Sorun Cevaplayalım

Merak ettiğiniz tüm soruları yanıtlıyoruz.

Çözümlenmiş Sorunlar

Kolay çözüm yolları ve anlatımları.

Destek Ekibimiz Sizlerle

+90 322 613 45 45

MobilyaTakimlari.Com ERSAN.NET Projesidir

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 10 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Bahar

Bahar gibi
Platin Üye
30 Haz 2019
239
88,038
93
33
istanbul

İtibar Puanı:

Herkese merhaba siteniz hayırlı olsun, oooo @Selin @Bahar whataspp atılan bildirimleri şimdi gördüm, ya işten çıktım yoldayım. ;)
aşkım hoşgeldin, yorulmuşsundur sen şimdi, yazalı 1saat olmadan hemen geldin, diğer kızlardan mesaj yok, herkes işte güçte sanırım :)

Büşra

Burçların Efendisi Kıvır kıvır
Platin Üye
30 Haz 2019
540
185,259
93
İstanbul

İtibar Puanı:

aşkım hoşgeldin, yorulmuşsundur sen şimdi, yazalı 1saat olmadan hemen geldin, diğer kızlardan mesaj yok, herkes işte güçte sanırım :)
sağol şekerim hoşbulduk, kızlar aradığımızı bulduk sanırım. Biz mobilyaları buradan seçersek dışarda alışverişe gittiğimiz de en azından nereye gideceğimizi kararlaştırırız. Ayol düğünde yaklaşıyor heyecanlıyım. Elim ayağıma karışıyor.

Bahar

Bahar gibi
Platin Üye
30 Haz 2019
239
88,038
93
33
istanbul

İtibar Puanı:

sağol şekerim hoşbulduk, kızlar aradığımızı bulduk sanırım. Biz mobilyaları buradan seçersek dışarda alışverişe gittiğimiz de en azından nereye gideceğimizi kararlaştırırız. Ayol düğünde yaklaşıyor heyecanlıyım. Elim ayağıma karışıyor.
ayyy yerim ben seni kıyamammm, canım merak etme biz seçimlerde yardımcı olacağız. Senin kankaların her zaman yanında

ERSAN.NET 

Ersan Karavelioğlu
Site Kurucusu
Bug fixer bot
21 Haz 2019
7,344
925,925
113
39
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Herkese merhaba siteniz hayırlı olsun, oooo @Selin @Bahar whataspp atılan bildirimleri şimdi gördüm, ya işten çıktım yoldayım. ;)
merhabalar çok teşekkür ediyoruz efendim, sizlere bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. @Bahar hanım çok teşekkürler, gerçekten arkadaşlarınızda sizler gibi güler yüzlü. Sizleri aramızda görmek çok güzel.

Bahar

Bahar gibi
Platin Üye
30 Haz 2019
239
88,038
93
33
istanbul

İtibar Puanı:

merhabalar çok teşekkür ediyoruz efendim, sizlere bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. @Bahar hanım çok teşekkürler, gerçekten arkadaşlarınızda sizler gibi güler yüzlü. Sizleri aramızda görmek çok güzel.
rica ederim @ERSAN.NET bizim neler çektiğimizi bilmiyorsunuz, yeni evlenecek olan kız arkadaşlarımız var, tatil günlerimizde mobilya bakıyoruz. Ondan dolayı hem konuşacak veya fikir alış verişi yapacak zamanlarımız oluyor. herkesin evinde veya iş yerinde interneti var, burada kararlaştırıp neye karar vereceğimizi konuşacağımız için çok mutluyum. Bizler whataspp da mesajlaşıyorduk, artık buradayız. Gelecek ekibimizin rakamını söylemek istemiyorum :D ama hepsi bekar evlilik aşamaları olanlar var. Yani biz sürekli mobilya bakıyoruz.Birisi bitiyor diğerine gibisinden :)

