Dekorasyon Fikirleri 2020 Mobilya Dekorasyon Trendleri Belli Oldu

2020 Mobilya Dekorasyon

Diomond Üye
Kayıtlı Kullanıcı
18 Ara 2019
1
490
48
İstanbul

İtibar Puanı:

2020 Mobilya Dekorasyon Trendleri Belli Oldu
2020_Mobilya_Dekorasyon_Trendleri_Belli_Oldu.jpg

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz 2020 yılına girmek üzereyiz. 2020 Yılında trend ev dekorasyon önerileri hakkında fikir alışverişi yapmaya ne dersiniz?
Nasıl kıyafetlerimizi seçerken uygun kombinasyonu arıyorsak, Tıpkı giyim modasında olduğu gibi ev dekorasyon dünyasının da her yıl yenilenen bir modası ve trendleri var.
Ev dekorasyonunda en çok ön plana çıkan ürünlerin başında mobilyalar geliyor.
Mobilya Tasarımcısı İç mimar @Talha bey ile yaptığımız röpörtajda, 2020 yılında genel mobilya tasarımından mobilyalarda kullanılan malzemeye, kumaşlardan renklere kadar yaşam alanlarımızda göreceğimiz tüm yenilikleri açıkladı.

Konuşmamız da geçen 2020 yılının en trend dekorasyonları hakkındaki düşüncelerinden bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

"Son yıllarda insanların evlerini döşerken kullandığı mobilyaların sadece kendine özel olmasını istediğini söyleyen mobilya tasarımcısı iç mimar @Talha bey, bu nedenle özgün tasarlamış ürünler tasarladıklarını belirtti."

2020 yılında mobilya ev dekorasyonlarında gözümüze çarpacak olan ağırlıklı olarak siyah, doğal ahşap ve mermerle kombine edilen mobilyaların 202o’ye damga vuracağı hakkında teorisi olduğunu söyleyen @Talha bey, Yeşil'in yanı sıra, sarı, mavi, koyu mavi ve mor renk tercihinde ön planda olacağını, detaylarda ise rose ve bakır yerine siyah ve krom kullanımının öne çıkacağını belirtti.

Doğalığın yanı sıra trend tasarımlar 2020 yılına bomba gibi düşeceğini belirten iç mimar Talha Kerem Yılmaz, Almanya da yaptığı yüksek lisans eğitimini tamamlarken, 2020 yılında ev dekorasyon ve tasarımların mevcut standartların çok üstünde olacağını belirtti. Renklerin doğal halini hissettirecek, soft renklerle tamamlayacak dekoratif objelerin evlerde daha fazla görülmeye başlanacağını aktaran Talha Kerem Yılmaz, yatak odası, çocuk odası, yemek odası gibi panel mobilya olarak adlandırılan grupta daha yumuşak geçişlerin görüleceğini ve geometrik ve matematiksel detaylara hakim tasarımlarla sıklıkla karşılaşılacağını ifade etti.

Talha Kerem Yılmaz, müşterilerden gelen sorunları ele alarak, mobilya temizliği hakkında da oldukça detay vererek bizleri aydınlattıktan sonra evlerimizin güzelleşmesinde büyük katkısı olan Halı temizliği konusunda bilgiler vererek, sözlerine klima alırken nelere dikkat etmeli anlatarak bizleri büyüledi.

2020 yılında ev dekorasyonlarının başında gelen ve çok kişinin tercih ettiği Minimalist Dekorasyon Nedir'in çok iyi anlaşılacağını belirterek 2020 yılında en çok tercih edilen konuları bizimle paylaştı..

işte 2020 yılının en trend dekorasyon fikirleri sizlerle
Kendisine bize vermiş olduğu kutsal bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Değerli arkadaşlar, Sizce 2020 yılında en trend mobilya ev dekorasyonu nasıl olacak? Düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Asiye

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Ocak 2020
60
13,430
83
İstanbul

İtibar Puanı:

çok teşekkürler gayet faydalı bir paylaşım. 2020 yılının mobilya dekorasyon trendlerinin belli olmasını çok beklemiştim.
 

Sevda Yılmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
148
47,027
93

İtibar Puanı:

 

Dekorasyon Mania

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2020
9
2,322
78

İtibar Puanı:

Benzer konular

Geri
Üst Alt