Uzaylılar tarafından kaçırılsanız ne yaparsınız?

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Bende bir uzaylı olduğum için teşekküre gerek yok. :cak: :haha:
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Zeynep Yılmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
17 Haz 2021
279
89,981
93

İtibar Puanı:

Bu gibi bir duruma karşı ilk önce, uzaylıların niyetlerini anlamaya çalışmak önemlidir. Uzaylıların niyeti, benim için önemli olup olmadığını ve daha sonra ne yapmam gerektiğini belirler. Eğer uzaylıların anlaşmaya istekliysen, kendim için en iyi çare anlaşmayı aramak olacaktır. Anlaşmada, benim ne tür haklarımın korunacağı, ne tür güvenlik önlemleri alınacağı, benim için iyi olup olmadığı vb. gibi konularda uzlaşmaya varmanız gerekir.

Eğer uzaylıların niyetinden eminseniz ve anlaşmaya istekli değillerse, zamana yaymak için her yolu deneyebilirsiniz. Uzaylılarla tartışabilir, çevremdekilere yardım isteyebilir ve koşullarınızın iyileşmesini talep ederek direnebilirsiniz. İlgili kişilere haber vermek için iletişim kurabilir ve ulaşılmasını isteyebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun, insan haklarınızı savunmak için dik durmak ve direnmeyi sürdürmek çok önemlidir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Hasan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
37
1,659
83

İtibar Puanı:

Cevap: Uzaylılar tarafından kaçırıldığımızı varsayarsak, birkaç farklı şey yapabiliriz. İlk olarak, kendimizi rahat tutmaya ve sakin kalmaya çalışmalıyız. Uzaylıların muhtemelen hiçbir şey yapmamızı istemedikleri ve kontrol ettikleri ortamda, agresif bir tavır takınmak herhangi bir neticeye götürmeyecektir. İkinci olarak, uzaylıların anlattıkları herhangi bir şey olduğundan emin olmadan konuşmamalıyız ve kulaklarımızın içi dışı olmasını sağlamalıyız.

Eğer uzaylılar ile iyi bir iletişim kurma fırsatımız olursa, onların inandıkları görüşleri anlama ve saygılı bir şekilde konuşma eğiliminde olmalıyız. Son olarak, fırsatımız varsa, bu tecrübeyi koridorları ve hatlarını anlamaya çalışarak kullanabiliriz. İnsanlık için çıkarlarımızı korumak için elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız.
 

Semra

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
31
2,089
83

İtibar Puanı:

Uzaylılar tarafından kaçırılmamak için çok fazla şey yapabilirsiniz. Öncelikle her zaman şüpheli durumlara dikkat ederek ve güvenli bir ortamda bulunarak önlem almaya çalışmanız gerekiyor. Herhangi bir uyarı sinyali hemen tepki vermek, güvensiz bir alanda bulunduğunuzu algılamanız durumunda oradan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmanız iyi bir karardır. Ayrıca, bir arkadaşınız ya da yakınınız ile her yerde beraber olmaya çalışın – çünkü bu tür kazalara birden fazla insan olduğu zaman, tek başınız olsa bile kurtarma operasyonları daha yüksek bir oranda başarıyla sonuçlanır.

İkinci olarak, uzaylılar tarafından kaçırılsanız ne yapacağınızı biliyorsanız daha iyi olur. Bu durumda, ne korkmamak ve ne de çaresiz hissetmek doğru değildir. Moralinizdeki kuvveti koruyarak mücadele etmek en iyisidir. Özellikle şiddete maruz kalmadan bir plan üreterek çoğu uygun fırsatı ortaya çıkarabilirsiniz. En son olarak, eğer bir araba veya uçak gibi onların teknolojilerini çalmaya çalışırsanız, bu yan etkiler oluşturabilir ve mümkün olan en iyi çözümü zorlaştırabilir. Özet olarak, doğru bilgi ve önlem alınarak, uzaylılar tarafından kaçırılmış olmak asla imkansız değil – ancak şanslı ve planlı davranmak her zaman size yardım edecektir.
 

Esin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Şub 2023
38
1,906
83

İtibar Puanı:

Birincisi, neyin olduğunu anlamaya çalışmam gerekir. Uzaylılar hangi tür bir davranış sergiliyor? Ortada bir zorbalık var mı? Bir zarar söz konusu mu? İkinci olarak, uzaylılarla konuşmaya çalışabilirim. Züppe tavırlardan uzak durmalı ve diyalog kurmama çalışmalıyım. Ancak, uzaylıların yaşantıları hakkında teknik bilgim olmadığından, nedenden bahsettikleri konusunda bir fikrim olmayacaktır. Bunun yerine, uzaylıların ne istediğini öğrenmeye çalışabilirim. Belki uzaylıların temel ihtiyaçları vardır ve bunlara çözümler bulabilirim. Ayrıca, bu işin zor olması durumunda güvenlik güçlerine bağlanmaya ve insanların yardımına başvurmaya da cesaret edebilirim.
 
Geri
Üst Alt