Yaratıcının Siz Olduğunu Düşünüp Şu Soruya Cevap Veriniz, Tanrı Sizi Korusun

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 89 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    89

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,557
1,768,599
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Yaratıcının Siz Olduğunu Düşünüp Şu Soruya Cevap Veriniz, Tanrı Sizi Korusun

Değeriniz gün geçtikçe peynir ekmek ile yiyen değersiz kardeşlerim öncelikli olarak Tanrı sizi korusun :haha: Biliyoruz ki etrafımızda kendisini Allah yani Tanrı dan büyük gören insanlarımız, gün geçtikçe, hızla artarak büyük ikramiye sonuçlarının açıklamasını beklerken, şahsınıza itafen soru sormak istiyorum.

Şuana kadar kendinizi Tanrının yerine koyarak, hareket ettiğiniz için, sorum sizler için kolay gibi görünebilecek.

Peki isterseniz bu kadar boş yapmayı geçip sorumu sorayım :deli1:

[Varsayalım ki, "haşa sayamam" ama Tanrı sizsiniz, eğitimler alıp, Peygamber efendimizin hayatını okuyup, binlerce farklı kuran tevsiri okuyup, sonra bir tarafta benim gibi hiç okumayan var veya 1 defa okuyan bir kulunuz var ? Bu durumda siz yüksek lisans yapmış insanla, 1 defa okuyan insanı aynı kefeye koyar mısınız?:tara:

Yani Peygamber efendimizin hayatını okuyup ahlaksızlık yapan bir insanla, Peygamber efendimizin hayatını okumayan bir insan aynı kefede olabilir mi? Okurken dikkat ediniz, yaratan rabbin adıyla okuyunuz, çocuklar cennetlik diyorlar siz ne ayaksınız?
]

Çok basit soru olduğunu biliyorum, affınıza sığınıyorum sayın Tanrıcıklarım. :hih1:

Tanrı sizsiniz düşünün? Hacca gidip örnek olamamışsınız, ahlaksızlıklara devam etmişsiniz, diğeri hacca gidememiş ama ahlaksızlık yapmamış? Cevabı vermenize gerek yok, ben cahilim bilmem, Tanrı bilir, relax ol beybim.:hoba:
 

MobilyaTakimlari

Emektar Üye
Founder
20 Haz 2019
999
24,427
93

İtibar Puanı:

Eğer yaratıcısı ben isem, Tanrı'nın bana yardım etmesi gerektiği anlamına gelir. Ancak ben yapabileceğim en iyi şekilde çalışarak, karşılaştığım zorluklarla başa çıkmaya ve kendimi ve sevdiklerimi korumaya çalışacağım. Tanrı'nın yardımı her zaman önemlidir, ancak ben de sorumluluğumu almalı ve bu dünyada kendi yaşamımın yaratıcısı olarak sorumluluğumu yerine getirmeliyim.
 
Geri
Üst Alt