Çözüldü Mobilya Boyası Nasıl Çıkarılır

Sevda Yılmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
148
47,027
93

İtibar Puanı:

 

Dedesi Zengin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Ara 2019
12
2,136
78

İtibar Puanı:

Mobilya boyası sökücü ile mobilya boyası çıkarma yöntemleri ustadan ustaya değişebilmektedir. Biz öncelikle bunları inceleyip doğru mobilya boyası çözücü ürünü bulmaya çalışalım. Her usta kendi iş bilgisi neticesinde bazı mobilya boyası sökücü kullanımları bulunmakdır. Bazı ustalar hala zımpara kullanmakta. Bazı ustalar mobilya boyası çıkarıcı olarak cam ile boyayı kazımakta. Bazı ustalar pulanya yada başka cihazlar kullanmaktadır. Mobilya boyası sökücü öncesi biz biraz bunlara değinelim isteriz.

Zımpara ile boya çıkartma Mobilya boyası sökücü olarak kullanımı : Hala en sıklıkla kullanılan yöntemdir. Ancak mobilyaya verdiği deformasyon daha sonra boya ile kapansa da. Daha sonra herhangi bir hatada mobilya deformasyonundan dolayı pek işlem yapılma olasılığı düşüyor. Aynı zamanda iş kazalarının en çok olduğu ikinci boya sokucu yöntemidir.

Cam ile boyanın kazınması Mobilya boyası sökücü olarak kullanımı: Hala çok sıklıkla kullansa da. Hala ustaların çıraklıktan kalma el kesiklerini görmek mümkündür.

Hatta günümüz çıraklarının bir çoğunun elleri bu kesiklerden dolayı tanınmaz haldedir. İş kazalarında açık ara birinci sıra olan boya cozucu yöntemidir. Kullanıcı ve kullandıran çok dikkat etmek zorundadır. Cam ile boya söken işletmeler özel eldiven kullanmak zorundadırlar. Lütfen dikkat edelim insan hayatı her şey den önemlidir.

Pulanya veya makine ile boyanın çıkarılması Mobilya boyası sökücü olarak kullanımı: Makine ve teçhizat ile her girinti temizlenemez. Bu nedenle kısıtlı kullanımı olan bir tekniktir. Düz yüzeylerde oldukça işlevsel olan bu teknik girintili çıkıntılı alanlar için çok geçerli değildir. Sandalye veya masa gibi işlemlerde geçerlidir. Fakat girintili çıkıntılı veya oymalı işler için kesinlikle geçerli değildir Mobilya boyası sökücü jel kullanılmalıdır.

Genel kullanımda mobilya boya sökücü jel ürünler çok önemlidir. mobilyaya zarar vermeden yapılan işlemdir. Mobilya boya çözücü jel kullanımı hem daha rahat ve kesin sonuçtur. Mobilya boyası sökücü mobilyaya zarar vermez. Mobilya boya sokucu jel genel kullanımı jel ürün tercih edilmelidir. Yüzeyde tutunması açısından önemlidir. Mobilya boya cozucu jel kullanımdan sonra. Bir fırça veya aparat yardımı ile jeli yüzeyden alırken boyayı da beraberinde alacaksınız. Süre çok daha kısa toz yok tehlike yok demektir. Mobilya boyası sökücü ürünler sıvı ve jel olarak ikiye ayrılır. Mobilya boyası çözücü istenilen viskozite ve akıcılık ile sizlere sunulabilir.

Mobilya boyası çıkarıcı Ambalajlar 35 kg dan başlayarak 19000 kg arası değişmektedir. Mobilya boyasi sokucu istenilen renk ve kokuda sizlere sunulur. Mobilya boyasi cozucu 3 iş günü içerisinde teslim edilir. Mobilya boyasi cikarici fiyatları için lütfen iletişime geçiniz.
🙏 🙏 😍
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt