Tavsiye Televizyon Markası Tavsiyesi

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 121 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    121

Soner

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ara 2019
5
820
78

İtibar Puanı:

Televizyon Tavsiyesi
televizyon_tavsiyesi.png

Televizyon tavsiyesi bölümüne hoşgeldiniz, 2021 yılına girdiğimiz bu ilk günde yeni yılınızı kutluyorum. Televizyon tavsiyesi 2021 adlı forumumuz da Televizyon tavsiyesi nasıl olmalı? Televizyon tavsiyesi hakkında tüm detaylar sizlerle paylaşıyoruz.
Televizyon teknolojisi son birkaç yılda sıçramalara uğradı, bu nedenle bir yükseltme nedeniyle modern Televizyon satın alma deneyimi sizi şaşırtabilir. OLED mi yoksa bir QLED mi almalısınız? LED veya LCD mi? nasıl bir televizyona ihtiyacınız var?

Televizyonlar sadece görüntü, performans vb. (en ucuz modellerin hepsi en az 4K çözünürlüğe sahip), aynı zamanda HDR, OLED ve QLED gibi kafanızda deli sorular ve yepyeni teknolojiler var, ekran boyutu, Televizyon yerleşimi, Hdml giriş sayısı ve “Netflix var mı?” gibi temel sorularınız oluyor.

Bu soruları daha aza indirmek için, deneyimi daha az acı verici hale getirecek kapsamlı bir Televizyon satın alma rehberimizi okumaya devam ediniz, sizin için doğru Televizyonu seçmenize yardımcı olacağız.

En İyi TV 2020: Premium 4K Ultra HD Televizyon

4K TV'lerde sadece bir sorun var: Birçoğu o kadar çok var ki, hangisinin sizin için en iyi olduğunu bulmak neredeyse imkansız olabilir. Ancak kararsızlığın kuyusunu yıkmadan önce, gelin elimizden tutun sizi 4K Televizyon görüntüsünün mükemmelliğine giden yolda ilerlememize izin verin.

Amacımız, en iyisini sunmak ve sizler için test ettiğimiz, televizyonlarda uyguladığımız testleri sunmaya devam edelim..

Bu Televizyonlar şu anda mevcut olan tüm Ultra HD görüntü seçeneğinin en iyi seçeneklerdir - Amazon, Netflix, Disney +, Google Play Filmler, Apple TV ve Sky Q'nun beğenileri bu noktada 4K ile doludur. Ayrıca 4K Ultra HD Blu-ray satın alabilirsiniz..

Televizyon ekran boyutunu neye göre seçmeliyim?

Büyük ekran Ultra HD 4K çözünürlüğünün sayesinde yeni Televizyon dizilerinde 32 inç ve 40 inç modellerle daha büyük ekranlara çok fazla özellik var.

Ancak, daha büyük olanın daha iyi olduğunu düşünmek cazip gelse de, sizin için doğru olan setin boyutu, ekrana ne kadar yakın kalacağınıza ve izlediğiniz kaynak malzemenin çözünürlüğüne oldukça bağlıdır.

Televizyonlar da doğru mesafede oturuyorsanız, çok fazla ayrıntıya gerek kalmaz.

Öte yandan, TV'den çok uzakta oturduğunuzda, TV'nizin sunduğu görüntü kalitesinin ayrıntılarını almak için mücadele edeceksiniz. Buna gerek var mı?

Full HD TV (1080p) izlemek için, TV'nizin boyutunun ekrandan en az 1,5 ila 2 katı mesafe de oturmanız gerektiğidir. 4K TV'niz (ekran boyutunun yaklaşık 1,5 katına kadar) varsa, ekrana daha yakın oturabilirsiniz; çünkü yüksek çözünürlük sayesinde kaliteyi yakalarsınız.

