Tavsiye Xprime Oyuncu Koltuğu ürün incelemesi

  • Konbuyu başlatan Deli Kedi Cavit
  • Başlangıç tarihi
D

Deli Kedi Cavit

Kayıtsız Kullanıcı
Xprime Oyuncu Koltuğu ürün incelemesi
Arkadaşlar Merhaba; Ofisel'den daha önce Alpha Oyuncu Koltuğu Modelini satın almıştım ve ürün fiyatı 729.90 TL idi. Görüntüsü harikaydı fakat fiyatı düşük görünce bir çekinmiştim fakat firma ile görüşüp satın almıştım. Tam 5 Aydır Kullanıyorum ve açıkçası kendi adıma çok memnun kaldım. Bu sebepten dolayı Ofiselin ürünlerini şiddetle tavsiye ederim. Gelelim sizin Xprime modelinize. Komşumun 20 gün önce oyuncu koltuğu ihtiyacı olduğunu söyledi. Tabii bende çok memnun olduğumu kendisine söyleyince gönül rahatlığı ile ofisel.com sitesine girdik ve komşuma da Alpha modelini satın alacaktık fakat birde ne göreyim. Ofisel Xprime olarak Profesyonel bir seri çıkarmış. hasta kaldım modele ve özelliklerine. Hemen aradım ofiseli ve ürün hakkında bilgi aldım. Xprime Yüksek kalitede bir oyuncu koltuğu olarak üretilmiş. Hatta Teknik bilgi aktaran Mehmet diye bir arkadaş ile görüştüm, oldukça samimi bir konuşma oldu kendisi ile ve bana şunu söyledi. Xprime Modelleri ile Diğer tüm oyuncu Koltuklarının kalitesi farklı. Xprime özenle üretildi. Derisi ve malzemesi hepsi özel olarak seçildi. Dökme Sünger kalitesi, Deri Kalitesi ve herşey dört dörtlük olarak tasarlandığını söylediler. Bizde birde bunu deneyelim dedik ve Xprime King Serisi Modelini satın aldık. ürün ortalama üretim süreci vs derken 10-12 günde elimize ulaştı.

Tek kelime söylüyorum; Xdrive ve Dxracer modellerine gidip 1.700-2.800 TL rakamlar bayılmayın ve yerli üretim Xprime Oyuncu Koltuğunu satın alın. ürün mükemmel arkadaş. 999.90 TL ye satın aldık Kampanyadan. ben Alpha modelini 729.90 Tl ye satın almıştım ve arasında dağlar kadar fark var. ürün kalitesine tek kelime ile bayıldım. üründen biraz bahsedeyim;

Derisi dedikleri kadar kaliteli, Süngeri benim Alpha modelinden daha sert gibi gelebiliyor fakat Ortopedik Dökme Sünger olarak geçiyor 60 dansite olarak. İnanılmaz rahat ve konforlu. Dikişlerini ben çok beğenmedim şekil fakat arkadaşım çok beğendi. Dikişlerinde kullandıkları iplik dahi kalın ve sağlam. tasarımı çok iyi ve XPRİME Logosu ve Yastıkları çok rahat. Benim boyun 1.75 Boyun yastığı tam boynuma denk gelmedi. Boyu 1.75 olanlar için Xprime One Serisi var, Aynıölçülerde ve özelliklerde sadece Sırt yüksekliği daha alçak. Xprime King modelinde kollar 2D Kol olarak geldi. Aşağı yukarı ve ileri geri hareketi mevcut. Daha önce Xdrive modelini incelemiştim ve kolçağın üst kısmı ileri geri zırt pırt gidip geliyor ve rahatsız ediyordu. Xprime bu sorunu çözmüş ve daha sert bir hareket kabiliyeti ile senin müdahalen ile oluyor. Zaten bir kere ayarlanıp kalacak bir ayar. Xprime Modellerinde Amortisörler 5 Yıl garantili arkadaşlar. Bunu ben açıkçası hiçbir markada görmedim. Mekanizma, Kolçak Mekanizması gibi fabrikasyon arızalara karşı da 2 Yıl garantisi var. Kullanıcı hatası olan alanlar garanti kapsamına girmiyor. Mesela deri yırtılması veya kolların kırılması. Aslında en güzel örnek bu olabilir, mehmet bey bana bu bilgiyi verdi. Mesela Kolçakların yukarı aşağı mekanizması arıza yaparsa 2 Yıllık Garanti Kapsamında destek oluyorlar fakat kırılması garanti kapsamına girmiyor. :) Heralde Mekanizma Garantisi dedikleri durumu en iyi bu örnek ile açıklamak mümkün. ;)

diğer markalar arasında kalanlara tavsiye ederim Xprime Modellerini. Biz çok memnunuz ve kurulumu da çok kolay bu arada. ürünün Sırt, Oturma, ve Yastıkları Takılı geliyor. Hatta Ayaklarda tekerlekler bile takılı geldi. Yaptığınız şey çok basit. Tekerleği yere koy, Amortisörü Ortasına Yerleştir. Koltuğu Altındaki mekanizmanın tam ortasındaki delikten yerleştir. 1 Dk da kurulum tamamlandı :)

Satın alım yaptığımız linki bırakıyorum incelersiniz. Bu arada çok güzel bir durumda var Xprime Modellerinde. Diğer Markalara 1.700 - 2.500 Tl para bayılıyorsunuz fakat adamlar size sadece 3-4 renk seçeneği veriyor. Xprime Oyuncu Koltuklarında her seride 10 Renk Seçeneği var.

Kesinlikle Xprime Modellerini incelemeden gidip başka markalardan satın almayın, Pişman olmazsınız :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt