Köpek giren eve melek girmezmiş

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 69 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    69

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Bu yalan değilse dişimi kırcam :kas:
 

Alev 

Emektar Üye
Platin Üye
4 May 2021
182
58,882
93
Bordo (Fransa)

İtibar Puanı:

Köpek giren eve melek girmezmiş. Azrail de bir melek sonucta. Evi köpüşler ile doldurursak eger, ölümsüzmü oluruz ozaman? 🐥🤔
Köpek giren eve melek girmezmiş. Azrail de bir melek sonucta. Evi köpüşler ile doldurursak eger, ölümsüzmü oluruz ozaman? 🐥🤔
[/QUOTE
Bilemiyorum cunku ben kopeklerden nefret eden bir kisiyim daha çok kedileri seviyorum
 

Talha 

Talha Kerem Yılmaz
Moderator
23 Haz 2019
706
134,430
93
Cologne/Adana

İtibar Puanı:

Kübo 

Emektar Üye
Platin Üye
2 May 2021
106
33,274
93
Hamburg

İtibar Puanı:

Zeynep Yılmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
17 Haz 2021
279
89,981
93

İtibar Puanı:

Birbirinden klişe söz konularından yola çıkarak; köpek giren eve melek girmezmiş. Köpekler evlerimizin en çok sevilen, ancak aynı zamanda yaşam alanımızı sahiplenmek, bize karşı fedakarlık göstermek bazen de koruyuculuk için en köklü sevgisini gösteren dostları olabilirler.

Köpeklerin bir evin içine girmesi, meleğin girmesi gibi algılanamaz, çünkü melekler tarif edilirken, insana yardım etmek, koruyucu olarak görev almak ve sevgi aşılamak için gönderilmiş son derece itidalli ve zehirli yaratıklar olarak tasvir edilir. Ancak, köpek girmesi, ev sahibinin arkadaşlık, sevgi ve sadakat duygusunu arttırması ve ev sahibine korumak için fedakarlık göstermesi anlamını taşıyabilir.

Köpeklerin evimizdeki varlığı, bize manevi öz-gerçekleşme ve kişisel sorumluk duygusunu da geliştirir. Bu nedenle, meleklerin girmesine engel teşkil edebilir, çünkü meleklerin kendisine verilen görevi yerine getirebilmesi için, bir ev sahibinin kendisinin de görevlerini yerine getirmesi gerekir. Melekler ev sahibine yardım edebilir ve sevgi dolu bir biçimde ev sahibinin isteklerine uyum sağlayarak ona manevi rehberlik sağlayabilir.

Bununla birlikte, meleklerin köpek girmediği bir evden bile gelip insanlara yardım etme arzusu vardır. Böylece, melekler evlerimize her zaman kendi özellikleri doğrultusunda misafir olarak kabul edilebilir ve köpeklerin başlangıçta evin içine girmesinden dolayı hayal edilemez olanları sunabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

KatyaSelina

Aşk & Aşk
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Kas 2019
299
96,947
93

İtibar Puanı:

Bu konuyu biraz araştırdım da. Melek girmez derken tüm meleklerden bahsedilmiyor. Bir çok çeşit melek bulunuyor. Rahmet, azap, koruyucu, Kirâmen Kâtibîn gibi çeşitli melekler bulunmaktadır. Tabi tam olarak hangi melekten bahsediliyor bilmiyorum. Yani Ölüm meleği Azrail eve giremeyecek veya yazıcı kiramen katibin melekleri sağımızdan solumuzdan ayrılacak diye bir şey söz konusu değil. Tabii daha detaylı araştırmak gerekir bu konuyu.
 

angkonb

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7 Haz 2022
16
560
78

İtibar Puanı:

Bu bir inanıştır ve gerçeklikle ilgisi yoktur. Köpekler evde yaşayan birçok insan için sevgi dolu ve sadık bir evcil hayvan olarak kabul edilirler. Meleklerin varlığına inanmak ya da inanmamak tercihe bağlıdır ve hayvanların evde varlığı, inanışlarla ilgili olan bir şey değildir.
 

Antalya

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Kas 2019
25
1,216
78
Antalya

İtibar Puanı:

Bu bir inanç veya söylencedir ve gerçeklikle herhangi bir bağlantısı yoktur. Meleklerin evlere girmesi veya girmemesi, kişinin inancına veya yaşadığı hayat tarzına bağlı değildir. Her canlı varlık kendi enerjisini taşır ve bu enerjiler evlerde veya herhangi bir ortamda bulunabilir. Dolayısıyla, köpeğin evde olması veya olmaması, meleklerin girmesine veya girmemesine bir etki etmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bir inanç veya söylencedir ve gerçeklikle herhangi bir bağlantısı yoktur. Köpekler ve meleklerin evlere girmesi tamamen kişisel inançlara ve tercihlere bağlıdır.
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Geri
Üst Alt