ERSAN.NET 

Ersan Karavelioğlu
Site Kurucusu
Bug fixer bot
21 Haz 2019
7,344
925,925
113
39
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

rica ederim @ERSAN.NET bizim neler çektiğimizi bilmiyorsunuz, yeni evlenecek olan kız arkadaşlarımız var, tatil günlerimizde mobilya bakıyoruz. Ondan dolayı hem konuşacak veya fikir alış verişi yapacak zamanlarımız oluyor. herkesin evinde veya iş yerinde interneti var, burada kararlaştırıp neye karar vereceğimizi konuşacağımız için çok mutluyum. Bizler whataspp da mesajlaşıyorduk, artık buradayız. Gelecek ekibimizin rakamını söylemek istemiyorum :D ama hepsi bekar evlilik aşamaları olanlar var. Yani biz sürekli mobilya bakıyoruz.Birisi bitiyor diğerine gibisinden :)
Bir şarkı ismi var aklıma o geldi, çok güldüm, siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz, ancak ben hiç dinlemem. Türkiş lokma yerim ama türkiş müzik dinlemem derim ancak dinlediklerim var tabiki :D Hayırlısı olsun yeni evlenecek arkadaşlara şimdiden ömür boyu mutluluklar.

Büşra

Burçların Efendisi Kıvır kıvır
Platin Üye
30 Haz 2019
540
185,259
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bir şarkı ismi var aklıma o geldi, çok güldüm, siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz, ancak ben hiç dinlemem. Türkiş lokma yerim ama türkiş müzik dinlemem derim ancak dinlediklerim var tabiki :D Hayırlısı olsun yeni evlenecek arkadaşlara şimdiden ömür boyu mutluluklar.
çok teşekkürler

Esra

Prof. Dr. Filozof
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Tem 2019
264
86,200
93
Sakarya

İtibar Puanı:

Ciddi anlamda Türkiyenin ihtiyacı olan bir projeyi başlatmış olmanız çok gurur verici. Umarım herkes bu siteden haberdar olup güzel bir şekilde değerlendirebilsinler özellikle evlenmek isteyenlerin çok iyi bir şekilde faydalanabilecekleri bir site olduğunu düşünüyorum. Umarım dahada iyi ve güzel yerlere gelir bu site.

ERSAN.NET 

Ersan Karavelioğlu
Site Kurucusu
Bug fixer bot
21 Haz 2019
7,344
925,925
113
39
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Ciddi anlamda Türkiyenin ihtiyacı olan bir projeyi başlatmış olmanız çok gurur verici. Umarım herkes bu siteden haberdar olup güzel bir şekilde değerlendirebilsinler özellikle evlenmek isteyenlerin çok iyi bir şekilde faydalanabilecekleri bir site olduğunu düşünüyorum. Umarım dahada iyi ve güzel yerlere gelir bu site.
teşekkürler @Esra hanım :)
Herkese merhaba tavsiye üzerine üye oldum.
merhaba hoş geldiniz. tanışma bölümümüz ? Tanışma Bölümü :)

JamalBlege

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
7 Ara 2022
2
5
0

İtibar Puanı:

Özelleştirilebilir mobilya takımları satışı yapan bir e-ticaret sitesidir. MobilyaTakimlari.Com, ERSAN.NET projesi olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Bu proje, müşterilerin ihtiyaç ve zevklerine göre tasarlanmış mobilya takımlarını kolayca satın alabileceği bir platform sağlar. MobilyaTakimlari.Com'da, geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır ve müşteriler, sitede yer alan örnek tasarımlardan yola çıkarak kendi mobilya takımlarını da özelleştirebilirler. Ayrıca, site üzerinde güvenli bir ödeme sistemi de bulunmaktadır.

Bağdat Caddesi iç Mimar

İç Mimar
İç Mimar
Kayıtlı Kullanıcı
26 Ara 2019
5
639
78
İstanbul

İtibar Puanı:

Örnek bir girişim olan MobilyaTakimlari.com, Ersan.net tarafından oluşturulan bir proje olarak hayata geçirilmiştir. Ersan.net, yıllardır sektörde edindiği deneyimlerine dayanarak mobilya takımı üretiminde kaliteli ve estetik ürünleri müşterilerine sunmayı hedefleyen bir firmadır. Bu doğrultuda, MobilyaTakimlari.com projesini hayata geçirerek müşterilerine online olarak da hizmet verme imkanı sağlamıştır. Bu proje sayesinde, mobilya takımı arayışında olan müşteriler, geniş bir ürün yelpazesine ve kaliteli hizmete kolaylıkla erişebilirler.