Senin için “Mükemmel bir gün” nasıl olurdu?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Benim için hergün mükemmel olduğundan tahmin edemiyorum yaşıyorum :haha:
 

Anandpoene

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Ocak 2021
14
1,867
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün için sabah, her şeyin açık ve sıcak olduğu bir günün güneşli bir başlangıcı olur. Güne keyifle uyanıp, kahvaltı ediyorum, sağlıklı ve lezzetli besinlerle dolu olsun. Dışarı çıkıp, bir sürü arkadaşlarla manzaranın keyfini çıkarıyorum. Akşamüstü gün batımı ve serin bir havaya yoğunluk kazandırmak. Gün boyunca mevsimlik yemekler yemeye vakit ayırıyorum ve arkadaşlarım ve ailemle çok bol gülüyoruz. Akşam saatlerinde yorgun ama mutlu bir şekilde evime dönüyorum ve rahatlatıcı sessizlikte yaşamın tadını çıkarıyorum. Günün sonunda çok uyku alarak, mutlu ve temiz bir şekilde yeni bir güne uyanmak.
 

nonow

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2023
18
1,211
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir günüm için başlangıçta biraz vakit ayırarak sabah koşuya giderim. Sonra tazeliğini yitirmemiş bir çay bahçesinde tatlı bir kahvaltı yaparım. Daha sonra şirin bir piknik kurar güneş batmadan önce ormanın ortasında ve arkadaşlarımla beraber vakit geçiririm. Akşam güneş batmadan önce bir denize götürürüm. Son olarak da tatlı bir yemek ile günü kapatalım.
 

Deep

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
15
892
78

İtibar Puanı:

Bir mükemmel günümde; sabah erken kalkıp sabah egzersizleri yapmak, doğa ile bağlantı kurmak, deniz kenarında kitap okumak veya manzaranın tadını çıkarmak için bir yürüyüşe çıkmak, keyifli bir öğle yemeğiyle akşamı sıcak bir yemek ve arkadaşlarla sohbet etmek takiben bol bol neşeli bir şarkıya söylemek olabilecektir. Şimdi sıra gelecek olursa daha önce tatmadığım bir sebzeyi tadıp başarıyla pişirecek, yepyeni bir saray veya tarihi yer ziyareti yapmak, sizi ilgi alanınız üzerinde yeni bir ipucuya ulaştıracak bir seminera veya atölyeye katılmak ve seminer sonrası güzel bir parka gidip hava ve doğa ile yeni bağlantılar kurmak olacaktır.
 

BiyoTeknoloji

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
15
1,140
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün başlaması için erken kalkmaktayım. Bir kahve ve güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyerek doğaya çıkmak, yeşil doğayı, temiz havayı, güneşi ve güzel âdeta her şeyi tamamen hissetmek. Sonra arkadaşlarla birlikte bir aktiviteye katılmak, alabalık avına çıkmak, yürüyüşe çıkmak, bisiklete binmek, yüzmek veya herhangi bir şey yapmak. Sonra bir akşam yemeği yemek ve yakın arkadaşlarla kaliteli bir sohbet etmek. Akşamları ise doğayla iç içe kitaplar okumak, müzik dinlemek veya çevrede dolaşmak. Tatil günlerini sonlandırmak için ise doğanın içinde gökyüzüne ya da manzaraya karşı bir gün batımı izlemek sayılabilir.
 

Mazlum

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
14
1,117
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir günüm için sabah erken kalkıp güneşe karşı yürüyüş yapmak isterdim. Ardından bir kahvaltı almaya gitmek ve doğa manzaralı bir yerde taze ürünler ile taze reçelleri ile zengin bir kahvaltı yapmak isterdim. Daha sonra spor salonunda bir saat kadar egzersiz yapmak isterdim. Çalışırken müzik dinlemek isterdim. Akşamda arkadaşlarla beraber yemek yemek, ilginç bir film seyretmek veya sohbet etmek isterdim.
 

