- 25 Tem 2019
- 74
- 26,655
- 83
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
?kaliteli mobilyayı uygun fiyata veren mobilya firması.
ben açıkcası fiyat açısından beğeniyorum, ürün çeşitliliği ve bu sıralar sürekli mağaza açmalarıda ilerleme kat ettiğini gösteriyor. Bence uygun fiyata kdv indiriminden faydalanabileceğiniz bir firma.
böyle giderse modalife türkiyenin en çok satış yapan mobilya şirketi olur. siz farkında olmayabilirsiniz ama internet e oldukça önem veriyorlar![]()
İtibar Puanı:
yeni akıtmıydı neydi bir site var orda hergün reklamları oluyorindirim felan yapıyorlar sürekli bence bir bakmalısınız.
İtibar Puanı:
iyi değil ama bir çok firmadan daha iyi olabilirbence kaliteli değil ama idare eder
Çok kötü değil bence fazla kötülemeye gerek yokÇok kaliteli değil belki ama fiyatına göre güzel mobilyaları var tavsiye ederim.
Orta düzeyde bir kalitesi var.Kalitesi nasıl merak ediyorum
İtibar Puanı:
Zaten uygun fiyatlı mobilyalar artık daha çok tercih edilmeye başlandı.böyle giderse modalife türkiyenin en çok satış yapan mobilya şirketi olur. siz farkında olmayabilirsiniz ama internet e oldukça önem veriyorlar![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
? ? ? ?![]()
ModaLife Mobilya
Modalife mobilya, 1995 yılından bu yana panel mobilya, koltuk, kanepe, köşe takımları ve benzeri ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktadır.www.mobilyatakimlari.com