Netflix Dizi Önerisi

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 213 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    213

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

DianeSpula

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Eki 2020
11
1,660
78

İtibar Puanı:

1. Stranger Things
Stranger Things, Matt ve Ross Duffer tarafından oluşturulan ve Netflix tarafından yayınlanan bir bilim kurgu-gerilim dizisidir. Dizi, 1983 yılında bir küçük kasabada yaşayan bir grup çocuğun serüvenini konu almaktadır. Bir gün, en yakın arkadaşlarının kaybolmasıyla, özel özelliklerden yararlanarak dizi karakterlerinin üzerlerine son derece gizemli bir güç düşmesiyle karşılaşırlar. Bir tür paralel evren olan karanlık kuvvetlerin gerçekliğinin habersizliğinin keyfini çıkarmak için kötü olan ve iyi olan katılırlar.

2. Breaking Bad
Breaking Bad, Vince Gilligan tarafından yaratılan ve Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn ve Dean Norris dahil olmak üzere ödüllü bir kadro ile devam eden korku dizisidir. Walter White, meslektaşı arkadaşı Jesse Pinkman ve hasta maddenin teknik eksperti Mike Ehrmantraut'un kurdukları kötülüğe karşı koymaya çalışan bir örgüttür. Ancak dizi, İsa'yı cansız cesetleri toplamaya-karga olarak tanımlanırken, bu sefer onlara benzemek üzere Walter ve Jesse oynama riski ile gerilim macerasıyla başlar.

3. Ozark
Ozark, Netflix tarafından oluşturulan ve Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner ve Sofia Hublitz tarafından canlandırılan bir suç dramı dizisidir. Dizi, ticaret yapmak için bir yatırım ekibi olan Marty Birdman için maceraya odaklanmaktadır. Dizide Marty'nin güvenilir ortakları var, ancak her şey değişebilir. Marty'nin bu yakın çevresindeki tehlikenin kaynağının yanlış insanlarla çalışmaktan kaynaklanan hatalar mı? Yoksa ailesinin sahte hareketlerinden midir?

4. Peaky Blinders
Peaky Blinders, Steven Knight tarafından oluşturulan ve Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson ve Annabelle Wallace dahil olmak üzere ödüllü bir kadro ile devam eden bir drama dizisidir. Bir uyuşturucu ve silah ticareti yapan gangünün bir üyesi olarak, Shelby ailesi arasında arka planını izler. Birbirlerine karşı fazladan mesafeyi korumayı amaçlayan aile üyeleri, Bir İngiliz casusuyla çatışırken, pek çok farklı şehir arasındaki hayatta kalma mücadelesine girerler.

5. Better Call Saul
Better Call Saul, Vince Gilligan tarafından oluşturulan ve Bob Odenkirk tarafından başrol oynadığı kriminal bir dram dizisidir. Saul, çoğunlukla Breaking Bad'de tamircisi ve sürücüsü olan Jimmy McGill (Saul'ün kötü erkek kardeşi) olarak bilinir. Saul, Breaking Bad'in arkasındaki dağınık ve manipülatif hukuk çalışanıdır. Albuquerque'daki hukuk ajitasyonları neredeyse eşi benzeri olmayan Saul'dan beklenir.

6. House of Cards
House of Cards, Michael Dobbs tarafından yazılan ve Kevin Spacey ve Robin Wright tarafından oynanan kemikleşmiş bir politik drama dizisi olarak karşımıza çıkar. Dizide, ilerleyen dizideki limanın durumu ne olursa olsun, daha güçlü kararlar almayı ve sıkı denetimi amaçlayan katı bir politikacı olan Francis Underwood'un her harekette ikinci planları olduğu ortaya çıkar.

7. The Crown
The Crown, Peter Morgan tarafından geliştirilen ve Claire Foy tarafından canlandırılan bir tarihsel drama dizisi olarak karşımıza çıkar. İlk bölümler, İngiliz Kraliçesi II. Elizabeth'in tahtan sürüklenmesi, çiftin uzun birçok savaşının ve onun altına inen ekonomik göçlerin etkisi altında hükümetinin yüksek politikasını takip etmesini gösterir. Kraliçe sonunda devletin yönetim yollarını kendisi belirleyerek halkın desteğini arttırmak için genel bir alana çıkacak.

8. Narcos
Narcos, Chris Brancato tarafından yaratılan ve Wagner Moura tarafından başrol oynadığı korku ve gerilim dizisidir. Dizi, kötü olanının beşiğini oluşturan Latin Amerika'nın sıkıntısına odaklanmaktadır. Köhnemeyer, Kolombiya'da hızla ilerleyen baronların ilerlemelerinin izlenmesi için DEA ajanlarından oluşan ekibe liderlik etmektedir. Köhnemeyer ve DEA ekibi, hem kendi hem de başkalarının yaşamlarını tehlikeye atan uyuşturucu baronlarının yaptıkları hareketleri izlemek için uzun bir yolculuğa çıkar.

9. Mindhunter
Mindhunter, David Fincher tarafından geliştirilen ve Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv ve Hannah Gross tarafından oynanan gerilim dizisidir. Dizi, FBI ajanı Holden Ford ve partneri Bill Tench'in 70'li yıllarının psikopat profilciliğiyle ilgili kariyerinin başlangıcını izler. Ford ve Tench, genel olarak çağdaş Rusya'dan ABD'ye kaçan adamlar da dahil olmak üzere çeşitli suçluların beyinlerinin işlenmesinde FBI'ın konuşulan çalışma alanının rahatsızlıklarını aramaya başlar.

10. Black Mirror
Black Mirror, Charlie Brooker tarafından oluşturulan ve çeşitli oyuncuların oynadığı bilim kurgu dizisidir. Her bölüm, gerçek hayat skandallarının yansımasından esinlenerek, teknolojiye, insan psikolojisine ve insan ilişkilerine karşı açık bir komik gerilim dizisidir. Dizi, her bölümde çarpıcı look and feel'leri, ölümcül kaynakları ve çarpıcı tesirleri ile yükselir.
 
Geri
Üst Alt