hahahah yazıyor musun pekidenizi izlerken yazıyorumhava hafiften esiyor, bir yandan sigaramın dumanına sarsam seni çalıyor diğer yandan hiç anlatmayım anlamazsın sistemler yazılımlar kodlar kategoriler bölümler derken iptalim
okuyan yazılımcı sanacak ?
sürekli yazıyorum da yazılımcı değilimhahahah yazıyor musun peki![]()
biz mobil klavye kullanıyoruzsürekli yazıyorum da yazılımcı değilimben klavye delikanlısıyım ?
güleceksin biliyorum ama dimi dimi diyorum ?biz mobil klavye kullanıyoruz![]()
dimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
şuan cidden koptum nerdesinnnnnnnnn?o zaman çok farklı yerden gelim izimiz belli olmasın
şuan cidden koptum nerdesinnnnnnnnn?
@Büşra hanım rica ediyorum hatta ben arkadaşın yerine özür dilerim, elimizden geleni ardına bırakmayacağımızı bilmenizde fayda var.şuan koptum yaaaaaaaaaaa cidden şok şok şokçok teşekkür ediyorum
ayhhh daral geldi bunlar ne@Büşra hanım rica ediyorum hatta ben arkadaşın yerine özür dilerim, elimizden geleni ardına bırakmayacağımızı bilmenizde fayda var.
o zaman konumuz ile alakalı diğer parçamıza gelelim
Hamdi bey'in cevabı:ayhhh daral geldi bunlar nebu profil fotoğrafı ile bunları dinliyor olamazsınız değil mi?
tamam o zaman tam yerindesin buyrun buradan yakın.ben şokkkkkkkkkkkkkkkkk
inanmayan bizden değildir ?@ERSAN.NET ilk defa dinliyorum desem inanır mısın![]()
yaaa çok teşekkür ediyorum çok güldüm bu akşam, yarın devam edelim olur mu? sayenizde uykum geldiinanmayan bizden değildir ?
aaaaaaa birde şikayet mi övgümü onu belirtir misinizyaaa çok teşekkür ediyorum çok güldüm bu akşam, yarın devam edelim olur mu? sayenizde uykum geldi![]()