Siyah Nokta Temizleme Cihazı

Ceyda Yılmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
14
1,801
78
İzmir

İtibar Puanı:

Selamlar Arkadaşlar
Siyah Nokta Temizleme Cihazı almak istiyorum ama çok kararsızım. Bazı kesim işe yaradığını diğer bir kısım ise hiç bir şeye yaramadığını söylüyor. Bir de bir çok marka ve özellik çeşitliliği olunca insan hangisini alacağına da karar veremiyor. Aranızda Siyah Nokta Temizleme Cihazlarından kullanan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu? ve Alırken nelere dikkat etmem gerekir hangi cihazı önerirsiniz? Siyah Nokta Temizleme Cihazları ile yaptığınız iyi veya kötü tüm tecrübelerinize ihtiyacım var şuan.
 

Eda Yıldız

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
12 May 2020
20
4,355
78

İtibar Puanı:

Eğer doğru kullanmasını bilirsen işe yarıyor. İşe yaramıyor diyenlerin çoğu nasıl kullanılmasını gerektiğini bilmiyor. Kullanım olarak en ideali yüzüne buhar banyosu veya duş yaptıktan sonra kullanman çünkü duş veya buhar banyosu yapınca gözenekler açılıyor ve bu şekilde temizleme cihazı ile temizlemen hem işe yarıyor hem de daha kolay oluyor. Ayrıca bir kısım yüzde kızarıklık yaptığını söylüyor bunun da gerçekleşmemesi için cihazı yüzünde gezdirirken aynı yerde 1-2sn fazla durma hep hareket halinde olursan kızarıklık meydana gelme ihtimali düşecektir. Siyah nokta temizleme cihazı olarak ise şuan Xiaomi markasının ki çok popüler olmaya başladı. Bir çok kişi alıyor ve fayda gördüğünü de aktarıyor. Bir çok marka var aslında diğerlerinin de kullanıcı yorumlarına bakarak karar verebilirsin.
 

Bahar

Bahar gibi
Platin Üye
30 Haz 2019
233
89,200
93
34
istanbul

İtibar Puanı:

Xiaomi inface Siyah Nokta Temizleme Cihazını kullanıyorum çok memnunum. Zaten internet de biraz kullanıcı yorumlarına bakarsanız çoğunluğun hep memnuniyet içerisinde olduğunu göreceksiniz :)
Bende Xiaomi markasının siyah nokta temizleme cihazını alsam mı almasam mı bir türlü karar veremiyorum. Kaliteli gibi duruyor ama emin değilim. Neyse bugün akşam bir bakayım uyguna bulursam alırım belki :D
 
Geri
Üst Alt