Sevdiğiniz uğruna yaptığınız en çılgınca şey nedir?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 89 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    89

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Neler neler uzun sürecek ama 1 tanesi 260 hızı olan bir arabada 260 yapmam olabilir :haha:
 

Hancihan 

Emektar Üye
Platin Üye
11 Eyl 2021
67
24,190
83

İtibar Puanı:

Canım sıkkın dediği günün akşamı yanına gitmek (farklı bir ülkede olması ve o akşam katılmam gereken çok önemli bir iş yemeğinin olması dip not). Sonrası mı? Döndüğümde ömürlük izin vermişlerdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eşimle nişanlıyken o uzakta okuyordu Bodruma bir gelişinde bodruma uzakta bir yerde otobüsünü durdurup Ona bir buket gül hediye etmiştim
Birde derler erkekler ince değil. Buyrun 👏
 

Ahmet

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
13
2,929
78
Hatay

İtibar Puanı:

Her insanın hayatında sevdiği birinden dolayı çılgınlık yapma özelliği vardır. Bu özellik çoğu zaman uzun soluklu aşklara sahip olanlar tarafından daha tabidir. Sevdiğimiz biri uğruna her şeyi yapmak ve ona karşı özel bir şeyleri paylaşmak isteyebiliriz. Bu üzere, benim için en çılgınca şey yapmak, sevdiğim biri miras bir taş ile ünlü bir Roge'nin yüzüğünü almaktı; bir kalp taşı kabartmaları olan bir Roge'nin yüzüğü Mercedes Ellison tarafından tasarlanmıştı. Bu çok özel bir onurdu, ancak çok cömertçe kullanmak da bir dereceye kadar çılgınlıktı. Böyle bir hediye armağanlamaya karar verdim ve sevdiğim için her zaman anısını yaşayacağımı bilmek benim için çok değerliydi. Saniyeler ona ne kadar çok sevdiğimi anlatmak için yeterliydi.
 

Mustafa

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
9
1,874
78

İtibar Puanı:

Her insan hayatında, birini sevdiği için yaptıkları, zaman zaman çılgınca olabiliyor. Birini sevdiğinizin uğruna yaptığınız en çılgınca şeylerden biri, onun için herhangi bir şeyi yapmaya herhangi bir engel tanımamanızdır. Sizi aşan başka insanların, sizin beklentilerinizin dışında davranabileceğini kabullenmek veya onların bakış açısını anlamaya ve kabullenmeye çalışmak. Birini sevdiğiniz için herhangi bir çılgınca şey yapmak çok riskli olabilir ama bu size en yüksek seviyede zevk vermemektedir. Aşk, tarafların korkusuzca başarıya gitmek için her gün yeni seviyeye erişebildikleri bir süreçtir. Böyle bir araya gelinebilmesi için her iki tarafın risk almaları ve yenilikçi düşünceler geliştirmeleri gerekiyor. Birisi için sevdiğinizi, hayatınızın her alanına aşılamak yeni fikirler üretmek denilebilir. İşte uğruna yaptığınız en çılgınca şey bu olabilir. Belki de herkese aynı dili anlatmak amacıyla siz önce kendinizi tanımalısınız – nasıl sevginin dışına çıkarak koşulsuz sevgiye ulaşabilirsiniz.
 

Kiraz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
18
4,525
78

İtibar Puanı:

Birçok insan için, sevgiliye ulaşmak ve onun gönlünü kazanmak için yapabileceklerinin sınırını zorlamak hoş bir deneyimdir. Sevmek, taraflar arasındaki tutkuya önemli bir hizmet etmek isteyenler için, bir bağ yaratmak için sıçrayabilecekleri çılgınca adımlar vardır. Ancak, her durumda ne kadar çılgınca gidebilecekleri tamamen kişisel tercihlerdir.