Aşağıdaki mesafeler televizyon mesafeleri ile ilgili olması gerekenlerdir.
  • 65 inç - minimum 2,5 m (Full HD) veya 2,1 m (4K)
  • 50-52inç - minimum 2,2m (Full HD) veya 1,7m (4K)
  • 46 inç - minimum 1,9 m (Full HD) veya 1,5 m (4K)
  • 40-42inç - minimum 1,7 m (Full HD) veya 1,3 m (4K)
  • 32 inç - minimum 1,3 m (Full HD)

İstediğiniz Televizyon türünün (LCD, QLED veya OLED) TV boyutu hakkındaki kararınızı etkileyebileceğini unutmayın, bu nedenle aşağıdaki satın alma kılavuzunun bu bölümünü okurken bu yazdıklarımı hatırlayın.
Örneğin, OLED TV isteyenler, 55inç ve 65inç büyüklüğündeki seçeneklerin çoğuyla en az 48 inç baktığınızı bilmelidir. QLED alternatifi 43 inç boyutlarında mevcut olan biraz daha esnektir. 8K Televizyon ister misiniz?

2020 yılında 8K TV'lerin yılı olabilir, şimdi birkaç TV markasından çok makul 55 inç boyutlarını inceleyelim..

Samsung, son yıllarda 8K şarjına liderlik ediyor ve 2020 için en az sekiz yeni 8K TV'yi piyasaya sürdü ve üst düzey 4K TV ile aynı fiyat ile satışa sunuldu. Şirketin eski 8K modelleri olan Q900R ve Q950R de hala satışta.

Sony'nin 2020 8K TV serisi 5999 £ 'dan (7000 $) başlarken LG'nin daha pahalı 8K OLED seçenekleri de var .

8K Televizyon almaya nasıl bakıyorsunuz?

8K TV performansı için yeni bir kriter oluşturan, yerel içerikli parlak bir 8K görüntü üreten ve mükemmel bir yükseltme işi yapan Sony KD-85ZG9'u da test ettik . Söylemeye gerek yok, o zamanki aylarda yeni 8K setlerinin 8K gösterileri daha da etkileyici oldu.

Açıkçası, 8K içeriğinin olmaması, bazı kişileri kısa vadede makul bir şekilde erteleyebilir ve uyumlu HDMI 2.1 girişlerinin yokluğuna neden olabilir (Samsung, sahiplerine yeni bir HDMI 2.1 donanımlı One Connect Box sağlayacağını söylese de) mevcut). Sony, 8K TV'sindeki soketlerin HDMI 2.1 özelliklerine uygun olduğunu ve sadece tam olarak sertifikalandırılması gerektiğini iddia ediyor.

2020 yılında 8K TV'lerde bu bir sorun olmayacak, ancak ellerimizi yakalayana kadar (parmaklar geçti, yakında) jüri, sınıfının en iyisi 4K TV'leri satın almaya değip değmeyeceklerine karar verdi. Daha agresif fiyatlandırma en azından onların lehine çalışmalıdır.

Ne tür ekran: OLED, QLED veya LCD?

LCD panelde bir resim göstermek için genellikle beyaz LED'lerden oluşan bir arka ışık gerektiren LCD TV'ler, çok çeşitli ekran boyutlarında mevcuttur ve kısmen teknolojinin düşük üretim maliyeti sayesinde uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

OLED (Organik Işık Yayan Diyot), kendiliğinden yayılan parçacıklar kullanan bir panel teknolojisidir - bu nedenle arka ışığa gerek yoktur. Bu, OLED TV'lerin inanılmaz derecede ince olmasını sağlarken aynı zamanda ikna edici zifiri karanlık siyahlar, güçlü kontrast ve mükemmel izleme açıları sunar. LG, Sony, Panasonic ve Philips, dizilerinde OLED TV'li büyük markalardır. Genel olarak, bu markalar OLED Televizyonları mükemmel olmuştur, LG'nin orta sınıf OLED TV'leri son yıllarda mutlak favorilerimizdir.

QLED TV, bir LCD TV'dir, ancak arka ışık üzerinde kuantum nokta kaplaması vardır. Bununla birlikte, mevcut QLED'lerde kuantum noktaları (küçük yarı iletken parçacıklar) kendi ışıklarını yaymazlar. Bu nedenle, QLED TV'ler, geleneksel LCD'ler gibi, bir arka ışığa dayanır.

QLED TV'nin avantajları? Parlak canlı renkler, ayrıca parlak, keskin ve net ayrıntılı görüntüler elde etme edebilirsiniz. Samsung'un QLED'leri yıllar geçtikçe daha iyi ve daha gelişmiş hale geldi, OLED TV'lere iyi bir alternatif olarak mevcut ve geçen yıl Ne Hi-Fi oldukça önem kazandı.

Televizyon almadan önce okumanız gereken bu paylaşımı tavsiye ediyorum. (y) 👉 Bilgi - Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Peki sizin televizyon tavsiyesi nasıl olurdu? daha iyi bir televizyon tavsiyesi varsa lütfen paylaşır mısınız?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Covid

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
8
1,058
78

İtibar Puanı:

Akıllı TV önerileri
Listemizde yer alan modellere kısaca göz atalım.

Vestel’in 55 inçlik 4K çözünürlüğe sahip televizyon HDR özelliğiyle geliyor. Vestel 55UD8450 modelinde dahili uydu alıcısı da bulunuyor. Bu modelin 4.097 TL’lik bir etiket fiyatı bulunuyor.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Listedeki bir diğer akıllı televizyon modeli ise LG 49UM7100. 4K destekli bu TV modelinde de dahili uydu alıcı bulunuyor. Surround ses sistemi ile gelen televizyonda hem oyun izlerken hem de film izlerken içindeymiş gibi hissetmek mümkün. Ayrıca bu televizyonun 49 inç büyüklüğe sahip olduğunu da söyleyelim. Televizyon 4.799 TL fiyat ile satılıyor.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sony 55XG8577
isimli model listemizin üçüncü sırasında yer alıyor. 55 inç ekrana sahip model de UHD 4K desteği ile geliyor. Android işletim sistemi, 7.799 TL’lik fiyata sahip televizyon kullanıcısını mutlu edecek bir çok özelliğe sahip.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

65 inçlik büyüklüğe sahip LG 65SM9010 listemizin dördüncü sırasında yer alıyor. 4K özellikli televizyonda da dahili uydu alıcısı görev alıyor. Ayrıca, webOS işletim sistemiyle de geldiğini söyleyelim. Televizyon, 14.499 TL fiyata satılıyor.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Listemizin son sırasında yüksek bütçeye sahip bir TV modeli yer alıyor. 82 inç ekran büyüklüğüne sahip Samsung 82Q900RB, 8K çözünürlük ile geliyor. Yapay zeka destekli televizyon herhangi bir çözünürlüğü yükseltebiliyor. Televizyonun fiyatı ise 67.999 TL.
 

Louren

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
13
1,707
78

İtibar Puanı:

Televizyon tavsiyesi olarak bunları önerebilirim 5000 tl civarı.
  • LG 49UM7100PLB 49’’ 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
  • Samsung 50RU7400 50’’127 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV
  • Philips 50PUS7304 Ultra HD (4K) TV
  • Toshiba 55V6863DAT Ultra HD (4K) TV
 

Wishne

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Haz 2020
7
1,275
78

İtibar Puanı:

LED Televizyonlar
LED teknolojisi öncesinde hayatımızda olan LCD teknolojisi, panelde kullanılan kabin içi materyaller sebebi ile hem kalın hem de hissedilir ölçüde ağırdı. Değişen tüketici ihtiyaçları ve gelişen teknoloji ile beraber LCD paneller yenilenme yönünde zorlanmış ve panel aynı kalsa da (IPS ya da VA) arka ışık aydınlatma şekli olan FLORESAN ampüller yerine LED (Light Emitting Diode, Işık Yayan Diyot) olarak adlandırılan yüksek ışık değerli fakat düşük enerji maliyetli diyot teknolojisi kullanılmış ve böylece LED Televizyonlar hayatımıza girmiştir. Led TV, daha ince, daha hafif ve enerji tüketimi LCD’ye göre daha az olan bir teknolojidir.

OLED Televizyonlar
Son yıllarda gelişen teknolojiler LCD ve LED Tv’lerin ihtiyaç duyduğu arka ışık aydınlatmasını ortadan kaldırmış ve bu sayede yeni bir teknolojiye sahip olan OLED ekranlar hayatımıza girmiştir. OLED Tv’ler piksellerin kendi kendilerini aydınlatması nedeniyle OLED (Organig Light Emitting Diode - Organik Işık Yayan Diyot) ismini almıştır. OLED TV’ler daha iyi görüntü kalitesi sunması, daha az enerji tüketimi sağlaması ve teknolojisi itibariyle daha ince bir yapıya sahip olması ile hayatımızda büyük kolaylık sağlamıştır.

OLED Teknolojisi Nasıl Çalışır?
Her piksel kendi ışığını sadece gerektiği zamanda kendisi üretir ve sadece gerekli olan renk pikselini çalıştırır. Bu sayede diğer tüm panel türlerinden açık ara fark ile gerçeğe en yakın görüntü kalitesini sunar. Ayrıca diğer türlerde gerekli olan birden fazla görüntü katmanlarını ortadan kaldırarak sadece 3 katman ile en ince gövde yapısına sahiptir.

Tv’de arka ışık kaynağının olmaması nedeniyle kontrast değerinin sınırsız olmasını ve ışık üretimini yapan piksellerin kontrolünde kayıpsız bir tepkime süresinin olmasını sağlamıştır. OLED Tv’ler 0 (sıfır) tepkime süresi ve sonsuz Kontrast değerine sahiptir.
 

Lordmaster

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Haz 2020
28
7,042
78

İtibar Puanı:

Netflix İçin Önerilen 2019 Model Televizyonlar
  • Panasonic GZ2000 GZ1500 GZ1000 GZ950 GX940 GX900 GX800
  • Philips LED Philips : 6500 6700 6800
  • Samsung QLED 8K / QLED 4K / Premium UHD / Lifestyle TV Modelleri : Q950R Q90R Q80R/Q85R Q70R Q60R The Frame The Serif RU8000
  • Sony Sony BRAVIA: ZG9 AG9 XG9505 XG8505 XG8577 XG8588 XG8596 XG8599 XG8796
 
M

Mehmet Güneş

Kayıtsız Kullanıcı
Sony: Android Tv
Sony’nin Android TV’lerinin kaliteli akıllı Tv platformlarından birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Home tuşuna bastığınızda YouTube gibi video sitlerinden alınan görüntü beliriyor, hatta aşağıya doğru kaydığınızda Sony’nin hizmetlerini, Google Play Store, Google Play Music, Google Play Movies & TV, YouTube, Netflix kısayollarını ve diğer özelliklerini görebiliyorsunuz. Biraz aşağıda ise TV’nin giriş ve ayarları bulunuyor. Sony’nin Android TV’leri 16GB hafıza seçeneği ile geliyor ve bu, çoğu akıllı TV’dekinden fazla. Aşağıda bir kaç model mevcut tavsiye ederim.

  • Sony KD-65XD9305
  • Sony KD-55XD9305
  • Sony KD-65S8505C
  • Sony KD-49X8307C
  • Sony KD-65X8505C
 

Kaan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Ocak 2020
15
2,825
78

İtibar Puanı:

Merhabalar, ben kimseyi etkilemek istemem, burada kim ne almak istiyorsa onu alsın,
Burada modelleri belirleyin mağazalarda test yapın öyle kararınızı verin.
Herkez için bu geçerli sadece buradan alınan bilgi bazen yetersiz gelebilir.
Sm9010 şuan 55 inç TÜRKİYE stoklarında bitti mart ayında gelecek,
Bilginiz olsun geldiğinde kampanya başlar.
 

MadRascal

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
6 Tem 2020
12
2,696
78

İtibar Puanı:

Merhabalar, ben kimseyi etkilemek istemem, burada kim ne almak istiyorsa onu alsın,
Burada modelleri belirleyin mağazalarda test yapın öyle kararınızı verin.
Herkez için bu geçerli sadece buradan alınan bilgi bazen yetersiz gelebilir.
Sm9010 şuan 55 inç TÜRKİYE stoklarında bitti mart ayında gelecek,
Bilginiz olsun geldiğinde kampanya başlar.
Biraz medyacıyım hocam evimde ps4 mi box 4 vs multimedya cihazları var severim boyle cihazları . Beni pişman etmiyecek tv şuan sm9010 var ps5 de düşünüldüğü zaman eskimesin tv. Vakit ayırıpta cevap verdiğiniz icin teşekkürler mart ayında haber bekliyorum takipcisiyim konunun.
 

Pompom

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 May 2020
15
2,991
78

İtibar Puanı:

Biraz medyacıyım hocam evimde ps4 mi box 4 vs multimedya cihazları var severim boyle cihazları . Beni pişman etmiyecek tv şuan sm9010 var ps5 de düşünüldüğü zaman eskimesin tv. Vakit ayırıpta cevap verdiğiniz icin teşekkürler mart ayında haber bekliyorum takipcisiyim konunun.
Hocam bu bilgileri detaylı bir şekilde çalışmamız var LG TÜRKİYE ile en kısa zamanda özel video cekimi olacak daha sağlıklı bilgiler verilecek buradan, HDMİ 2.1 hakkında DOLBY ATMOS hakkında. Bunlar gerçek kullanıcı için çok büyük önem taşıyor ileriye dönük teknoloji bilen zaten düşünmeden direk kararını veriyor, Bilmeyen ve tam bilgi almak isteyen içinde detaylı anlatım olacak videolarda.Kim neyi alıyorsa bilerek alsın sonradan pişman olmasın.
 

Van

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ara 2019
15
3,517
78

İtibar Puanı:

Şahsen düşüncem, Samsung hareketli görüntü problemini çözmediği sürece alınmaz, 8 bin tl verip en üst q serisi tv alıyorsun, maç izleyemiyorsun.
Samsung da aynı şekilde çok da umursamıyor tüketici, belli bir sorun var ve yıllardır çözülmüyor. telefon konusunda samsung çok iyi LG çok kötü ama aynı konu tv ise LG daha iyi fiyat performans olarak. samsung bir tv alıp yanına görüntü desteği sunsun diye multimedya cihazı almak gerekiyor saçmalık.
Konu sadece panel ise diğer ucuz yollu firmaların ekranını alın, multimedya cihazı takın neden samsung tercih edilsin ki, zaten paneli onlardan temin ediyorlar.
Evet multimedya konusu şu an en önemli görüntü kaynağı ve samsung bunların çoğunu desteklemiyor, bunun dışında yazılım olarak da kapalı bir sistem ve istediğin uygulamayı yükleyemiyorsun. Android ile gelseydi daha iyi olurdu..
Şu an piyasada pahalı tv alınacaksa sony alınmalı, ucuz bir tv lazımsa LG alınmalı. Lg ekranları gri renkli oluyor siyahlarda burası doğru fakat çoğu kullanıcı bu kadar önemsemiyor ve LG de bu sebeple en ucuz panelleri ucuza piyasaya sürüyor. Oled panelleri çok iyi özellik olarak ama ekran yanması kronik sorunu çözülmediği sürece tercih edilmemeli (muhtemelen uzun yıllar çözmez, lg telefon ekranlarında aynı sorun vardı, telefon piyasasından silinmesinin en büyük sebebi bence)
Şuan tv piyasası geçiş aşamasında, çok yüksek fiyatlı ürün almak mantıklı değil. 4k tvlere doğru yönelme oldu fakat, içlerindeki donanımlar yetersiz (telefonlar bile daha iyi), piyasaya 100 - 200 hz paneller girecektir bir iki yıl içinde, standart düşük modeller 100 hz olana kadar uzun yıllar tvyi kullanmayı düşünenler ucuz ürünleri tercih etmeli. 4K görüntülü izleyecek bir şeyler bulmak çok da kolay değil zaten şu an ve 4k denen filmlerin de kaliteleri düşük çoğunun.
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

 

TvTavsiye

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Tem 2020
8
1,287
78

İtibar Puanı:

Televizyonda Philips'in üstüne tanımam. Televizyon alacaksan bir kere al Philips olsun.

Merhaba, Piyasadaki en iyi LED panelli TV, test ettiğimiz Samsung Q80 / Q80T QLED'dir. LED TV'ler, OLED'ler gibi kalıcı yanma riskiyle karşı karşıya kalmaz, böylece onu bir PC monitörü olarak kolayca kullanabilir veya zarar verme endişesi duymadan tüm gün aynı haber kanalında bırakabilirsiniz. Ayrıca OLED'lerden çok daha parlak olurlar ve bu TV bir istisna değildir. Etkileyici bir genel performans sunar ve özelliklerle doludur.

LG CX OLED'den daha parlak hale gelir ve geniş renk gamı ve çok iyi gradyan kullanımı ile birleştiğinde harika bir HDR deneyimi sunar. Doğal kontrast oranı harika, ancak kontrastı pahasına görüntüleme açılarını iyileştiren 'Ultra Görüntüleme Açısı' katmanı nedeniyle çoğu VA panelinden daha düşük. Oldukça geniş görüş açılarına sahiptir ve iyi tam dizi yerel karartma özelliği, siyahların seviyesini daha da derinleştirmeye yardımcı olur. Bu TV, bir girişte HDMI 2.1 desteğiyle 120 Hz yenileme hızına sahiptir, yani 4k @ 120Hz içeriği destekler; bu, bir PS5 veya Xbox Series X'e sahipseniz harikadır . Aynı zamanda VRR desteği ve düşük giriş gecikmesi var, ancak 49 ve 50 inç modellerin 60Hz'lik bir panel ile sınırlı olduğunu ve VRR'ye sahip olmadığını unutmayın, bu yüzden farklı performans göstermelerini bekliyoruz.

Maalesef, birimimizde merkezde kirli ekran efektiyle ilgili bazı tekdüzelik sorunları var, ancak deneyiminiz değişiklik gösterebilir. Bilgisayar olarak kullanmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir çünkü ince metinleri okumak için önemli olan kroma 4: 4: 4'ü gösterir, olağanüstü yansıma işleme özelliği vardır ve parlamayla mücadele edecek kadar parlak olur. Son olarak, kutudan çıkar çıkmaz mükemmel renk doğruluğuna sahiptir, ancak gri bütünlükte olduğu gibi, bu da birimler arasında değişebilir. Hepsi söylendi, bu test ettiğimiz bir LED panelli en iyi TV.
 

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
30 Kas 2019
29,147
673,346
113

İtibar Puanı:

Merhaba, Piyasadaki en iyi LED panelli TV, test ettiğimiz Samsung Q80 / Q80T QLED'dir. LED TV'ler, OLED'ler gibi kalıcı yanma riskiyle karşı karşıya kalmaz, böylece onu bir PC monitörü olarak kolayca kullanabilir veya zarar verme endişesi duymadan tüm gün aynı haber kanalında bırakabilirsiniz. Ayrıca OLED'lerden çok daha parlak olurlar ve bu TV bir istisna değildir. Etkileyici bir genel performans sunar ve özelliklerle doludur.

LG CX OLED'den daha parlak hale gelir ve geniş renk gamı ve çok iyi gradyan kullanımı ile birleştiğinde harika bir HDR deneyimi sunar. Doğal kontrast oranı harika, ancak kontrastı pahasına görüntüleme açılarını iyileştiren 'Ultra Görüntüleme Açısı' katmanı nedeniyle çoğu VA panelinden daha düşük. Oldukça geniş görüş açılarına sahiptir ve iyi tam dizi yerel karartma özelliği, siyahların seviyesini daha da derinleştirmeye yardımcı olur. Bu TV, bir girişte HDMI 2.1 desteğiyle 120 Hz yenileme hızına sahiptir, yani 4k @ 120Hz içeriği destekler; bu, bir PS5 veya Xbox Series X'e sahipseniz harikadır . Aynı zamanda VRR desteği ve düşük giriş gecikmesi var, ancak 49 ve 50 inç modellerin 60Hz'lik bir panel ile sınırlı olduğunu ve VRR'ye sahip olmadığını unutmayın, bu yüzden farklı performans göstermelerini bekliyoruz.

Maalesef, birimimizde merkezde kirli ekran efektiyle ilgili bazı tekdüzelik sorunları var, ancak deneyiminiz değişiklik gösterebilir. Bilgisayar olarak kullanmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir çünkü ince metinleri okumak için önemli olan kroma 4: 4: 4'ü gösterir, olağanüstü yansıma işleme özelliği vardır ve parlamayla mücadele edecek kadar parlak olur. Son olarak, kutudan çıkar çıkmaz mükemmel renk doğruluğuna sahiptir, ancak gri bütünlükte olduğu gibi, bu da birimler arasında değişebilir. Hepsi söylendi, bu test ettiğimiz bir LED panelli en iyi TV.
:cak: :love:
 
Geri
Üst Alt