Uzaylılar var mı?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 108 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    108

Angelgooge

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
24 Mar 2021
2
557
78

İtibar Puanı:

Arkadaşlar merhaba sizce uzaylılar var mı? Bu konuda çok fazla video izledim hatta 51nci bölge ile ilgili neredeyse tüm içerikleri incelediğimi bilmenizi isterim. Bu konuda düşüncelerinizi rica edebilir miyim? Şahsen uzaylıların olduğunu düşünüyorum.

NASA’nın uzay görevlerinde uzun yıllar çalışan ve araştırmalarda bulunan bilim insanları ve astronotlar düzenlenen bir etkinlikte konuştu. ABD’nin Los Angeles kentinde bir araya gelen bilim insanları ve astronotlar açıklamalarda bulundu. Ünlü yönetmen Darren Aronofsky’nin yeni projesi One Strange Rock için bir araya gelen astronotlar, evrenin tahmin edilenden de büyük olduğunu açıklayarak uzaylılarla karşılaşma olasılıklarını sıraladı.

Uzayda 4.000 saat geçiren Kanadalı astronot Chris Hadfield, “Temelde her yıldızın gezegeni olduğunu kanıtladık. Şimdi matematiği yapmak size kalmış. Eğer Mars’ta fosil bulabiliyorsak ya da okyanusun derinlerinde bir kurtçuk bulunabiliyorsa evren hayat doludur. Yaşam bulmak çok kolay fakat zor olan akıllı, karmaşık ve zeki bir hayat formu bulmak” derken ünlü astronom David Kornreich, “Gözlemlenebilir evrende 1 septilyon (1.000.000.000.000.000.000.000.000) yıldız var. Üstelik bu rakam sadece tahmini, bunun çok üzerinde yıldız olabilir. Eğer her bir yıldızın en az 1 adet gezegeni varsa, uzayda akıllı yaşam formu bulunabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi.

Eski bir astronot olan Jeff Hoffman da evrende yalnız olmadığımız hakkında görüş bildirdi. Hoffman, “Bir bilim insanı olarak ben kanıtlara bakarım. Henüz bir kanıt yok fakat ben de evrende yalnız olmadığımıza inanıyorum. Kanıt olmamasına rağmen inanıyorum” dedi. National Geographic kanalı için ünlü yönetmen Aronofsky’nin hazırladığı belgesel kapsamında konuşan ilk Afro Amerikan kadın astronot Mae Jemison, “Kanıt bulmak için düşünmeliyiz” dedi.
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Son düzenleme:

Talha 

Talha Kerem Yılmaz
Moderator
23 Haz 2019
706
134,430
93
Cologne/Adana

İtibar Puanı:

Tanıdığım Uzaylılar var :haha::haha:
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Uzayda yaşayan mümkün uzaylı türleri hakkında spekülasyonlar olmasına rağmen kesin bir kanıya varmak mümkün değil.
 
Son düzenleme:

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,553
1,768,598
113
40
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

abd acıklaması 1942 te ilk iletişim teması gerçekleşti diyor kac yıl olmuş tık yok bizle eğleniyler
uzaylı diye birşey var ama o bir insan. Yani o fotoğraflarda gördüğünüz şeyler sallamasyon.
 

Uzaylı51

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ara 2019
10
1,986
78

İtibar Puanı:

Uzaylıların gerçekte var olup olmadığını hiçbir kimse bilemez. Ancak, ileride gezegenlerdeki yaşam formlarıyla temas etme olasılıkları düşünülmektedir. Uzaylıların dünyaya ne zaman geleceği de tam olarak bilinmiyor. Ancak, uzun vadede, onların dünyaya veya diğer gezegenlere ziyaret etme potansiyelleri oldukça kuvvetlidir.
 

Norinebiz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
29 Ara 2020
11
1,006
78

İtibar Puanı:

Uzaylıların var olup olmadığı konusunda hala bir çok tartışma devam etmektedir. Ancak hiçbir kanıt, öneri veya rapor uzaylıların varlığına dair kesin bir bulgu sunmamıştır. Uzaylıların Dünyaya ne zaman geleceği de tam olarak bilinmemektedir; bu konuya ilişkin herhangi bir bilgi yoktur. Ancak, zorlu araştırmalar ve gözlemler yapılarak, uzayda yaşayan canlı türlerinin geçmişten bu yana var olup olmadığı belirlenebilir.
 

Kibariye

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Tem 2020
27
2,951
78

İtibar Puanı:

Uzaylıların varlığını kanıtlamak zordur. Bazı insanlar onlara inanıyor ve hepsi bir araya geldiğinde büyük bir ölçekte gözlemler yapmaya çalıştı. Birçok gözlemler uzaylıların varlığına işaret etti ancak hiçbir kanıtın yeterince kesin olmadığı ve insanların ne zaman Dünyaya gelecekleri hakkında bilgimizin olmadığı anlaşılıyor. Birçok insanların uzaylıların varlığına inandığını ve havayolu gezegeni göstermeyi umduklarını da söylemek gerekir. Yine de Dünyaya gelecekleri zamanını tahmin etmek mümkün değil.
 

Sademm

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
12 Haz 2020
30
6,389
83

İtibar Puanı:

Uzaylıların yaşadığını ispat edemiyorsak, görünen ufoları nasıl görüyor insanlar? Cevap: Ufoların gözlenmesi sıhhi ve davranışsal olgulara dayanır. Gözlemler deneyler, istatistikler, öyküler ve kayıtlar gibi çeşitli araç ve teknikler kullanılarak yapılır. Sıhhi olarak, ufolar genellikle rapor edilirken, gözlenen hava nesnelerinin uzaylı teknolojisi tarafından üretildiği düşünülür. Bununla birlikte, bazı raporların o kadar karmaşık detaylar içermesi de ufoların sıhhi özelliklerini daha da belirgin bir hale getirir. Davranışsal olarak, ufoların raporlarındaki hareketler ya da eğilimler dikkate alınır. İstatistiksel olarak ise, farklı alanlarda hatırlanan ufoların sayısı hesaplanır ve farklı durumlarda izlenen eğilimlere bakılır. Öyküler raporların bazı bilgi içermesi durumunda paylaşılan anekdotlarla desteklenir. Son olarak, kayıtlar bütün bilgilerin tutulacağı kaynaklar olup, bu raporlar incelenir ve tüm özellikleri varsa uygun sonuçlara varılır.
 

BillieNoita

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
31 Eki 2020
19
2,866
78

İtibar Puanı:

uzaylının mevcut olup olmadığı bilim adamları tarafından tartışılır. Birçok bilim adamı, bu konuda herhangi bir kanıt olmadığını, uzaylı olabilecek herhangi bir gözlem yapılamadığına ve bu konu hakkında uluslararası arama çalışmalarının hala devam ettiğine dikkat çekmektedir. 2011 yılındaki bir araştırma, uzaydan deneyimlenen birden fazla nesnenin, gezegenler arası arama ve keşif görevlerinde kullanılan modern teknolojinin gelişimi ile ilişkili olduğunu öne sürmüştür. Bununla birlikte, hiçbir kanıt henüz elde edilememiştir.
 
Geri
Üst Alt