Paran olsun her türlü yapılır ?Yani sonradan yapılabileceğini zannetmiyorum inşaat sürecindeyken yaptırılıyordur. Yoksa sonradan küveti yere nasıl gömecek ki?
Paran olsun her türlü yapılır ?Yani sonradan yapılabileceğini zannetmiyorum inşaat sürecindeyken yaptırılıyordur. Yoksa sonradan küveti yere nasıl gömecek ki?
Bunu yaptıranların zaten banyosunun da büyük olacak kadar parası vardırHepsi güzel ama benim banyom küçük gelir bunlara
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
banyo mu salon mu belirsiz ?
bence de çok güzel banyo modelleri.
???ben hepsini beğendim ama genel olarak hiçbiri bizim banyoya uyum sağlamaz.
İtibar Puanı:
🙏gerçekten trend banyo modelleri çok hoşuma gitti.
İtibar Puanı:
🙏 🙏gerçekten trend banyo modelleri çok hoşuma gitti.
İtibar Puanı:
bu konuda teşekkür ediyorum çok sağol. 🙌Mutlu bir yuva kuruyor ve yeni evinizin her odasına ayrı ayrı özeniyorsunuz. Peki, daha çok hijyen ve işlevsellik beklediğimiz banyolarımız için de son derece şık ve yaratıcı dekorasyon seçenekleri bulunduğunu biliyor musunuz?
Banyonuzda mavi ve beyazı birlikte kullanarak bu iki rengin sakinleştirici etkisinden faydalanabilirsiniz.
Tabi burada uygulama ve renk tonunun doğru seçilmesi önemli. Banyonuzu daha aydınlık bir hale getirmeniz bu iki rengin hangisini ne oranda kullanacağınıza göre değişecektir. Yer ve duvar karolarında mavinin tonlarını kullanmanız banyonuza derinlik katacağı gibi büyük ayna kullanımı da gene banyonuzu çok daha geniş gösterecektir.