sağol şekerim hoşbulduk, kızlar aradığımızı bulduk sanırım. Biz mobilyaları buradan seçersek dışarda alışverişe gittiğimiz de en azından nereye gideceğimizi kararlaştırırız. Ayol düğünde yaklaşıyor heyecanlıyım. Elim ayağıma karışıyor.aşkım hoşgeldin, yorulmuşsundur sen şimdi, yazalı 1saat olmadan hemen geldin, diğer kızlardan mesaj yok, herkes işte güçte sanırım![]()
ayyy yerim ben seni kıyamammm, canım merak etme biz seçimlerde yardımcı olacağız. Senin kankaların her zaman yanındasağol şekerim hoşbulduk, kızlar aradığımızı bulduk sanırım. Biz mobilyaları buradan seçersek dışarda alışverişe gittiğimiz de en azından nereye gideceğimizi kararlaştırırız. Ayol düğünde yaklaşıyor heyecanlıyım. Elim ayağıma karışıyor.
merhabalar çok teşekkür ediyoruz efendim, sizlere bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. @Bahar hanım çok teşekkürler, gerçekten arkadaşlarınızda sizler gibi güler yüzlü. Sizleri aramızda görmek çok güzel.
rica ederim @ERSAN.NET bizim neler çektiğimizi bilmiyorsunuz, yeni evlenecek olan kız arkadaşlarımız var, tatil günlerimizde mobilya bakıyoruz. Ondan dolayı hem konuşacak veya fikir alış verişi yapacak zamanlarımız oluyor. herkesin evinde veya iş yerinde interneti var, burada kararlaştırıp neye karar vereceğimizi konuşacağımız için çok mutluyum. Bizler whataspp da mesajlaşıyorduk, artık buradayız. Gelecek ekibimizin rakamını söylemek istemiyorummerhabalar çok teşekkür ediyoruz efendim, sizlere bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. @Bahar hanım çok teşekkürler, gerçekten arkadaşlarınızda sizler gibi güler yüzlü. Sizleri aramızda görmek çok güzel.
Bir şarkı ismi var aklıma o geldi, çok güldüm, siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz, ancak ben hiç dinlemem. Türkiş lokma yerim ama türkiş müzik dinlemem derim ancak dinlediklerim var tabikirica ederim @ERSAN.NET bizim neler çektiğimizi bilmiyorsunuz, yeni evlenecek olan kız arkadaşlarımız var, tatil günlerimizde mobilya bakıyoruz. Ondan dolayı hem konuşacak veya fikir alış verişi yapacak zamanlarımız oluyor. herkesin evinde veya iş yerinde interneti var, burada kararlaştırıp neye karar vereceğimizi konuşacağımız için çok mutluyum. Bizler whataspp da mesajlaşıyorduk, artık buradayız. Gelecek ekibimizin rakamını söylemek istemiyorumama hepsi bekar evlilik aşamaları olanlar var. Yani biz sürekli mobilya bakıyoruz.Birisi bitiyor diğerine gibisinden
![]()
çok teşekkürlerBir şarkı ismi var aklıma o geldi, çok güldüm, siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz, ancak ben hiç dinlemem. Türkiş lokma yerim ama türkiş müzik dinlemem derim ancak dinlediklerim var tabikiHayırlısı olsun yeni evlenecek arkadaşlara şimdiden ömür boyu mutluluklar.
teşekkürler @Esra hanımCiddi anlamda Türkiyenin ihtiyacı olan bir projeyi başlatmış olmanız çok gurur verici. Umarım herkes bu siteden haberdar olup güzel bir şekilde değerlendirebilsinler özellikle evlenmek isteyenlerin çok iyi bir şekilde faydalanabilecekleri bir site olduğunu düşünüyorum. Umarım dahada iyi ve güzel yerlere gelir bu site.
merhaba hoş geldiniz. tanışma bölümümüz ? Tanışma BölümüHerkese merhaba tavsiye üzerine üye oldum.
aynen yaaaaaasiteye öyle bir alıştık ki anlatamam instagramı unutturdu bize.
İtibar Puanı:
İnstagram neydiii kızz? 😂 😂siteye öyle bir alıştık ki anlatamam instagramı unutturdu bize.
İtibar Puanı: