Wawa İç Mimarlık - İstanbul İç Mimarlık

Wawa icmimarlik

Aktif Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ağu 2020
1
195
28

İtibar Puanı:

icmimar.jpg
İç mimari kimi zaman sadece belli dekorasyon ögelerinin uyumlu bir şekilde sergilenmesi olarak değerlendirilse de, iç tasarım aslında o mekânda yaşayan bireylerin, karakter yapıları, alışkanlıkları ve konfor anlayışlarını en üst düzeyde yansıtan sanatsal çalışmalardır. Eşyayı bir nesne olmaktan çıkararak o mekanda yaşayanların yaşamına entegre eden içi mimari uygulamaları, görsel, işlevsel ve estetik değeri yüksek yaşam alanları oluşturmaktadır.
Uzun yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimiyle iç tasarım alanında kaliteyi temsil eden wawa iç mimarlık ofisi, benzersiz uygulamalarla yaşam alanlarınıza profesyonel dokunuşlar yapıyor. Restoran, cafe tasarım, ev dekorasyon ve ofis tasarım gibi mekânları iç tasarım konusunda uzman iç mimar ekibimiz, gerek işlevsel mekânlar oluşturmak, gerekse şık dekore edilmiş alan çalışmalarıyla fark yaratıyor. Konforu öncelikli ele alarak estetik değeri yüksek mekânların yaratıcısı olan ekibimiz,
  • İç mimari proje tasarım ve uygulama
  • Mobilya tasarım ve uygulama
  • Fuar stand tasarımı ve uygulama konularında hizmet üretmektedir.
İç mimari tasarımlarını farklı boyutlara taşıyarak benzerlerinden ayıran ekibimiz, kullanıcı taleplerinin analizlerini detaylı bir şekilde yaparak hizmet üretmektedir. Anahtar teslimi dekorasyon uygulamalarını ekibimiz tarafından üretilen kendine has tasarımlara sahip mobilyalarla gerçekleştiren wawa iç mimari ofisi, en iyi seçenekleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Mimari tasarımda modernist akımlara yer verirken, geçmişten gelen izleri de yaşam alanlarınızda dâhil etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçerek hayal dünyanızı gerçeğe dönüştürebilir, yaşamlarınızı benzersiz mekânlarınızda sürdürebilirsiniz.
Hizmetlerimiz
-Restoran & Cafe Dekorasyon
-Ofis Tasarımı
-Mağaza & Showroom Tasarımı
-Hastane & Klinik Tasarımı
-Konut & Villa Dekorasyon

Telefon: 0(212) 706 2832
Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sitesi 21.Blok No:1/3 Başakşehir/İstanbul
Daha fazla bilgi almak ve iç mimari fiyat teklifi almak için: wawainteriors.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Geri
Üst Alt