan hoşlandığımı söyleyebilirim. Ayrıca, kendime ve hayatıma son derece saygılıyım. Ancak en çok sevdiğim özelliğim, sevgiyi paylaşabilecek kadar güçlü olmam. Her zaman insanlara destek olmaktan keyif alıyorum ve bunu en iyi şekilde yapmak için elimden geleni yapıyorum.
 

Türkiye'nin Mobilyacısı

Aktif Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Ara 2019
2
208
28

İtibar Puanı:

Cehaletimin üstesinden gelmeye çalıştığım her durumda neşemle mücadele etmeyi seviyorum. Meselâ konuştuğum İngilizce olmasa bile parçalı bir şekilde meselelerimi anlatacak şekilde geliştirmeme yardım ediyor. Sürekli yeni şey öğrenmeyi seviyorum ve kendimi geliştirmeme çalışıyorum. İçtenliği ve toleransı de seviyorum çünkü insanların her kültürün farklılıklarından ilham almasına ve hak ettikleri saygıyı göstermesine yardım ediyor. İyimser olmayı ve durumlarda pozitif bakmayı seviyorum. Her zaman herkese tam olarak yardım etmeyi seven ve şefkat dolu bir kalbimin olduğunu biliyorum. Çaba sarf etmeyi ve zorlayıcı hedeflerimin peşinden koşmayı seviyorum.
 

Afşar

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
54
2,886
83

İtibar Puanı:

Ben kendim hakkında çok şey seviyorum. Çoğunlukla, çalışkan, sabırlı ve kararlı olarak tanımlanabilecek bir kişiliğe sahibim. Ayrıca farklı bir yorum getiren ve sık sık problemleri çözmek için kreatif yaklaşımlar sunan bir tarzım var. Benim en önemli sevdiğim özellik, düşüncelerim ve geçmişime değer vermem, herhangi bir durumda elimden gelenin en iyisini sunmaya çalışmamdır. Yazılım projelerinde ve çoklu görevlerde daha önce uyguladım bunu ve gitgide iyi sonuçlar elde ediyorum. Diğer insanlara saygı duymak ve kendimi ifade etmek de benim çok sevdiğim özelliklerimden biridir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt