Bülent 

Emektar Üye
Platin Üye
8 Nis 2021
391
125,009
93
Eskişehir

İtibar Puanı:

Momento Max
Momento Max Filli Boya Momento Max Silikonlu İç Cephe Boya 2,5 lt Açık Krem. Momento max mat renk sevenler için üretilmiş bir boyadır.

Filli Boya’nın yenilikçi Aktif Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, soft mat ve soft dokudaki renkleri ile, dekoratif su bazlı VOC uyumlu silikonlu son kat iç cephe boyasıdır.

SARFİYAT : 1 LT İLE TEK KATTA 13-18 M2 ALAN BOYANABILIR

Momento Max Özellikleri
Kendine özgü soft mat® dokusu ile uygulandığı ortamlara eşsiz dekoratif özellik kazandırır. Silinme ve sürtünmelere karşı dayanımı arttırılmıştır, sık kullanılan alanlarda dahi önerilir. Aktif Silikon Teknolojisi ile Momento Max yüzeyde oluşabilecek kirlere karşı üstün dayanım gücü kazandırılmıştır. Defalarca yıkandıktan sonra dahi ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve özelliklerini korur. Kolay uygulanır ve yüzeye yayılır, işçilik tasarrufu sağlar. Yüksek örtücülüktedir. Uygulandığı yüzey ile bütünleşir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Su bazlı olması nedeni ile rahatsız edici bir kokusu yoktur ve çevre dostudur.

Momento Max Uygulanacak Yüzeyler Alpina Max, iç cephe eski-yeni boyalı/sıvalı, tavan, duvar, alçı, macun, alçıpan, betopan, OSB, cam tekstili yüzeyler ve boyanabilir duvar kağıdı üzerine uygun astarlama işlemi tamamlandıktan sonar uygulanır.

Momento Max Uygulama yapılacak yüzey her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan arındırılarak sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek duruma getirilmelidir. Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmeli (28 gün), gevşek sıva tanecikleri yüzeyden raspa veya benzeri yöntemlerle temizlenmelidir.

Gerekli yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalıdır. Eski boyalı (su-solvent bazlı) yüzeylerin tamamına hafif zımpara yapıldıktan sonra astar uygulamasına geçilmelidir. Bu yüzeylerde veya ilk defa uygulama yapılacak yeni sıvalı iç yüzeylerde Momento Dönüşüm Astarı veya Momento Pigmentli Astar kullanılmalıdır.

Alçı, kireç, badana, gaz beton gibi emici ve tozuma karakterli yüzeylerde Momento Konsantre Astar veya Momento Şeffaf Jel Astar tek kat olarak tarama ve perdahlama yapılmadan uygulanmalıdır. Kireç üzerine direkt uygulama yapılmamalıdır.

Çok kirli yüzeylerde boyanın örtücülüğünü artırmak amacıyla 1 kat Kapatan leke örtücü boya uygulandıktan sonra, bir kat Momento Dönüşüm Astarı ile astarlanmalı ve bir veya iki kat halinde son kat boya uygulanmalıdır.

Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir. Ürünlerimizin, 30.06.2007 tarih 26568 no.lu İnşaat Genel Teknik Şartnamesi-ne uygun yapılan alt yapı yüzeylerinde uygulanması gerekmektedir.

Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo!

Tel: 0535 654 25 23

Adres: Ertuğrulgazi mah ertuğrulgazi caddesi no 4 / Eskişehir / Türkiye
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Momento Silan ve Momento Max arasındaki fark momento max ın mat olması mı sadece?
Boyacı değilim ama forumda bir sürü boyacı var bu boyacıların işi ne acaba, bu sorunuza cevap vermiyorlar gerçekten ben anlamıyorum iki tane cevap yazacak yazmıyorlar boyacıları şiddetle kınıyoruz... @Bülent 💁🏌️
 
Geri
Üst Alt