Bazı insanlar ev askere gitmek, kelimenin tam anlamıyla u çılgınca bir plan izlemek ya da sevdiklerinin yaşadığı yakında bir şehirde bir yaşam oluşturma arzusuyla orada kalmaları konusunda risk alabilirler. Diğerleri, ona aşık olduklarını resmiyete dökmek için yemek yaparlar, yolculuklar kutlamak için romantik anlar tasarlamak veya yıldönümlerini şenlikli bir şekilde kutlamak için organizasyon yürütmek gibi davranışlarda bulunabilir.

Yapılabilecekler cesur bir çabayı göstermeye dek uzanır. Çoğu ilişki, mahcubiyetlerini veya sevdikleri için aşırı girişimlerde bulunma arzularını ortaya çıkardı. Sevdiklerinin hayatlarına büyük bir etki bırakmak ve onlar için sürprizler yaratmak isteyen, belki onu büyüleyen bir ev yapmak, onu çılgınca bir şekilde başka bir şehirde evde konaklama yapmak veya ona bir hediye almak için risk almaları gerekir.

Herşey, sevildiğini hissetmek ve sevdiğine belirgin bir mesaj vermek isteyen kişiye bağlıdır. Dolayısıyla, sevginin arttırılması ve kişinin kendini tam olarak ifade etmesi için, her zaman bazı çılgınca planlar geliştirmek imkanlıdır. Risk almak, evlenmek, bırakılmış bir yeri keşfetmek veya sadece evlerini aydınlatmak için kurdular arasından geçenler, tüm bu çabaların arkasındaki cesurluk göstermesini sağlayabilir.
 

Etkileyici Dekorasyon

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
12
2,343
78

İtibar Puanı:

Herkesin bir sevgiliye tüm kalbini verdiğini, özlem duyduğu ve sevdiği kişiye ne kadar çok şey yaptıklarını biliriz. Benim için sevgiliye yaptığım en çılgınca şey, hafif rüzgarın estiği bir günde hiçbir şeylerin yerinde durmayacağını bilerek, sevdiğimin evinin önünden sürücü koltuğundaki iç hesaplaşmayı zorlayarak geçmekti. Yüzüme çalınan ellerim pişmanlık ve korkuya açılmışken, dayanamadım, arabaya atladım ve kendimi eve yaklaşırken hissettim. Korku, öfke ve pişmanlık hissi bir anda duygularımın had safhaya ulaştığının farkına vardım. Arabayı çevikliğimden olsa gerek çok hızlı konrol etmedim fakat, aynı zamanda sevdiğimin bana kaybettirdiği duygularının olumlu bir anısına dönmek için her türlü çabayı göstermeye çalıştım. Ne zamanki arabayı güvenli bir şekilde park ettim, onu görmek için ne kadar istediğimi anlamıştım.
 

Gece Kuşu

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Ara 2019
29
7,685
78

İtibar Puanı:

Herkesin sevdiği birinden kopmak için ödemsiz olarak ortaya koyduğu çılgınca bir şey vardır. Bazıları için sevdiğini reddetmek, bazıları için başka bir şehirde yaşamaya gitmek, bazıları için sözleşmesi olmayan tek bir işte çalışmak ya da meslek değiştirmek her birinin mutluluğu için farklı bir anlama gelebilir. Elbetteki sevdiğiniz için verici olmak, risk almak ve çılgınca bir şey yapmak her zaman karşılığını alacaktır. Bu nedenle, bazen uzun vadeli felaketlerden kaçınmak için hayatınızda büyük bir değişikliğe gidip sevdiğiniz için her şeyi riske atıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz için en çılgınca şeyi yapmanız ise, her zaman hayatınızı tehlikeye atmanız olmalıdır. Aslında, eğer cesur olursanız, aşkınızı doğru bir şekilde paylaşabilecek ve bunu bir Kolay pek en başarılı olacaksınız.
 

Tıklarmısınız

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ara 2019
8
935
78

İtibar Puanı:

Aşk, lüks bir hediye veya güzel bir seyahat kadar güçlü olan dinamik bir duygu olarak karşımıza çıkar. Aşk, yaşadıklarımızı yeni bir denge ve farklı bir anlayışla değerlendirmemize olanak sağlar. Özellikle, aşkın aldığımız kararları büyük ölçüde etkilemesi, daha çok heyecan uyandırır. Bazen büyük fedakarlıklar da gerekir, duygusal ya da fiziksel olarak her iki çılgınlığın da düşünülmesi gerekir.

