Yeni evleneceğim salon takımı önerisi, 2020 yılında düğünümüz var, Salon için mobilya alacağım, hangi renk önerirsiniz? En çok hangi renkler talep ediliyor?
Son düzenleme:
İtibar Puanı:
Aynen doğruÖzellikle bu sene mobilya için çok fazla parlak olmayan mat ve koyu renkler daha çok tercih ediliyor gibi geldi bana![]()
İtibar Puanı:
Krem rengindeki koltuk takımlarıda leke ve kiri çok fazla gösteriyorlar.Böyle beyaz değilde krem rengindeki koltuk takımlarını çok beğeniyorum..
İtibar Puanı:
ahahah şendullar mıbu tavsiyeler den dolayı evlenmekten vazgeçtim çok teşekkürler siz adamı dul bırakırsınız![]()
Tekrar evlenmeye karar verirseniz haber verin @ERSAN.NET Bey.bu tavsiyeler den dolayı evlenmekten vazgeçtim çok teşekkürler siz adamı dul bırakırsınız![]()
Hepsi öyle değil onun özel bir ismi vardı ama hatırlamıyorum lekeyi göstermeyen modelleri var onun.Krem rengindeki koltuk takımlarıda leke ve kiri çok fazla gösteriyorlar.
İtibar Puanı:
ahahaha evde kalmayın öneriler geliyooobu tavsiyeler den dolayı evlenmekten vazgeçtim çok teşekkürler siz adamı dul bırakırsınız![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bırakmayacağız : Salon Dekorasyonbu tavsiyeler den dolayı evlenmekten vazgeçtim çok teşekkürler siz adamı dul bırakırsınız![]()
Evde kalmamak için bilememde evde kalmak için öneri verebilirim ?Evde kalmamak için öneri verebilecek olan biri varmı? ?
yok sağol ona ihtiyaçım yok aman aman öyle şeyler düşünmeyelim ? ?Evde kalmamak için bilememde evde kalmak için öneri verebilirim ?