Asiye

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Ocak 2020
60
13,430
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Turem Mobilya Hakkında
Merhaba istanbul da özel mobilya tasarımı yapan bir mobilya firmasıymış Turem Mobilya. Turem Mobilya hakkında daha fazla bilgisi olan var mı? Turem Mobilya kimindir veya kim tarafından ne zaman kurulmuştur? Turem Mobilyanın mobilya kalitesi ve fiyatları nasıl?
 

Sadiye111

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
17 May 2020
36
9,346
83

İtibar Puanı:

Turem Mobilya kendi websitelerinin hakkında bölümlerine bunu eklemişler

Biliyor musunuz?

Tüm Ürünler Turem Mobilyanın İstanbul fabrikasında % 100 yerli malzemeler kullanarak ve Uluslararası E1 normlarına uygun ISO 9001 Kalite belgeli kanserojen madde içermeyen
malzemeler ile TSE standartlarına uygun ölçülerde sizin için özel üretilmektedir.



Tarihçe

"Özgün tasarımlarıyla mobilya pazarında trendleri belirleyen etkin bir marka olmak" vizyonuna sahip olan Turem Mobilya, 1988 yılından günümüze modüler ve panel mobilya ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana "Tüketici Memnuniyeti” ilkesinden taviz vermeyen Turem , mobilyada modayı belirleyen, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleri uygun fiyat politikasıyla, hızlı ve zamanında hizmet anlayışıyla sunmaktadır.

Genç Odasından Yatak odasına, yemek odasından ev aksesuarına, yatağa geniş ürün yelpazesi ile bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları, 1000 m²; kapalı alana yayılmış Turem Mobilya üretim tesislerinde tamamen otomasyona dayalı, SAP sistemine entegre edilmiş yeni nesil teknolojiye sahip, Alman menşeili, CNC ve PLC kontrollü full otomatik, modern üretim teknikleri ile üretim yapan ve çevre kirliliğine duyarlı makineler kullanılmakta olup, Ülkemize Yıllık 3 Milyon Dolar ekonomiye katkı sağlamaktadır.

Markamız, ülkemizde 81 il ve 957 ilçede tüketicilere ulaşmaktadır.



Vizyonumuz

Geleceğin akıllı mobilya alanlarında, hayalleri yaşatan ve en sevilen ve güvenilen marka olmak sahip olunan GS Sertifikası ve TÜV Kalite Sertifikaları ile Dünya standartlarında ürünler üretilmektedir. Turem Mobilya, yıllık toplam 15.000 takım Yatak Odası-Yemek Odası-Genç Odası, 2.500 adet Yatak ve 1.500 adet Yavrulu Baza üretim kapasitesine sahiptir.

Almanya, Avusturya, İsviçre, Lichtenstein, Portekiz, Polonya, Bahreyn, Mısır, Umman, Katar, S.Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Fas, Bulgaristan, Ukrayna, Azerbaycan ve Hindistan’a tüm mobilyalarını ihracat etmektedir.



Misyonumuz

Tarzını yaşam alanlarına yansıtmak isteyenler için evrensel değerleri, yenilikçi yönetim anlayışı ve hayal gücü ile birleştirerek; tasarım mobilyaları üretmek, erişilebilir fiyat ve imalat anlayışı ile dünyaya sunmak.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt