Çözüldü Koçtaş Teslimat Süresi Kaç Gün

Öykü Güner

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
18 May 2020
23
4,404
78

İtibar Puanı:

Koçtaş deposundan kargo firmalarına teslim süreçleri resmi ve dini tatiller hariç hafta içi her gün, kargo firmalarınca dağıtım süreçleri ise Pazar günleri ve resmi ve dini tatiller hariç her gün yapılmaktadır.

Mağazadan Teslimat


Satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek kargo ile teslimat adresinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda 50 desi altındaki ürünleri Mağazadan Teslim Al seçeneği ile dilediğiniz mağazamızı listeden seçerek teslim alabilirsiniz.


Siparişiniz hazırlanıp seçmiş olduğunuz mağaza teslim noktasına ulaştırıldığı zaman, siparişinizi teslim alabilmeniz için SMS ile bilgilendirilirsiniz. Ürün/ürünlerinizi sipariş numaranız ile mağazalarımızdaki müşteri teslimat noktalarından teslim alabilirsiniz. Mağazadan teslim almak istediğiniz ürünler 7 gün süreyle mağazada tutulur, teslim alınmaması durumunda otomatik olarak iade süreci başlar.


Kargo Firmaları Gönderi Kapsam Alanı


Kargo firmasının gönderi alanı kapsamında olması şartıyla siparişleriniz Türkiye sınırları içerisinde dilediğiniz adrese ulaştırılır.(Adalara ve bazı köylere teslimat yapılamamaktadır.) Detaylı bilgi için 0850 209 50 50 nolu telefondan Koçtaş Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.


Siparişinizin Hazırlanması


Sipariş ettiğiniz ürünlerin kargoya verilme süreleri ürün detay sayfalarında yer almaktadır. Siparişiniz Koçtaş tarafından kargoya verildikten sonra bir e-posta ile bilgilendirileceksiniz.


Adresinize gönderilen ürünlerin teslimat süreleri Koçtaş veya üretici firma tarafından gönderilmesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Aynı sipariş içerisinde Koçtaş tarafından gönderilen ürünlerde kargoya teslim süresi daha uzun olan bir ürün varsa, siparişinizdeki ürünlerin tamamı hazırlandıktan sonra, tek seferde kargoya verilir. Belirlenen hacim ve ağırlıktaki ürün gruplarını mağazalarımızdan da teslimatı yapılmaktadır.


Beko beyaz eşya ürünlerinin teslimatı yetkili servis aracılığıyla sizinle iletişime geçilerek adresinize yapılmaktadır.


Web sitemizde bulunan aynı gün kargoya teslim taahhüdümüz ürünle birlikte montaj hizmeti satın aldığınız siparişlerde geçerli değildir. Montaj satın aldığınız ürünler için 0850 209 50 50 Koçtaş Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek montaj hizmeti için randevu alabilirsiniz.


Siparişinizdeki ürünlerin stok durumundan kaynaklanabilecek bir sorun yaşandığı takdirde Koçtaş Çağrı Merkezi tarafından yazılı olarak bilgilendirileceksiniz.


Siparişinizin Takibi


Siparişinizin kargoya verildiğine dair size gönderilen e-posta'dan 24 saat sonra Müşteri Hizmetleri menüsü altındaki Siparişlerim bölümünden gönderinizin durumu hakkında ve kargonuzun şu anda nerede olduğuna dair bilgi alabilirsiniz.


Kargoya Verilen Siparişlerin Teslimat Adresinize Sevkiyatı


Kargoya teslim edilen siparişlerinizin tarafınıza ulaştırılma süreleri; bulunduğunuz il / ilçere göre ve kargo firmalarının dağıtım sürelerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle; Kargoda olan siparişlerinizin teslim tarihleri ile ilgili detaylı bilgiyi kargo firmasının Çağrı Merkezini arayarak öğrenebilirsiniz.


Yurtiçi Kargo İletişim: 444 99 99


Aras Kargo İletişim: 444 25 52


Horoz Lojistik İletişim: 0850 202 33 50


Aykargo İletişim: 444 75 48


Koçtaş deposundan kargo firmalarına teslim süreçleri resmi ve dini tatiller hariç hafta içi her gün, kargo firmalarınca dağıtım süreçleri ise Pazar günleri ve resmi ve dini tatiller hariç her gün yapılmaktadır.


Üretici firmadan adresinize yönlendirilen siparişlerin teslimat süreleri firmalara göre değişkenlik göstermektedir.


Kargo Firmasının Teslimat Anında Size Ulaşamadığı Durumda


Kargo firması siparişinizde belirttiğiniz adresinize teslimat için geldiğinde, adreste kimseyi bulamaması durumunda, ürünleriniz 3 gün boyunca kargo firmasının şubesinde bekletilir. Bu süre içinde kargo firması ile iletişime geçerek ürünlerin yeniden adresinize getirilmesini isteyebilir veya direkt şubeden kendiniz alabilirsiniz. Ürünler 3 gün içinde teslim alınmazsa otomatik iade süreci başlatılacaktır.


Kargo Ücretleri


Koçtaş İnternet mağazasından ve telefonla sipariş verdiğiniz ürünlerin kargo ücreti orijinal ambalajlarının hacimlerine (desilerine*) göre hesaplanmaktadır. Ürününüzün hacmine göre kargo firmalarından en uygun ücretli olan ile teslimat sağlanacaktır.


Kargo ücreti hesaplanırken sadece Koçtaş tarafından teslimatı yapılan ürünlerin ücreti hesaplanır. Sepetinizde mağazadan teslim alınacak veya üretici firma tarafından gönderilecek ürünler varsa hesaplamaya dahil edilmez.


Desi olarak adlandırılan bu ölçümleme sistemine göre bir ürünün desisi santimetreküp cinsinden hacminin 3000’e bölünmesiyle hesaplanır. Desileri ondalıklı rakam olan ürünlerin kargo fiyatları üste yuvarlanır.


Hasar Güvencesi ve Taşıma Sigortası


Koçtaş İnternet mağazasından veya telefonla verdiğiniz siparişler kargo firmasının güvencesi altındadır.


Ürünleriniz, kargo şirketine verildiği an sigorta kapsamına girmekte ve söz konusu sigorta size yapılan teslimattan 24 saat sonrasına kadar geçerliliğini korumaktadır. Teslimattan 24 saat sonrasında hasarlı ürünler sigorta kapsamından çıkıp sorumluluk müşteriye geçmektedir.


Teslimat sırasında kargo görevlisi yanınızdayken koli üzerinde hasar, ezilme, ıslaklık veya koli üstünün açılmış olması gibi bir tespitiniz olursa kargo görevlisinden tutanak hazırlamasını talep ediniz ve gönderiyi kabul etmeyerek geri gönderiniz. Kolinizi açtıktan sonra sipariş ettiğiniz ürünlerin eksik, yanlış ve/veya hasarlı olduğunu tespit ederseniz durumu 24 saat içinde 0850 209 50 50 numaralı Koçtaş Çağrı Merkezini arayarak bildiriniz.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt