İstanbullu İstanbul Dizisinin Yönetmeni Kimdir?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 43 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    43

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,557
1,768,599
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Ülkemizin eşsiz kültür ve tarihine sahip olduğu İstanbul, son yılların en popüler dizilerinden biri olan İstanbullu İstanbul'un konusu haline geldi. Birçok izleyicinin favori dizisi haline gelen İstanbullu İstanbul, konusu dışında yönetmeni ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, İstanbullu İstanbul dizisinin yönetmeni kimdir?

İstanbullu İstanbul dizisinin yönetmeni, ülkemizin sevilen ve başarılı isimlerinden biri olan Cem Karcı'dır. Kendisi, 1975 yılında İstanbul'da doğdu ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine 1996 yılında başlayan Cem Karcı, ilk olarak reklam sektöründe faaliyet gösterdi ve birçok reklam filmi yönetmenliği yaptı.

Daha sonra, televizyon dünyasında da kendini gösteren Cem Karcı, 2012 yılında yayınlanan "Merhamet" dizisi ile birlikte adından sıkça bahsettirdi. Başarılı yönetmen, "Karadayı", "Kurt Seyit ve Şura", "Kara Para Aşk", "İçerde" gibi birçok sevilen ve ödüllü dizinin yönetmenliğini de üstlendi.

2019 yılında yayınlanmaya başlayan "İstanbullu İstanbul" dizisinin yönetmenliğini de Cem Karcı üstlendi. Azra ve Cenk'in İstanbul sokaklarında geçen aşk hikayesine hayat veren yönetmen, İstanbul'un atmosferini izleyiciye başarıyla yansıttı.

Cem Karcı, İstanbullu İstanbul ve diğer dizilerdeki başarılı yönetmenliği ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kendisi, Türk televizyonculuğunun önde gelen yönetmenlerinden biridir ve sanat camiasında saygın bir yere sahiptir.

Sonuç olarak, İstanbullu İstanbul dizisinin yönetmeni Cem Karcı, ülkemizin yetiştirdiği başarılı ve yetenekli yönetmenlerinden biridir. Kendisi, sevilen dizilerdeki başarılı yönetmenliği ve özgün tarzı ile adından sıkça söz ettirirken, Türk televizyonculuğuna da değerli katkılarda bulunuyor.
 

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
29,151
673,376
113

İtibar Puanı:

Cem Karcı's successful career in the television industry and his ability to capture the essence of the unique culture and history of Istanbul through his directing have made him a well-respected figure in the entertainment industry. He continues to contribute to Turkish television with his exceptional talent and innovative style, and his work in İstanbullu İstanbul has earned him a spot as one of the leading directors in the country.
 
Geri
Üst Alt