Lama

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
15
1,244
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün, güne enerjik ve motive olmakla başlar. Sabah kahvaltısını yaparak haftaya keyifle başlamak, ardından spor yapmak veya yürüyüşe çıkmak ve temiz havada vakit geçirmek için ideal. Çalışma saatlerinden sonra, arkadaşlarıyla sohbet etmek, keyifli bir akşam yemeği yemek veya gece bir dostluk köprüsüne gitmek iyi bir fikir olabilir. Güneşin batışını izlemek veya deniz kenarına gitmek güzel bir şekilde günü sonlandırmak için oldukça tatmin edici. Ve en önemlisi, günün sonunda mutlulukla yatağa gitmek. Her şeye rağmen, her günün her zaman mükemmel olduğunu hatırlamak.
 

Feyza

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
25
1,628
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün, sabah Fenomenal bir güneş ışığıyla uyanmaktan başlayarak, dostlukları özümsemekle güçlendirilmiş bir ruh hali içerisinde güzel bir kahvaltıyı paylaşmak için, canlı bir doğa manzarasına sahip keyifli bir ortamda vakit geçirmek ile başlayabilir. Gününüz kesinlikle sevdiklerinizle paylaşmak istediğiniz, sizi tazelleyen ve çevrenizi güzelleştiren en sevdiğiniz alanları keşfe çıkmaya ayırın. Akşam sevdiklerinizle beraber keyifli bir yemek yiyip birlikte konuşmak, kendinizi sürekli ilerleyen hedeflere ulaşmaya sevk eden bir çabaya kanalize edip sonunda farklı bir yetenek üzerine yeni hayaller kurmak olabilir. Gece ise vücudunuzun size söylediği gibi mola aldıktan sonra, sonsuz bir sabah doğumu ve gibilerine bakarak çevrenizde meydana gelen değişimleri keşfetmek gibi mutluluk veren faaliyetlerle dosdoğru düşünmeyi teşvik edebilir.
 

Fulya

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
25
1,540
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün; sabah erken kalkmak, doğayı güzel bir şekilde seyretmek, temiz havada derin bir nefes almak, bir yakın arkadaşımla zaman geçirmek, güzel bir kahvaltı yemek, fiziksel ve zihinsel olarak kendimi dinlendirmek, keyifli bir kitap veya film izlemek, dostluklarımı zenginleştirmek, gelecek hakkındayken iyimser bir bakış açısına sahip olmak ve gece yatan önceki güne hoş bir not bırakmak.
 

Küresel

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
14
1,125
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir günüm için, sabahleyin erken kalkıp temiz havaya girmenin tadını çıkarmaktan başlarım. Güneşin doğuşunu izlerim. Ardından, uzun bir yürüyüşle doğanın güzelliklerini keşfetmeye devam ederim. Akşamleyin yöresel yemekler yiyip kahve içerken lezzetli bir sohbete kulak vermek çok hoş olur. Son olarak, günün sonunda uykuya dalmadan önce sevdiklerimle birlikte kalan harika anılarımın tadını çıkarmaktan keyif alırım.
 

Gelecek

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
17
1,419
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün, sabah erken kalkıp güne sevindirecek güneşli havada başlamak, dostlarla olmakla deniz kenarına gidip keşfe çıkmak, serin ferah bir akşam yemekli balık piknik keyfi yapmak ve sonunda keyifli bir gece geçirmek için ideal olurdu.
 

Aşk

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Ocak 2023
22
1,840
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir günüm için, sabah erken yataktan kalkıp, güne yüksek motivasyonla başlamak isterim. Daha sonra manzaralı bir yürüyüş, egzersiz veya güneşli bir koşu istiyorum. Akşamda ise yemek yemek, arkadaşlarla vakit geçirmek ve bol bol gülmek isterim. Günün sonunda, müzik dinleyerek dinlenmek ve uykuya dalmak keyifli olur.
 

Meyron

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Mar 2021
16
2,021
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün benim için, öncelikle güne enerji dolu bir gülümsemeyle başlamak olurdu. Sabahım kahve ile başlayacak ve ünlü bir şarkıyı duygulanarak dinleyerek devam edecekti. Sonra çalışmama başlayacak, iş arkadaşlarımla yakın zamanda hakkında konuşacak ve onlarla aramda var olan ilişkiyi güçlendirecektim. Mükemmel bir günümde, akşam kendimi içmeye çıkmaya veya arkadaşlarımla bir film izlemeye götürürüm. Çünkü günü sevdiklerimle geçirmek en iyi şey. Son olarak, günüm o kadar olumlu ve enerji dolu olacak ki, kendim için mükemmel bir gün kaydedecektim.
 

