Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 174 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    174

Meryem Kurt

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Haz 2020
14
3,212
78

İtibar Puanı:

Ocasso Mobilya Kimin?
Ocasso Mobilya diye bir Mobilya firması varmış aranızda önceden duyan oldu mu? Bu Ocassı Mobilayayı bugün birkaç yerde görünce bende merak ettim konu açayım dedim. Ocasso Mobilya ne zaman kurulmuş ve kime ait bilgisi olan var mı?
 

Sude Aslan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
12 May 2020
18
4,122
78

İtibar Puanı:

Sen deyince bende hemen koşup baktım. Ocasso Mobilyanın sitesinde hakkında bölümünde şöyle bir bilgi var

Ocasso hayatı daha anlamlı kılmak için hazırladığı konseptler ve sunduğu mobilyalarla yaşam standardınızı yukarı çekmek için üretim yapan bir mobilya markasıdır. Oturma gruplarından yatak odasına, göz alıcı konseptlerden evinize tarzınızı yansıtabileceğiniz dekorasyonlara kadar aradığınız birçok yenilikçi yaklaşımı evinize taşır.
Üretim Kapasitemiz
OCASSO, sektöründeki alanında dünya’nın en yeni teknolojilerini kullanarak, inovatif ve teknoloji üssü 80.000 metrekarelik İnegöl ‘de bulunan fabrikasında üretim ve ar-ge faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Üretim sahası üstün Alman teknolojisi Homag üretim makinaları, robot ve üretim bantlarının yanı sıra Venjakop boya hattı ile donatılmıştır. AR-GE den başlayan süreçlerimiz uzman bir kadro ile ürünleştirilmektedir. Uluslararası kalite, tasarım ve üretim standarları ile Ocasso Türkiye ve Avrupa’da en yenilikçi, modern mobilya üretim fabrikasıdır.
Tarzını Yansıtır O!
Herkesin beğenisinin oldukça farklı olduğunu bilir… Ocasso bu farklılıkları göz önünde bulundurarak yeni çözümler üretir. Bu yenilik ve modernlik Ocasso’nun geniş ürün yelpazesi ile birlikte tüm evinize yansır. Ocasso; sağlamlık, kalite, şıklık, ulaşılabilir olma ve aradığınız farklı tarzları karşılar ve zamanın ötesindeki çizgiyle size ulaştırır. Ocasso birçok farklı mağazasıyla müşterilerine kesintisiz bir hizmet sunar. Yalnızca satış anında değil, satış sonrasında da müşteri memnuniyeti sağlamak birincil hedeflerindendir.
Zamanın Ötesinde Tarzlar!
Ocasso, modernliği estetikle bir araya getirerek evinize taşır. Aksesuarları, koltuk takımları, oturma grupları, yatak odası ve diğer birçok seçeneğiyle evinizi baştan aşağı yeni bir enerjinin kaynağına dönüştürür. Kullanılan malzemeler, renkler, tasarımlar ve diğer tüm özellikleriyle benzersizdir. Aradığınız; dinamizm ya da country style, rahatlık ya da sağlamlık, huzur ya da hareket… Ocasso’da hepsini bir arada bulabilirsiniz.
Yüzlerce Seçenekle Yüzler Güler
Ocasso, hiçbiri bir diğerinin benzeri olmayan, tüm detaylarına kadar müşterilerinin ihtiyacını yansıttığı mobilyalarıyla zengin bir çeşitlilik sunar. Size sadece evinizin keyfini çıkarmak ve yıldız gibi parlamak kalır. Çünkü bu evin yıldızı sizsiniz!
 

Selin

Emektar Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Haz 2019
343
109,777
93
Izmit

İtibar Puanı:

Ocasso Mobilya isim olarak bence çok güzel bir isim tercihi olmuş. Ben çok beğendim. İnternette biraz bakınca 2 tane reklam filmine denk geldim.



Güzel bir mobilya firmasına benziyor sanki :D Yani öyle kenarda köşede uyduruk mobilya firmaları gibi değil.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt