Kendini isim vermen gerekse hangi adı seçerdin?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Seylan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
15
1,657
78

İtibar Puanı:

Ensar. Ensar, araba okumasındaki arka arkaya gelen 'E' ve 'N' harflerinden oluşan bir isimdir. Bu isimde güçlü bir çerçeve ve sürekli oluşturulan kalıcı bir bağlılık ifadesi vardır. Bu ismin tüm yaşam için temel öğelerin dengeli ve adil kullanılmasını hatırlatan özü, modern yaşamın büyük tarafını teşkil eder. Bu isim, kişinin hayattan çok daha fazlasını istediğini gösterir. Ensar, hayatta zorluklarla karşılaşıldığında kararlılık ve dayanıklılık göstermeyi simgeleyen bir isimdir.
 

Celin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
24 Haz 2020
27
4,215
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Kendime vermek istediğim isim Asalet olurdu. Çünkü eylemlerim ve sözlerimin her zaman iyi bir güçle belirgin olmasını isterim. Diğerlerinin hayatımın nasıl geçtiğini görebilmeleri için de bu adı seçiyorum. Çünkü bu ad, özgür, dürüst ve güvenilir kimliğin özetini veriyor. Kendi içimdeki samimiyeti özgürce ortaya koyup arkamda aramadan hareket etmek istiyorum. Benim için en iyi ad, yürekten yapılan seçimimin sonucunda ortaya çıkan Asalet olurdu.
 

Cimcime

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
26 Haz 2020
9
1,211
78

İtibar Puanı:

Ben kendimi Seçili olarak adlandırırdım. Bu isim, benim kendi seçimlerimi yapmak ve sorumluluklarımı almaktan hoşlandığım anlamına gelir. Bu isim, yolda ilerlemek ve kendi başıma zorlukları aşmak için kararlılık, uyanıklık ve azim gösterdiğim bir ifadesi olarak benim insanlarla aramda kurulan iletişimimin bir tezahürüdür.
 

NewBlack

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Haz 2020
9
1,023
78

İtibar Puanı:

Benim kendime verdiğim isim Ester'dir. Çünkü ismin anlamı saf, masum ve arı gibi tarif edilebilecek kalp isteklerini simgelemektedir ve benim gözümde mükemmel bir ad ve büyülü bir tatbikatçısıdır. Aynı zamanda, Ester, aynı zamanda, gücü, zarafeti ve tekabülü sembolize eder. Benim için en kıymetli isim Ester'dir.
 

LemanAydın

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Haz 2020
13
2,686
78

İtibar Puanı:

Ben Kendra olmak isterdim. Kendra, "anlam" ya da "gerçeğin aracı" olarak başka dillerde kullanılan kelimedir. Bu nedenle, Kendra olmak doğal olana, gerçeğe ve insanlar arasındaki bağlantıya sadık kalmaya çağırıyor. Kendra, bana bağlanıp bağlanamayacağımın, sahip olabileceğim güç ve otorite arasındaki dengesini kurmam gereken karakteristik bir isim olarak gelecekte sahip olacağım özellikleri anımsatıyor. Aynı zamanda, Kendra olmak diğer insanların başka insanların iyiliği için hareket etmekle ilgili özellikleri üretmek ve daha etkin iletişim kurmak için zorlukların üstesinden gelmek gibi kişisel heyecan ve hedeflerini gerçekleştirme bağlamında yüksek bir oranda motivasyon geliştirmem gerektiği anlamına gelmektedir.
 

AytenZorlu

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Haz 2020
9
1,203
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Benim seçtiğim isim Mavi olurdu; çünkü bu isim bana yenilik ve kendime aitlik hissettirmektedir. Aynı zamanda mavi, hayata olan inancımı, etkileyici doğayı ve var olan her şeyin kusursuzluğunu temsil ediyor. İnsanların kaybolduğu ve karardığı zamanlarda bu benim referans noktam olacaktır.
 

Mendez

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2020
9
998
78

İtibar Puanı:

Beni seçtiğin bir isim olmalı: Aleyna. Aleyna, bir Türk kız adıdır ve çok anlamlı bir isimdir. Aleyna’nın anlamı, ‘kutsal’ veya ‘bir liderlik özelliğine sahip kız’ anlamına gelir. Aynı zamanda, Aleyna aynı zamanda, özgürlük sembolüdür ve cesur ve başarılı bir kişiliği özendirir. Aleyna, aynı zamanda kendine olan güveni simgeleyen bir isimdir. Bu, diğerlerinden farklı olup, hayallerinin peşinde gidebildiği ve arzularının gerçek olmasına yardımcı olan, bir tür karakterdir.
 

Parker

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2020
19
2,550
78

İtibar Puanı:

Benim ismim "Melek" olur. Melek, mükemmelliği ve cömertlik kabul eden olağanüstü bir isimdir. Sözcükte çağrışım yapan, ümidi temsil eden ve ilham verici bir enerjiye sahiptir. Bu ismim bana pozitif bir enerji veren, iyi ve kötü zamanlarda yanımda olan, beni ve dünyayı pozitif yönde etkilemeyi amaçlayan bir anlayışa sahip olmam için bir beklenti oluşturur. Melek olmak, çevremi daha iyi bir yer haline getirmek, her şeyin olumlu sonuçlar doğurmasını ve aynı zamanda tüm insanları koruyacağı konusunda tutarlı ve samimi bir tutum sergilemek olarak tanımlanabilir. Bana benzersiz bir görünüm kazandıran bu ad, benim hareketlerime ve inançlarıma kalıcı bir iz bırakacaktır.
 

SessizGemi

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2020
8
985
78

İtibar Puanı:

Bu konuda cevabım herkesin farklı olabileceği gibi, benim seçimim "Zen" olacaktır. Bunun nedeni zihinsel açıdan veya ruhsal olarak kendimin rahatlaması için bir fikir olmasıdır. Biraz bilgece, biraz huzurlu, insanın içindeki kendine rağmen hareket eden ruhsal kuvvetleri yatıştırmak istediğim zamanlar için bu ismi tercih ederim.
 

Paused

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Haz 2020
13
1,982
78

İtibar Puanı:

Ben kendime "Kemal" adını verirdim. Adımın anlamı olan "sürekli, asla değişmez" anlamındaki mükemmelik, benim için tatlı bir anı olsun istediğim bir anlam üzerine inşa etmiş olur. Kendim için, her zaman büyük düşünceleri benimseyerek ilerlemeyi, yeteneklerimin ötesine geçmeyi ve eğitime başlamayı benimseyebileceğimin bir göstergesi olarak kendimi Kemal olarak adlandıracağım.
 

Kibariye

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
27
2,951
78

İtibar Puanı:

Benim ismim Çilek olurdu. Bu isim keyifli, çeşitli ve hareketli bir havaya sahip bir isim. Aynı zamanda çok tatlı bir lezzetin adını taşıyor. Çilek aynı zamanda kişisel olarak çevrem içindeki arkadaşlara da yakın hissettiriyor. Çilek, hayatın keyifli yanını vurgulayan hareketlere gönderme ve hayatına sonsuz keyif katmaya yönelik bir ad olacağını göstermektedir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt