Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu? Düzen

  • Evet

    Oy: 238 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    238

EmelAndırır

Ye kürküm ye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
232
83,923
93

İtibar Puanı:

Yemek odası almak isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan biri de, yemek odası alırken nelere dikkat edilmeli sorusudur. Her şeyden önce şunu iyi belirtmek gerekir ki, insanlar hayatı boyunca ortalama 4 ya da 5 kez mobilya alışverişine çıkarlar. Mobilya alışverişine çıkan kişilerin bu konu ile ilgili hiç bir bilgi ve deneyimi yoktur.

Gezerek öğrenseler de çoğu zaman yanlış seçimlerde bulunarak, beğenmedikleri ya da oturma odalarına uygun olmayan yemek odası modeli seçebilirler. Kişilerin böyle durumlara maruz kalmaması için yemek odası tercihleri hakkında işlerine yarayan gerçek bilgiler aktarmakta fayda olacaktır.




Mobilya Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Yemek odası seçerken nelere dikkat edilmeli, konusunu ele almadan önce yemek odası dekorasyonu ile ilgili bilmeniz gerekenleri kısaca özetleyelim. Yemek odası günlük hayatta ve özel davetlerinizde size ve misafirlerinize keyif ve enerji veren unsur olduğundan dolayı şık ve gösterişli en önemlisi konforlu olması gerekiyor.

Hem aile sofralarınızı hem de özel davetlerin organize edildiği alanların olmazsa olmazları olan yemek odalarında doğru tercihler yapıldığında keyifler anlar yaşarsınız. Günün her öğününde sizleri arzu ettiğiniz gibi ağırlayacak ve özel davetlerinizde misafirlerinizi rahat ve konforlu hissettirebilecek şekilde dizayn edilmelidir.

Özellikle yemek odanızı dekora ederken renk ve model seçimine dikkat etmeniz gerekir. Renk ve modeller kendinizi ve evinizi yansıtabilmesi açısından doğru çözümler sunmasını yanı sıra, yemek saatlerinizi de keyifle doldurabilmesi gerekir.




Ev Eşyası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yemek odası seçerken nelere dikkat edilmeli diyorsanız renk ve model seçimine dikkat edilmesi gerektiğini belirtmek isteriz. Yemek odalarında genellikle tercihler aydınlık renklerden yanadır. Fakat yemek odası mobilyalarının stiline göre farklı renkler de kullanılabilir. Özellikle iştah açıcı renkler tercih edilmelidir. Sarı, kırmızı ve turuncu renkler birçok kişinin sevdiği iştah açıcı renklerdir.

Ahşap renkli ya da ve Country tarzda olan modellere açık kahverengi, kırık beyaz yeşil ve mavi gibi doğanın her yerinde bulunan iştah açıcı renkler tercih edilebilir. Minimalist çizgisi olan modern yemek odalarında ise bu modeller beyaz ya da siyah tonlarında olduğundan dolayı parlak ve canlı renklerin kullanılması daha doğru bir adım olacaktır. Doğru renk seçimi sayesinde yemek odası olduğundan daha geniş gösterilebilir.
harika bilgilendirme.
 

SinemBahsude

Emektar Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
182
63,706
93
izmir

İtibar Puanı:

KatyaSelina

Aşk & Aşk
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Kas 2019
299
96,947
93

İtibar Puanı:

Yemek odası takımları o kadar çok farklı çeşit olabiliyor ki hepsine bakmak istesek zaman yetmez
Ben bir ürün aldıktan sonra aynı ürün hakkında başka ürünlere bakmıyorum çünkü daha güzeli çıkabiliyor ve almış olduğum ürüne pişman olabiliyorum bazen. :)
 

Canan Yıldırım

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Ara 2019
47
13,323
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Kendi evime geçmeyi planlıyorum bir kaç ay içinde güzel ve kaliteli bir yemek odası takımı almak istiyorum. Şuradaki yemek odası takımları güzel gibi duruyor ama tam emin olamadım.

 
Geri
Üst Alt