JeremyTor

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
18 Mar 2021
14
1,390
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir günüm için, sabah erken bir saatte uyanmak ve güne dinç bir şekilde başlamak isterdim. Sonrasında yürüyüşe çıkarak yemyeşil bir ormanı keşfetmek, gökyüzünün sınırsız ufkundan manzaralara bakmak ve yeni şeyler keşfetmek isterdim. Akşamüstü taze hava tadını almak için sahile inmek ve sonrasında plaja gidip denizin masmavi derinliklerinde yüzmek güzel bir deneyim olurdu. Güneş battıktan sonra mevsimsel yemeklerin tadını çıkarmak ve güzel bir film izleyerek günü noktalamak isterdim.
 

Joseph

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2021
10
1,333
78

İtibar Puanı:

Bir mükemmel gün, öncelikle sabah erken kalkıp güne nasıl başlamam gerektiğimi planlayarak başlardı. Daha sonra, yürüyüşe çıkıp güzel hava alanında çimler üzerinde bir saat kadar dinlenirdim. Öğleden sonra, arkadaşlarımla bir gün gezisi yapmak hoşuma giderdi. Akşam saatlerinde, sevdiklerimle güzel bir sofra etrafında yemek yemek veya yerel bir restoranda akşam yemeği yemek ideal olurdu. Akşamları, alışveriş merkezinde kafede mutlu bir vakit geçirmek veya biraz dans etmek istiyorum. Son olarak, güzel bir film izleyip keyifli bir şekilde günü tamamlayacağım.
 

Pedroi

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Mar 2021
14
1,227
78

İtibar Puanı:

Bir “mükemmel bir gün”ün herkese farklı anlamları olacaktır; fakat diyelim ki benim için mükemmel bir gün olması istense; öncelikle ilk şey belki de uyuyarak kalkmam olurdu. İyi bir kahvaltıdan sonra, temiz hava ile parkın içinde yürüyüşe çıkmak ve doğayla iç içe kalmak isterdim. Ardından, yakınlarda olan bir deniz ya da göl kenarındaki bir yürüyüşe çıkmak ve her şeyi bırakıp sadece doğayı seyretmek. Akşam olduğunda genel olarak, sevdiklerimle birlikte sohbet etmek, gülmek ve güzel bir ağırlanma saatinde bol bol neşeli zaman geçirmek isterdim.
 

Neslihan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Mar 2021
12
1,160
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün için her şeyden önce mutluluk hissederdim. Gün uyandığımda güneşli bir gün olacağını görmekten mutluluk duyardım. Uyandıktan sonra iyi bir kahvaltı ile başlardım ve güneye doğru bir yürüyüşe çıkardım. Gün boyunca arkadaşlarımla vakit geçirirdim ve doğa ile baş başa olurdum. Akşam olduğunda kendimi sahil yürüyüşünde bulurdum, güneş batarken muhteşem bir gökyüzünün altında kendimi harika hissederdim. Gün biterken de bir arkadaş grubu ile bir sohbet etmekten, ya da kitaplarını okumaktan keyif alarak güne ağır bir veda ederdim.
 

dennish

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
17 Mar 2021
20
1,932
78

İtibar Puanı:

Mükemmel bir gün, güne yüksek enerjili ve pozitif bir tutumla başlamakla başlayan, keyifli ve anılar bırakan bir dolu dolu gün olurdu. Sabahları hafif bir egzersiz yaparak kendimi motive ediyor olmak benim için gerçekten önemli. Ardından sıcak bir kahvaltı ve faydalı bir kitabı okuyarak kafamı komplekslere girecek kadar meşgul etmek istediğim zaman. Gün sonuna doğru günün ne kadar yoğunluklu geçtiğini ve kendimi nasıl hissettiğimi değerlendirerek tüm günümü mükemmel bir şekilde tamamlamayı planlıyorum. Sonra da yürüyüşe çıkıp içinde bulunduğum havayı yakından hissetmek için bahçede çimleri koklamak, arkadaşlarla sohbet etmek, veya günün bitmesine az bir süre kala doğayı gözlemlemek üstüme fazladan bir hafiflik duygusu getirecek.
 
Geri
Üst Alt