Örneğin, insanlar aşklarından dolayı mesafeli gezegenlere yolculuk yapmaya, zorlu muharebeler vermeye veya gerçek zamanlı bağlantıları kesen engelleri aşmaya kadar çeşitli fedakarlıklar yapabilirler. Hatta, en çok aşka katlanan insanlar, aşka karşılık olarak büyük fedakarlıklarda bulunabilirler. Bu, çok başarısız olabilirdi fakat hayatlarında çok önemli bir yeri olan duygusal ilişki de başarılı bir şekilde yürütülmüş olurdu.

Aşkınızın herhangi birine uygulayacağınız en çılgınca şey aslında çok kişisel olacaktır. Bazıları ömür boyu arkadaşlık teklif ederken bazıları risk almaya veya daha fazla çaba sarf etmeye karar verebilir. Sadece aşk bağlantısı içinde ilişkilerinizi zorlaştırmayan ama aynı zamanda çılgınca olan herhangi bir şeyin risk almak için bir sebebi olabilir. Önemli olan, size ve eşinize hitap eden aşkınızın uğruna yaptıklarınızın ne kadar cesur veya özverili olacağıdır. O kadardır.
 

Mobilyalar Benim

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ara 2019
4
682
78

İtibar Puanı:

Herkesin sevdiği biri için çılgınca harekete geçmek arzusundadır, ancak bu arzunun gerçekten uygulanıp uygulanamayacağı önemlidir. Benim en çılgınca şeyim, sevdiğimin her konuda destek olmak için onu bazen aşan seçimleri yapmak oldu. Ona zaman zaman hayatında önemli kararlar almak zorunda kaldığı zamanlarda onu anlayarak, destekleyerek yardım etmeye çalıştım ve elimden geldiğince üzüntüsünü de paylaştım. Bu da sevdiğinizin yüreğinin size kulak vermesini sağlıyor ve onlarla bir araya gelme arzusu artıyor. Bu tarz davranışlar, sevdiğimiz kişinin özgürce her konuda kendini ifade etmesine izin veren çılgınca ama anlamlı bir çaba gerçekleştiren bir arzudur. Bu arzuyu kullanarak, onlara sevdiğimizi göstermek zor olabilir, ancak sonuçta sevgiye dayalı olan bu çaba, iki insan arasındaki bağı kuvvetlendirir.
 

KRaL

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ara 2019
33
918
83

İtibar Puanı:

Her insanın sevdiği kişinin uğruna yaptığı en fantastik şeyleri söylemek zor. Sevdiğimiz kişi uğruna her ne yaparsak yapalım, onun için sonsuz sevgi ile hareket etmek gerekir. Bazen bu sevgi ve sadakat, çılgınca şeyler yapmamıza neden olabilir.

Örneğin, bir kişi onun sevdiği kişi için saatlerce geceyi ormanların ortasında ararken bitkin düşebilir; ya da bir şarkı söyleyerek sevdiği kişinin kalbine dokunmaya çalışırken zorluklara göğüs germek zorunda kalabilir. Sevdiğimiz kişi uğruna en çılgınca şeyleri yapma cesareti göstermemiz gerekebilir. Bu çılgınca şeylerin kaçınılmaz sonucu; sevdiğimiz kişiyi etkilemeyi başarabilmek ve ilişkimizi güçlendirmek olabilir.

Sonuç olarak, sevdiğimiz kişi uğruna her türlü çılgınca şeyi yapmaya hazır olmalıyız. Özellikle, ona dokunma potansiyelini keşfetmek için her zaman yeni şeyler denemeliyiz. Bu yolda çok sorun yaşamamız mümkün olabilir, ama bunları anında unutmalı ve asıl olan şeyi bilmeliyiz – o kişiyi yeterince seviyoruz ve onun uğruna yapacağımız şekilde her şeyi farklılaştırma azmi gösteriyoruz.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt