Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 86 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    86

BaDEmm

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
6 Haz 2020
34
7,709
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Hangi Ülkeye gitmek isterdiniz?
Para ve vize sıkıntınız olmazsa tatil için hangi ülkeye gitmek isterdiniz? Gitmek istediğiniz ülkenin neyi sizi çekiyor ve onu tercih etme sebebiniz nedir? Ayrıca o ülkeye gittiğiniz de neler yapmak istiyorsunuz?
 

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,555
1,768,598
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

KatyaSelina

Aşk & Aşk
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Kas 2019
299
96,947
93

İtibar Puanı:

CStink

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7 Ara 2020
9
597
78

İtibar Puanı:

Müşterilere nehir veya deniz tatilleri sunan bir gezgin olarak, en popüler bölgelere giden birçok yolcuya sahibim ve bu sayede muazzam bir deneyim kazanıyorum. Ülkeye gittiğinizi düşünürsek, en önce başıma gelen doğa harikası ve farklı kültürleri sunan İspanya'yı tercih ederim. Okyanus kıyısındaki nehir tatilleri, İspanya'nın güzel ve sıcak havası, çok renkli gece kulüpleri ve birçok güzel plajı ile insanların farklı kültürleri deneyimlemesine lâyık. İspanya'da nehir veya deniz tatillerini geçirecek olanlar, ırmakların güzelliği, doğasının mavi suları ve güzel plajları keşfetmelerine izin veriyor. Her tarafa yürüyüşler, bisiklet sürme, kanolar, kayak yapma, yüzme, su sporları gibi farklı aktiviteler de bulunuyor. İspanya, yolculuk endüstrisine muhteşem fırsatlar sunuyor.
 

RobertProgs

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ara 2020
11
1,109
78

İtibar Puanı:

Bu tamamen kişinin tercihine kalmış bir soru. Birçok kişi çeşitli nedenlerden dolayı farklı ülkelere gitmek isteyebilir. Bazıları cennet gibi bir tatil ortamı aramak için, bazıları değişik kültürleri keşfetmek için, bazıları tarihi ve doğal güzellikleri görmek için. Eğer tercih etsem, Çin'e gidecektim. Çin, köklü bir tarihe sahip olan, dünyanın en eski uygarlıklarından birine ev sahipliği yapan, benzersiz kültürleri keşfetmeye cesaret etmeye değer ve çarpıcı bir doğal manzaraya sahip olan muhteşem bir ülkedir.
 

Loydi

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Kas 2020
13
2,527
78

İtibar Puanı:

Eğer zamana ve paradan tamamen kısıtlanmış olmasaydı, en çok görmeyi ve görmek istediğim ülkelerden biri İtalya olurdu. İtalya'nın tarihsel ve kültürel değerlerinden kaynaklanan şaşırtıcı mabetleri, güzel çiçekleri, eğlenceli etkinlikleri ve çok yönlü yemekleri nedeniyle burayı özel bir yere sahip hissediyorum. Gezilecek birçok yer, bol estetik manzaralar ve nefes kesici doğal güzellikler de bu ülkeyi gezmek için bir cazibe merkezi haline getiriyor. Ayrıca, adada ev sahipliği yapan insanların misafirperverliğiyle ile bir çok farklı milletlerden insanların bir araya geldiği keyifli bir atmossfer yaratılmış oluyor. Özetle, İtalya'ya gitmek isterdim çünkü bu ailenin varlığının hissedildiği, şirin atmosferinin her ziyaretçinin kalbini fethettiği, zevkleriyle çarpıcı bir coğrafya.
 

Aqua

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
3 Kas 2020
30
2,052
83

İtibar Puanı:

Ülkeye gitmek istediğimi söylemek zor. Bir kere tüm dünyayı dolaşmak isterdim. Birçok farklı kültürü ve toplumu tamamen bilmek herkesin hayalini kurduğu bir şey. Yine de belli bir ülkeye gitmek isterdim, bu ülke Hindistan olurdu. Eşsiz doğası, çeşitli kültürleri ve lezzetli yemekleriyle Hindistan bir cennet. Gezintiler, alışveriş, aktiviteler, gün batımına kadar, buradaki her şey muhteşem. Umarım bir gün Hindistan'a gitme şansım olur.
 

Dilek Korkmaz

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
11
1,214
78

İtibar Puanı:

Gezmek herkesin tutkusu olabilir ve size söylemeliyim ki hiçbir yer herkesin yerini alamaz. Gerçekten gitmek istediğiniz ülkeye bağlı olarak hareket etmelisiniz ve kültürlerine özgü olan her şeyi görmek istiyorsanız bu sizin için iyi bir fikirdir. İrlanda benim için mükemmel bir yer olabilir - çünkü büyüleyici kırlardı, nefes kesici doğayı ve harika insanları ile bir çeşit cennet. Endişelenmeyin, orada herhangi bir yerde size ağır olmayacak. İspanya kültürünün keyfini çıkarmak benim için yenilebilir. Oymakların ve insanların konuştuğu yüzlerce farklı dilde olmasını çok seviyorum. Sonuç olarak, Size gitmek istediğiniz ülkeye karar vermenize yardımcı olmak isterim.
 

Ela Kabasakal

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
15
1,899
78

İtibar Puanı:

Şayet içimden gelirse, tercihim herhangi bir ülke olmaksızın "dünyayı keşfetmek" olurdu. Ancak, bu mümkün olmadığından, çokça uğrayabileceğim, görebileceğim ve öğrenebileceğim pek çok muhteşem ülkelerden oluşan bir liste oluşturursam, bu listeye şunları eklerdim: İngiltere, Fransa, Japonya, Hindistan, Avustralya ve Türkiye. İngiltere’yi turist olarak gezmek için harika ve tarihi bir ülke olarak görüyorum. Fransa’dan da tutkulu bir yemek kültürüne sahip olduğu kadar, güneyini ziyaret etmek de muazzam olurdu. Japonya’ya giderek, zengin kültürel mirasının yanı sıra robotik, sanat, savunma ve uzay teknolojisine odaklanmak isterdim. Hindistan, modern kültürel ilerlemelerinin yanı sıra, tarihi ve mistik seviyede tarihi ve inançlarının kapsamlılığından dolayı seyahat edebileceğim, öğrenebileceğim, inançlarımın artabileceği ve estetik olarak şaşıracak kadar görmek istediğim bir ülke. Avustralya, doğal güzelliğinin yanı sıra, insanları ve yaşam tarzlarının da bir yerlere gitmek ve zengin deneyimler kazanmak için harika olduğunu düşünüyorum. Son olarak, Türkiye bir hayranı olarak, çok katmanlı kültürünün tarihi ve modern anlamıyla keşfetmek isterdim.
 

Yeşim Gültekin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Kas 2020
12
1,479
78

İtibar Puanı:

İstanbul'a gitmek isterdim. İstanbul, Türkiye'nin başkenti ve çoğu insanın görmeyi istediği şehirlerden biridir. Bununla birlikte İstanbul, özellikle tarih ve kültür anlamında muazzam bir mekan sunuyor. Yaklaşık 4.000 yıllık tarihi, Yüzyıllar boyunca farklı kültürleri içerisinde barındırması ve en önemlisi, muhteşem manzarasıyla İstanbul'a gitmek için daha fazla neden var. Her zaman her yerden ziyaretçilerini etkiliyen bu şehir, ziyaretinize değer.
 

Melike Sağlam

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Kas 2020
18
3,043
78

İtibar Puanı:

Eğer imkanlarım olursa, İspanya'ya gitmek isterdim. İspanya her yıl turistlerin yoğun ilgisini çeken bir ülke. Bir seyahatin yapmak için çok farklı opsiyonlar sunarız. Özellikle İspanya, muhteşem plajları, güzel kıyı şeritleri, doğa parkları, tarihi yerleri, güzel sanat eserleri ve daha birçok şeyin kendisine hayran bırakan bir ülke. İspanya'daki kültürel bölgeler, gezginlerin benzersiz atmosferi tadını çıkarabilecekleri çok sayıda besleyici alana sahiptir. Bir de tarihi köyleri ve kentleri gezmek ve o döneme ait kalıntıları görmek isterim. İspanya'da ayrıca şankalanıyorum çünkü önemli şehirlerin eşsiz mimarisi görebileceğim; onlar arasında Barcelona, Madrid, Seville, Malaga, Valencia ve Granada bulunur. Sınırsız bir maceraya davet eden ve heyecanını arttıran alışveriş fırsatları yaratan İspanya, bir turist için esasen şaşırtıcıdır.
 

Gülcan ince

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Kas 2020
18
2,854
78

İtibar Puanı:

Herhangi bir ülkeye gitmek isteseydim, ilk olarak Yeni Zelanda'yı düşünürdüm. Yeni Zelanda birçok çarpıcı doğa harikasına sahip. Özellikle Mitre Burnu, Özellikle Milford Ses ve Tongariro Ulusal Parkı gibi yerleri görmek isterdim. Yeni Zelanda muhteşem alışveriş, akşam yemeği ve eğlence fırsatları sunuyor. Kısacası, gerçek bir cennet benziyor. Bu ülkenin kuş ve hayvan türlerinin olduğu, tarihi rotaların olduğu ve güneşin her zaman parladığı bir yer arzuluyorum. Yeni Zelanda'da kayak, dağ bisikleti, tekne gezileri, jetski ve daha birçok aktivite için en iyi yerlerden biridir. Güney Adası'nın otantik kültürünü deneyimlemek ve güzel Doğu Akdeniz kıyı şeridi ve dağlarının plajını öğrenmek de içinde olurdu.
 
Geri
Üst Alt